Sanningen så som den aldrig framställs!

INSÄNDARE. Är det inte konstigt att sedan vi fick det så kallade ”papperslösa samhället” så har byråkratin och administrationen formligen exploderat i samhället. Framför allt inom den offentliga sektorn, och detta trots att vi nu med internets hjälp själva gör mycket av jobbet åt våra myndigheter och banker.

Tänk så rätt Dan Park har…

Ett annat intressant faktum som inga klimatextremister nämner är: – Att för varje bilist som på grund av våra nu extrema drivmedelspriser har möjlighet att låta bilen stå och istället cykla eller åka kollektivt, så kommer dom som inte har den möjligheten att få betala än mer när dom tankar för skattebortfallet måste ju täckas. Med andra ord så kommer det alltid att vara som så att dom som är helt beroende av bilen kommer att drabbas värst av den så kallade klimatpolitiken. Det är inte utan att man undrar hur just detta faktum gynnar klimatet?

En annan sak att fundera över är dom ständiga rapporterna om assistansfusk, gång efter annan kan man läsa om hur folk som inte är handikappade har lyckats lura till sig miljontals kronor.
Detta fungerar alldeles utmärkt för en ”nyanländ” person som det saknas sjukjournaler om, det vanliga tillvägagångssättet är att man inom familjen eller klanen anställer sina ”egna” till att sköta vården och omsorgen av den ”handikappade”!

Enligt Försäkringskassan och våra ekonomer så kan denna typ av bedrägerier årligen kosta välfärdssystemen 10-18 miljarder kronor, kanske mer för ingen vet säkert. Dessa bedrägerier påstås även vara oerhört resurskrävande att avslöja. Vill man så är det dock tämligen enkelt att sätta stopp för denna typ av bedrägerier, allt som behövs är en penna och några textrader. Varför inte bara ändra lagen så att assistans uteslutande får utföras av offentliganställda med kollektivavtal?

Vill man sedan göra dessa bedrägerier än mer omöjliga så kan ju även lägga till en paragraf som säger att ingen assistans får utföras av familjemedlemmar eller släktingar. Nu riskerar jag väl att ses som kommunist, men detta förefaller ju vara det enda vattentäta och för skattebetalarna minst kostsamma systemet för att sätta stopp för denna typ av bedrägerier!

När man ändå är inne på lögner och bedrägerier så kan man ju påminna om Magdalena Anderssons löfte från 2014 om att inte höja priserna på drivmedel, facit på det har du nu! Frågan på det blir därför: -Hur mycket tror du att fastighetsskatten kommer att höjas om socialdemokraterna vinner valet 2022?

Eller varför inte sammanfatta det så här: -Om du inte har råd med elräkningen, inte har råd att tanka bilen samt inte vågar gå ut på kvällarna så kanske det är dags att sluta rösta på socialdemokraterna!?
Historien har visat att S inte är partiet för den som vill se ett stopp för skattehöjningar.

Vad man dock nu påstår sig vilja sätta stopp för är den ökade kriminaliteten, och då speciellt dom kriminella gängen. Detta kommenterade Per Brinkemo på Bulletin med följande: -Våra politiker lovar att stoppa våldet mellan gäng och klaner i riket, men verkar inte förstå att ”blodshämnd” har varit det naturliga sättet att organisera rättsskipning under mänsklighetens historia!

Visst helt sant, men detta klockrena uttalande vill jag även komplettera med följande egna analys över orsakerna till det ökade våldet i samhället! Att vi på dom senaste två decennierna har tagit emot närmare två miljoner asylsökande är ju inget som kan ifrågasättas av någon.

En annan sak som inte kan ifrågasättas är det faktum att man alltid har påstått att dessa människor har flytt från ”våldets” Mellanöstern eller Somalia med mera.
Detta påstående är dock bara korrekt om man menar att det är den ”geografiska regionen Mellanöstern” som är orsaken till det våld som gör att människor tvingas på flykt!

Nu är det ju bara som så att det är folket och inte regionen som sådan ligger bakom det omtalade våldet, det vill säga samma folk som våra makthavare har mottagit med öppna armar!

Kortfattat och enkelt så att alla ska förstå: –Är det konstigt om våldet i samhället ökar om man systematiskt och utan i princip någon som helst bakgrundskontroll massimporterar två miljoner människor från världens absolut värsta våldsmetropooler och sedan släpper dessa lösa på våra gator och torg?

Många så kallade kriminologer och andra politiskt korrekta experter har kategoriskt till leda avfärdat själva invandringen från tredjevärlden som själva grundorsaken till det ökade våldet.
Man har istället med en dåres envishet lagt fram en mängd andra förklaringsmodeller, framför allt ”utanförskap” och ”socioekonomiska faktorer”!

Det står ju självklart allt och alla helt fritt att tro på precis vad som helst, men hur många tror på fullt allvar att vi hade haft samma brottsutveckling om dom cirka 2 miljoner människor vi har tagit emot från världens våldsmetropooler istället uteslutande hade ”hämtats” från tex Japan, Singapore, Tibet, Kanada, Australien, Spanien och Island?

Många beslutsfattare har ofta påstått sig ha varit ”naiva” när problematiken kring den förda invandringspolitiken kommer på tal.
I just det här sammanhanget så sätter jag dock likhetstecken mellan att vara ”naiv” och ”förståndshandikappad”, dvs förståndshandikappad utan assistansbehov!

En annan märklig sak som bör belysas i dessa Coronatider är påståendet om att en majoritet av dom som nu vårdas på intensivvårdsavdelningarna i vårt land är ovaccinerade, det är alltså de som ”belastar” vården!
Visst så kanske det är!?
Men är det inte aningen märkligt att 10-30 Coronasmittade personer i en hel Region kan vara en ”belastning”, samtidigt som 10 000-tals nyanlända asylinvandrare aldrig i några som helst sammanhang påstås vara en ”belastning” för vården!?

Vill man fördjupa sig i ”belastningar” på samhället och vårt ökade skattetryck så kan man ju jämföra dagens Sverige med det på 60 och 70-talet, och vad finner vi då?
Jo tidigare så kunde två leva på och av en persons arbete och lön.
Det kan man i princip även idag, dock med den lilla skillnaden att man nu inte vet vilken den andra personen som man försörjer är!

Johnny Hornbrink, SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Sanningen så som den aldrig framställs!

 1. Jag tror att vilken regering det än blir i höst, så kommer den att göra mycket mer för att minska brottsligheten.
  Det enda som kan stjälpa det, är om MP får inflytande.

  4
  3
 2. Man vill stoppa våldet mellan gängen? Jaha men våldet som drabbar ungdomar
  och Gamla människor ända upp i 90 års åldern, hur är det med viljan här??
  Den lyser med sin frånvaro, att byråkratihelvetet växer och frodas som löss är ingen
  tillfällighet, utan fullt medvetet för att hålla koll på dem som betalar kalaset,
  har ni lagt märke till ordet Strateger, som snart finns i varje kommun och inom
  alla områden, och ändå verka samhället bli dummare för varje dag som går,
  en Strateg är väl annars en sådan som ska kunna se lite längre än andra?
  Men nya fantastiska titlar tillkommer snart varje dag förmodligen för att imponera,.
  På dom redan frälsta inom partierna, för servicen till allmänheten blir bara sämre.

  Undrar om dom styrande ens har en susning om det Monstersamhälle dom håller på
  att bygga upp? Tror inte det!

  30
 3. Det är en effekt av att staten sedan GP’s tid belönar de som misslyckas. Alla regioner har hållit vårdköerna så långa som möjligt eftersom det leder till mer pengar (Göran Hägglunds vårdmiljard för 10 år sedan bevisade att vårdköerna går att lösa om viljan finns). Istället för att organisera vård för alla extrapengar vården får, så har antalet administratörer ökat med 40%, vilket också stjäl tid från producerande personal.

  Polisen har något fler poliser än 2011 och många tusen fler administratörer, antalet lösta brott 2020 var 24000 FÄRRE än 2011. Kräv resultat och sparka polisledningen om resultaten inte nås.

  Att göra samma sak (ge mer pengar till alla som klagar) och förvänta sig olika resultat är definitionen på dumhet.

  25
 4. Apropå bedrägerier. Är det någon annan än jag som noterat att det ofta parkeras bilar med handikapp tillstånd på handikapp p-plats och där det kliver ut invandrare som synbarligen inte verkar lida av några handikapp.

  31
  • Kanske är lathet eller lågt/obefintligt IQ som räknas som handikappad?

   Undrar hur de klarade körkortet i och med detta?

   23
  • Ja, jag vet att de skaffar sig (vetefn hur) olika tillstånd. Det var en som visade mig en gång. Tog upp massor med olika slags kort ur plånboken som gav honom tillstånd till att möjligt.

 5. Bra så men nu vill vi ha lite verkstad!!! VARFÖR ÄR OPPOSITIONEN SÅ TANDLÖS???

  Att M inte är intresserade kan jag förstå men varför agerar inte tex SD??? Har de redan blivit ett med etablissemanget??

  Vad återstår då att rösta på 2022? MED, AfS eller NYANS???

  23

Kommentera