Har Morgan blivit nazist?

BROTT & STRAFF. Regeringen vill att fler utländska medborgare som har dömts för brott i Sverige ska avtjäna straffet i sitt hemland, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Detta genom att skärpa lagen ytterligare. – Vi behöver helt enkelt våra fängelseplatser till våra egna bovar, säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson, enligt Expressen.

Medlemsstaterna i EU har sedan tidigare ett samarbete som kallas ”överförande av straffverksamhet”, alltså att personer från andra länder som dömts till fängelse i Sverige utan anknytning hit ska kunna avtjäna straffet i sina hemländer. 

Men nu föreslår justitie- och inrikesminister Morgans Johansson (S) att regelverket ska skärpas ytterligare. 

Enligt Johansson kan en skärpning av lagen lösgöra många fängelseplatser på svenska anstalter. Han uppskattar att det är runt 800 dömda EU-medborgare som kan komma att omfattas av de nya reglerna, enligt Ekot. 

-Pettersson undrar i hur många år och hur många gånger Morgan Johansson (S) röstat ned liknande förslag från Sverigedemokraterna?

Jag undrar också varför Morgan låter förslaget stanna vid EU-medborgare, varför inte alla utlänningar?

Vi ska givetvis hyra platser i lämpliga länder, där ”kriminalvården” ska vara baserad på basala behov i form av mat och husrum och inte innehålla några rehabiliteringsåtgärder, men med samma krav på säkerhet som övriga anstalter.

Sveriges kostnader för kriminella är orimligt hög…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Har Morgan blivit nazist?

 1. Det får mig att tänka på heilande ministrar, undrar varför, är det någon här som ser ett samband…?

 2. Jag kollade med SCB hur många röster sosseriet skulle ha utan invandrare ca 12 – 14 % det är därför invandringen pågår för fullt…..

  11
 3. Den Sverigedemokratiska politiken har fått fäste i huvudet på sossarna efter ett evigt tjat, det är bra.
  Utan SD kommer vi aldrig att få de tröga sossarna att fatta nåt…. nu eller i framtiden.

  Men SD skall ta åt sig äran och påpeka detta i varje debatt i media.

  10
 4. Förslaget är bra men kommer ALDRIG att realiseras av (S)!!!!!!!

  Detta är bara en sten som kommer att visa sig för tung för att vända på!!!

  VARFÖR DÅ undrar ni säkert. För att det finns så många muslimer bland de som döms och de måste hållas på gott humör inför valet 2022. Annars röstar de med fascistiska islamistpartiet NYANS!

  Snart kommer vi att stå inför valet FRIHET eller UNDERKASTELSE (dvs islam).

  28
 5. Inte utan en undran över hur trög lille Morgan är i boetten. Dylika förslag har framförts under många år, men då inte passat honom. Kan det vara så att sosseriet i det läget förlorat för många väljare?
  Sverige borde omedelbart köpa/hyra mark i något land, gärna utan allt för långt gångna idéer om ”allas lika värde”, ”värdegrund” och sån skit. Där borde uppföras ett stort högsäkerhetsfängelse, som sedan bemannas med inhyrd inhemsk personal. Lämpligen kan det bekostas med SIDA pengar.
  Alla dömda icke européer, placeras sedan där.

  24
 6. Socialist eller nationalsocialist, skillnaden ligger i arbetsmetoder, inte ideologi, två avarter av samma ideologi.

  11
 7. självinsikt (?)…skulle han få skaka galler resten av sin levnad
  för alla skador han förorsakat under tiden i rikets tjänst

  20
  1
 8. Ingen som förstår att Morgan säger en sak framför kameror, men tänker något helt annat, det kan möjligen bli en utredning, som kan bli klar efter valet.

  32
 9. Valfläsk igen. Återstår att se efter valet hur mycket av vad sossarna lovar nu är genomfört. Hoppas fler än tidigare inte går på det.

  42
 10. Om vi skulle aqnvänt våra fängelseplatser till inhemska bovar hade vi haft stor överkapacitet Morgan, och du hade inte behövt bygga Det nya fängelset i Trelleborg,
  det du skröt om för att det gav nya arbetstillfällen ?

  30
 11. Morgan är socialist.
  Nazister är socialister.
  Enda skillnaden ideologiskt mellan sossar och nazister är att sossarnas identitetspolitik står mellan arbetare och kapitalister medan nazisternas står mellan medelklassen och judarna.
  Så ja, Morgan är nazist som den goda socialist han är.

  48
  1
 12. Ännu enklare och billigare är att efter domen utvisning på livstid, se till att så sker för samtliga som begått brott som ger fängelse.
  Om de som kommer hit gör sig skyldiga till brott mot våra lagar har de visat att de inte hör hit.

  43
 13. Mållgan tillsätter väl en utredning som ska vara klar om 10-15 år och som kommer fram till att danska fängelser är inhumana

  45
  1

Kommentera