Varför inga krav på Magdalena Anderssons avgång?

MEDIA. De flesta av oss minns drevet och avgångskraven från media på kristdemokraternas ledare Ebba Busch efter hennes husaffär som av var helt laglig men det uppstod en tvist med säljaren.

Varför jagar inte media Magdalena Andersson (S) som den jagade Ebba Busch (KD)? Var är drevet och avgångskraven?

Är det värre att köpa ett hus helt lagligt, betala handpenning och råka ut för en säljare som ångrar sig än att som socialdemokrat anlita ett företag som inte har kollektivavtal och använder kriminell, illegal arbetskraft som arbetar svart? Dessutom har den tidigare finansministern och nuvarande statsministern riskerat nationens säkerhet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Varför inga krav på Magdalena Anderssons avgång?

 1. ”Varför inga krav på Magdalena Anderssons avgång?”

  Frågan i rubriken räcker för mig att vilja kräva storstädning i den politiskt korrekta propagandaindustrin. Att det sen är en mätbar intellektuell skillnad mellan Ebba och Magdan, till Ebbas enorma fördel, förstärker bara mina krav än mer.

 2. Det är OK om man är sosse… hade Magda köpt huset av Esbjörn så hade det inte drevats, hade Ebba anlitat svart arbetskraft hade kravet på hennes avgång varit omedelbar.

  11
 3. Magdalena är en härlig globalist och bästa kompis med Klaus the Anal Schwab på WEF. Ni vet, han som skrev boken ”Covid-19: The Great Reset”. Lägg upp denna länk som startsida så att ni minns det, alla ni som fortsätter rösta på dessa partier och partiledare som får sådana dom Vidkun Quisling att framstå som national hjältar i jämförelse.

  https://www.weforum.org/people/magdalena-andersson

  11
 4. Medlöparmedia agerar bara på uppdrag. Vem mins inte häxjakten på Jimmy Åkesson? Så fort han sa något var medlöparmedia där och missförstod honom och gjorde stora rubriker av det.
  Den som inte nu fattar att vi lever i en skendemokrati får nog fundera ett varv till.

  35
  • Jag minns drevet på Åkesson, när han slängde en äppelskrutt, som nästan missade papperskorgen.

   21
 5. Man kan ju bara tänka sig vilket rabalder det skulle bli om man kom på Jimmie Åkesson med att anlita in fuskande städfirma som nyttjar svart arbetskraft.
  Idag med de opinionssiffror som presenterats hittills, så ser det ju ut som att Magdalena kommer att fortsätta som statsminister, visserligen med en svag regering, men ändå.
  I det läget ska man nog som journalist vara försiktig att kritisera den hand som föder en.

  35
 6. Kollektiv avtalet verkar vara det viktigaste
  Att en icke berättigad person vistas i landet går under radarn
  Precis som att ett kollektivavtal skulle förhindrat det
  Inget annat än reklam för den korrupta LO gruppen

  37
 7. Drevet mot Ebba, initierades förmodligen av en vänstervriden redaktionschef. Helt utan anledning, hon hade inget fel gjort.

  Nu till frågan Magdalena, skall vi vara lika låga som de vänstervridna?

  Ett statsråd måste ha ett skydd vilket borde innebära att allt, hon i detta fallet gör, som kan orsaka problem borde godkännas av ex. vis SÄPO. Bara anlita säkerhetsgodkända affärsförbindelser mm.

  Nu köpte hon städning och hade gjort så under många år av registrerad firma.
  Att dessa inte hade kollektivavtal med kommunal betyder inte att de skulle betala eller behandla anställda sämre.

  Tycker ni det då är ni obotliga sosseanhängare.

  15
  11
 8. Media har vänsterideologi inbyggt i väggarna. Börjar du arbeta på tex svt hör man med din släkt och vänkrets i hembygden om vad du sagt och gjort. Facebook används flitigt när uppgifter om personer ska trålas fram. Och det är bara ett fåtal av metoderna för att behålla vänstern som huvudideologi i nästan all media.
  PS Queer-teorierna har nästan ersatt vänstern, allt du tycker är konstigt och extremt när det gäller att montera ned Sverige kallas antagligen internt för queer. DS

  39
 9. SVT/SR med Jan Gustav Helin fd Karlsson fd Aftonbladet döljer allt som kan ”svärta ner” S och globalist Andersson vår statsminister ( inte min)

  60
  1

Kommentera