Varför inte göra en ”källkritisk” granskning av det politiska debattklimatet och våra politiker?

INSÄNDARE. Enligt det politiskt korrekta etablissemanget så är ”den växande polariseringen ett allvarligt problem”! Visst, men är det inte samma ”politiskt korrekta etablissemang” i form av mainstream media, Public service samt våra gamla och etablerade politiska partier som ligger bakom och driver på ”polariseringen” som man själva nu utmålar som ett problem!?

Är det inte regeringspartierna och journalisterna som har sagt att alla som är för en reglerad och kontrollerad invandring är rasister och nazister?Är det inte samma grupp av självutnämnda godhetsapostlar som har pekat ut vaccinkritiker och dom som ifrågasatt klimatalarmismen som fascister!?Så vem är det egentligen som lagt grunden för den ökade polariseringen i samhället och orsakat den samma?

Är det även inte som så att dom som har kritiserat det ökade våldet i samhället, vill ha mer ordning i skolorna, är emot censur på Internet samt röstar på M och KD har pekats ut som nazister?Med andra ord har inte samma personer som nu beklagar sig över den ökade polariseringen och det hårdare debattklimatet orsakat det samma? 

Mer på temat bristande förståelse och total avsaknad av konsekvensanalys av sitt egna handlande!

En som har en given plats bland dessa mindre klarsynta personer är C-toppen Martin Ådahl.

Detta efter sitt uttalande: -Den breda mitten finns inte längre!

Ådahl påstår sig även vara djupt besviken på sina forna borgerliga kamrater som han menar har ”svikit sina ideal”!


Visst när man inte kan förstå att femtekolonnare och svikarpolitik inte uppskattas av andra så är det väl så man ser på saken.

Att Ådahl inte kan ta in att svekfullhet och opålitlighet är det som dom forna Alliansväljarna nu främst förknippar centerpartiet med är ju en helt annan sak!

Men det är klart att för den som är totalt oförmögen att känna av samhällsströmningar, och trots ett marginellt väljarstöd tror sig företräda och vara den politiska normen blir förstås besviken stor när såväl väljarna som dom tidigare samarbetspartierna vänder ryggen till.

En annan som inte förefaller kunna ta in verkligheten eller göra en korrekt konsekvensanalys av den egna politiken är Ardalan Shekarabi (S) vilket han bevisar med uttalandet: -Vi måste göra det som krävs för att få nyanlända kvinnor att etablera sig på arbetsmarknaden! Man undrar: –Vad då vi!? Om det nu plötsligt är så att det inte är dessa kvinnor som räddar vården och omsorgen vilket man till leda tidigare har försökt få oss att tro, varför då inte bara ställa krav på anpassning och självförsörjning?

Vidare så kan man ju fråga sig varför socialdemokraterna är så förtvivlat rädda för att sänka bidragen för personer som själva inte aktivt försöker ta sig in på arbetsmarknaden, hur svårt kan det vara?
En annan (S) politiker som vi garanterat hade klarat oss utan är Annika Strandhäll som påstår sig brinna för jobben och industrin men trots detta dömer ut kärnkraften som framtidens energi! Hårfrisörskan, som misslyckats kapitalt som socialförsäkrings- och socialminister är nu ”energiexpert”!-Vad kan gå fel?
Rörande alla våra inkompetenta beslutsfattare så är det ju inte utan att undrar om Sverige verkligen är en fungerade demokrati.Är det ärligt talat logiskt att människor som inte kan språket, som inte vet hur samhället fungerar men som lyfter omfattande bidrag kan rösta i allmänna val?

I senaste opinionsmätningen så fick socialdemokraterna cirka 30 procent i väljarstöd.

Finns det någon som på fullt allvar tror att detta stöd främst kommer från välinformerade och insatta väljare?

Ärligt talat, hur många arbetande svenska skattebetalare kan det finnas som nu tänker: –Fy sjutton vad bra Andersson, Damberg, Johansson och gänget gör det!?

-Garanterat ytterst få! 


Johnny Hornbrink SD

9 thoughts on “Varför inte göra en ”källkritisk” granskning av det politiska debattklimatet och våra politiker?

 1. Varför inte göra en parodi på Alexandra Pascalidous fråga för några år sen?

  Hur mycket kommunistiskt och feministiskt vanstyre tål Sverige? Hur länge ska vi (och fra. svenska kvinnor) acceptera gängskjutningar, gruppvåldtäkter, pedofili, åldringsbrott, kvinnofridsbrott, barnfridsbrott, skenäktenskap, skenskrivningar, dränering av välfärden genom stora organiserade bidragsfusk,. swedebashing mot våra ungdomar? Hur länge tänker vi (och fra. svenska kvinnor) acceptera detta genom att fortsätta rösta in kommunist och feministpatrasket i regeringsställning?

  SD 2022

 2. Det är vi väljare som måste se till att träsket dikas ut, men nu hjälpte M SD och KD den sittande regeringen att vinna många pensionärsröster eftersom pensionen höjs.

  Allt för många väljare gör som partierna, tänker på sig själva och ej på landets bästa.
  Hur många väljare läser partiprogrammen och ger sig själva en ärlig chans till rätt beslut?

  Mindre än hälften, de flesta röstar som föräldrarna eller på någon partiledare de anser snygg eller sexig, inte att undra på att vi får märkliga resultat.

  22
 3. SD och C gillar verkligen inte varandra.
  C gillar inte V.
  KD gillar M och M gillar KD.
  Inga gillar MP, SD Fp.
  Skulle alla gilla varandra,behövs ju ingen riksdag.

  5
  10
 4. Ett av många problem är att ingen absolut ingen, inte en enda, man kan stava det NOLL tar ansvar och står upp för det som bestäms. Inför TJÄNSTEMANNAANSVAR, inför även att man ska stå till svars för sin politik, inför även att man är skyldig sina väljare att stå för sin politik och inför att det ska vara krav på konsekvensanalys innan man tar beslut på sina dumheter.
  Idag ser det ut såhär ”problem blir till utmaning” och döps om så slipper de ta i det problemet för en utmaning är något helt annat och för detta ska de ha 60.000 i lön vad fan vad har vi skapat? De hade inte klarat en minut i dagens samhälle.

  35
  • Sätter själv ett stort hopp till en kall vinter och högt elpris. Förhoppningsvis väcker det slentrianröstarna ur dimmorna och får dem att tänka till. Vi har under många år avlönat ett monster i Rosenbad. Det måste få ett slut! Lagarna måste ändras så att rätten till medborgarskap, rösträtt och bidrag stryps.

   40
 5. Tyvärr har Johnny nog fel för de finns fortfarande alldeles för många lättlurade o naivkorkade skatteslavar som tror på sossemäbblet o imponeras o framför allt inte hunnit berikas av allehanda bidragssugna invällande kulturyttringar med svennehat, men det kommer mera som Hegerfors sa

  42
  • Problemet är att det i princip nu mer bara är invandrade bidragstagare som röstar på S, vanliga arbetare gör inte det!
   Och hur tror man att dom ca 80 000 nya svenskar som enligt Migrationsverket har fått uppehållstillstånd hittills i år kommer att rösta när dom väl får chansen?
   Knappast på SD eller på partier som står för en reglerad invandring!

Kommentera