Ryssland-Finland marknadsförs som ny migrantrutt in i EU

ILLEGAL INVANDRING. Människosmugglare har skippat Minsk – nu marknadsför de i stället bland annat rutten Ryssland–Finland som en väg in i EU. Skyddspolisen bekräftar för HBL att man är medveten om marknadsföringen och följer situationen noga.

Sedan mitten av november erbjuder människosmugglare inte längre Belarus som migrantrutt in i EU. I stället erbjuds alternativet Ryssland och rutten Ryssland-Finland som det nya sättet att ta sig in i EU skriver HBL, bakom betalvägg.

-Pettersson säger skicka ”frivilligkåren” till Finlands gräns mot Ryssland..

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Ryssland-Finland marknadsförs som ny migrantrutt in i EU

  • Rädd:
   Och du kanske är en av dem som gärna tager emot dessa ”stackars kameldrivare”… här i Abzurdien ?
   Har fått den känslan genom de år du kommenterat på bloggen !

   10
   1
 1. ”Flyktingar” försökte med Finland också, men finska gräns-soldater kastade ut dem snabbt och kulturmarxistiska EU-kansliet hann inte med att uppbåda några aktivister som skulle ”protestera”. Kanske blir annat denna gång.

  Om Sverige mot förmodan skulle skicka stöd till Finland, så blir det garanterat för att säkerställa vidare resa till bidragsparadiset längre västerut, d v s hindra finska gränsskyddet att göra sitt jobb.

  22
 2. ”Skitländer” är väl de som praktiserar hedersvåld, kvinnoförtryck, barnaga, ………………………

  24
 3. Maja1 …Han menar icke demokratiska islamistiska länder där folk blir lurade av flyktingsmugglare som dom tjänar pengar på med att ljuga om att man får egen lyxvilla och inte behöver jobba för att få pengar här i Sverige.

  17
  1
 4. Ryssarna gör väl som Belarus är ute efter att förstöra Europa med massa kriminella och bidragsberoende menafolk från shithole countries.

  26
  4
  • Det kom faktiskt ungefär 32.000 sk. flyktingar till Finland året 2015, nästan alla från Sverige. Finska värnpliktiga väntade och bar deras väskor till väntande bussar. Jag vet inte om dom blev bjudna på kebabpizza men det har dom säkert fått efteråt.

 5. Jaså, hur är det möjligt att ryssarna har öppen gräns mot skitländerna när man kräver visum? Eller fattar jag fel?

  30
  1

Kommentera