Belgisk man tog åtta doser – vaccinmotståndare betalade

PANDEMI. En 33-årig man i Belgien har gripits för att mot betalning ha vaccinerat sig åtta gånger i vaccinmotståndares ställe, skriver De Standaard.

Mannen ska ha gått till vaccinklinikerna med andra personers id-kort vilket gjort att dessa kunnat komma över felaktiga vaccinbevis.

Flera av mannens ”klienter” har redan identifierats. De riskerar upp till fem års fängelse och flera miljoner kronor i böter för bland annat förfalskning.

Virologen Steven Van Gucht bedömer inte att mannen riskerar några hälsorisker efter de många doserna, men säger att han inte nödvändigtvis heller får ett bättre skydd mot viruset,  då det inte går att ”stimulera immunsystemet oändligt”, skriver Brussels Times.

-Pettersson säger att det finns folk till allt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Belgisk man tog åtta doser – vaccinmotståndare betalade

 1. Om man följer vaccinmotståndarns egen logik borde ju mannen vara stendöd nu och att betala honom att vaccinera sig borde med antivaxxlogik moraliskt sett vara ekvivalent med att betala någon att t.ex. spela rysk roulette. Rätt ruttet gjort om man verkligen tror vaccinet är farligt. Det är nästan lite som att man anar att de inte själva tror vaccinet är farligt och att det hela istället handlar om principer. Intressant fenomen.

 2. ja men man vet ju inte det kan ju skydda mot sjukdom han som fått alla doserna måste ju vara immun? och dom som inte ficik vaccin dom riskerar ju inte att bli sjuks av vaccinet det är en vinvin sitvation.enda risken man tar är ju att bli smittad av cov19 eller sars numet 1-100

 3. Lever mannen fortfarande eller denna ”hästkur”? Om han lever borde hans hälsotillstånd följas av forskare och media eftersom jag tror inte att han förblir frisk och opåverkad av detta experimental preparat.

  27
  1
  • Ja, följ fallet och rapportera in vad som hänt om ett år.
   Min gissning: inget kommer hända. Antikroppar är bra för de allra flesta även om måttfullhet i allmänhet är att föredra framför överdrift.

 4. Den 33-årige mannen är nu skyddad för flera ”vågor” framöver,och enda till grekiska alfabetets bokstav Theta !
  Inte märkligt havsnivån sjunker,när människorna missbrukar saltvattnet i sådan omfattning….

  30
  4
 5. Ja när regeringarna blir allt mer totalitära söker folk vägar ur förtrycket.
  Vissa gör det bättre än andra.
  Bästa lösningen är förstås att man följer de mänskliga rättigheterna som FN deklarationen, Nürnbergkoden, Romstadgan och Helsingforsdeklarationen står upp för och det borde främst västvärldens regeringar förstå.

  39
  2
 6. Inte ens med det så kallade vaccinet som skydd illa, Virologen Steven Van Gucht bedömer inte att mannen riskerar några hälsorisker efter de många doserna, men säger att han inte nödvändigtvis heller får ett bättre skydd mot viruset, då det inte går att ”stimulera immunsystemet oändligt”, skriver Brussels Times.

  24
  1

Kommentera