Antivax-profiler dör i covid-19

PANDEMI. Ante-vaxxarna uppmanar sina följare att inte vaccinera sig, att det är farligare än sjukdomen och ett sätt att förtrycka kristna, sedan dör profilerna i covid-19 och då är det försent att ändra sig.

USA har drabbats hårt av coronapandemin. Nästan 800.000 rapporterat döda och en vaccinationsgrad som fortsatt är relativt låg. Knappt 60 procent av befolkningen är fullvaccinerade, nivån är dock extremt ojämn geografiskt och socialt.

Inom två grupper av amerikaner är vaccinmotståndet extra stort: evangeliska kristna och de som lyssnar på konservativa radiopratare.

Men flera kända antivax-profiler drabbas nu själva av sjukdomen. Senast i ledet är tv-evangelisten Marcs Lamb, som för ett par veckor sedan testade positivt för covid-19, rapporterar Dagens Nyheter, tyvärr bakom betalvägg, men det går att googla på namnen.

Lamb vd för Daystar TV, ett nätverk av väckelsekristna tv-stationer som når 680 miljoner hushåll i över 200 länder, och som under hela hela pandemin spridit lögner och falsk information om vaccinen – som exempel att vaccinet är ett sätt att förtrycka kristna. 

Den egna sjukdomen beskrev hans som som ”en andlig attack från fienden” och Lamb behandlades med ett läkemedel mot parasiter, ivermectin.  

I tisdags avled Lamb av sjukdomen. Den kände tv-profilen blev 64 år gammal.

Men han är långt ifrån ensam. Under hösten har flera kända antivax-profiler avlidit i sviterna av covid-19: Dick Farrel, Phil Valentine, Bob Enyart, Marc Bernier, Robert Steele, Jimmy DeYoung och Pressley Stutts.  

Marc Bernier var radioprataren som också var känd som ”Mr anti-vax”. I hans sista tweet skrev han att regeringen är som nazister när den uppmanar folk att ta vaccin. En annan omtyckt pastor och radiopratare med stor följarskara var Jimmy DeYoung. I sin show ”Daily prophecy” påstod han bland annat att covidvaccin gjorde kvinnor sterila.

En tredje pastor och radiopratare var Bob Enyart som gick bort i början på hösten efter att ha behövt sjukhusvård för covid-19. Enyart menade att covidvaccinen var omoraliska eftersom de ”bestod av celler från aborterade mänskliga foster”. Han uppmanade de som lyssnade på honom att bojkotta vaccinen.

Robert David Steele, en före detta CIA-officer, som kallat corona för en bluff lades i början av augusti in på sjukhus på grund av covid-19. ”Jag kommer inte att ta vaccin, även om jag testades positiv för vad de kallar ’COVID’ i dag”, skrev Steele i sitt sista blogginlägg den 17 augusti. På bild ser man Steele liggandes i respirator. Steele skrev även i inlägget, att hans lungor inte längre fungerade.

Robert Steeledöd i covid-19

Robert Steele misstänks ha blivit smittad under en sammankomst han själv anordnade och talade vid.

Ett par dagar efter det att den konservative radioprataren och vaccinskeptikern Phil Valentine testade positivt för covid-19 skrev han på Facebook att han ”gjorde sin patriotiska plikt för naturlig flockimmunitet”. Bara någon månad senare avled han av sjukdomen.

Dick Farrel är ytterligare en mycket populär konservativ tv- och radiopratare som uppmanade sina lyssnare och följare att inte vaccinera sig och som dog i sviterna av sjukdomen.

Farell attackerade ofta Anthony Fauci, smittskyddsexperten och rådgivaren till såväl Trump som Biden, som han sa var ett ”maktgalet, ljugande missfoster”.

Dock ska både Valentine och Farell ha ändrat sig på sin dödsbädd. När han lades in på sjukhus i slutet av juli uttalade sig hans bror Mark: – Jag vet att om Phil kunde prata så skulle han säga så här: ”Gå och vaccinera er. Oroa er inte för politiken. Sluta tänka på alla konspirationsteorier.”

Även Dick Farrel verkar ha ändrat sig under sina sista dagar i livet.

”Han sms:ade mig och sa åt mig ”ta det!” Han sa att det här viruset inte är något att leka med och att han ångrar att han inte vaccinerade sig”, skrev hans vän Amy Leigh Hair på Facebook efter radiopratarens död.

-Pettersson som inte har kunskaper om varken virus eller vaccin tycker det verkar som om vaccinen inte är perfekta men skyddar mot allvarlig sjukdom och död och att alternativet är värre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

38 thoughts on “Antivax-profiler dör i covid-19

 1. Alla har enligt Forum ägaren rätt att hävda sina åsikter vilket debattörerna gör och alla har rätt, antingen av egna åsikter eller från andra delar av världen omfattande forskningsresultat i synnerhet avseende vacciner och spikproteiner

  Rätt är att nödvaccin är ett begrepp som används i USA med annorlunda lagstiftning och rätt är att covidvaccinen i Sverige är nödgodkända, till studieresultat förhoppningsvis godkänner dem och rätt är att EU:s läkemedelsmyndighet EMA gett dem villkorat godkännande, conditional approval, vilket inte betyder godkända innan – medicinska villkor styrker att tillräckligt många mänskliga testpersoner visar att vaccinerna har verkan mot viruset med mutationer – och det är ”samma sak” som av FDA nödgodkännande.

  Sverige ligger längst ned på skalan avseende forskningsrön i avsaknad av statligt ekonomiskt stöd till forskning och i samtliga också svenska läkartidskrifter publicerar läkare deras maktlöshet inför den spridning C19 mutationer som ännu en gång drabbar i synnerhet vaccinerade innehållande spikproteiner fast väl känt är.
  Oavsett vad andningssvårigheter beror på ges snabbverkande cortison direkt vid ankomst till sjukhus, oavsett det är en baby eller en ålderstigen och alla astmatiker och allergiker har alltid snabbverkande cortison Betapred 0,5 hemma.

  Ibland räcker det med en tablett under tungan eller upplöst i vatten och ibland ges på sjukhus till en vaken patient allt från 50 – 300 tabletter upplöst i vatten och när syrebristen hävts får de åka hem med recept och trappa ner cortisonet, dag 1 med 10 tabletter i vatten, 9 andra dagen, 8 tredje, 7,,,, etcetera.
  Svenska mediers mörkande av för befolkningen livsviktig information synes baserat på politiskt ekonomiskt sponsrade mediaintressen också avseende C19 med mutationer som för en mycket stor del i befolkningen haft och har dödliga konsekvenser.

  I över 2 år kontakt med alla i Sverige nyhets TV medier varav ett stort antal gånger med TT och Ekot se, har de inte vare sig frågat ”experterna” i intervjuer vad orsak är till att de tigit still
  när tusentals värnlösa i äldreboenden i stället för att ge dem snabbverkande cortison låtit dem maktlösa kvävas till döds, i äldreboenden kliniskt eliminerade.
  Inte heller är med svenskt journalistiskt virusvrövl skräckslagna svenska folket informerade att i övriga världen erbjuds befolkningen recept på snabbverkande cortison som direkt verkar vid av förkylningsvirus andningsproblem och därav belastas inte sjukvården men i Sverige märkliga journalistik gör att i befolkning finns dem som vettskrämda räds att de drabbas av förkylningsvirus inkluderande C19 med mutationer, vars andningsproblem har hög risk att de kvävs till döds.

  DK media gick däremot direkt ut till befolkningen som sedan dess har snabbverkande Betapred cortison hemma och är därav mindre oroliga och behöver sannolikt inte belasta sjukvården
  och med hjälp av hänvisning till DK media nämnde till slut svenska TV nyheter efter två år av tudentals med av C19 virus av syrebrist kvävda till döds, att cortison ”enligt läkare såg ut att hjälpa lite”, när ostridigt faktum är att virussmittade bryter i hemmet syrebristen med snabbverkande cortison och läkare vid rådande vårdcentral får inte neka skriva ut recept men om så sker är det bara att byta vårdcentral till dess läkare vid byte av Vårdcentral 1,2 3 eller fler, skriver ut recept på snabbverkande Betapred 0,25 mg.

  Det nämns att spikproteiner måste ha en ny form av spikprotein för att mutera sig, vilket har en gräns och det muterade viruset och alla andra muteringar ”dödar till slut sig själv” tillika nämns att alla världens stater oavsett de är EU medlemsstater eller inte, har faktiskt ett gemensamt och det är att inte redovisa alla yttre faror mot riket inkluderande spridning av dödligt virus, för att inte skapa inre osäkerhet bland befolkningen som kan leda till rikets säkerhet.
  Staters hälsoinstansers trovärdighet i en kris information till befolkningen så ock avseende detta virus är orkestrerat av rikspolitiker till i staterna instanser tjänstemän som måste följa politiska order, för undvikande av masshysteri.

  Av osäkerhet avseende ”vad och vem ska man lita på” gör att vuxna människor med åsikter istället för att diskutera åsikternas bärighet går till personangrepp mot andra åsikter när dem som av egna åsikter beslutat att inte vaccinerat sig ska respekteras och dem som av egna åsikter beslutat att vaccinera ska respekteras, svårare än så är det faktiskt inte.

  De enda som inte förtjänar respekt är dem som vaccinerade eller inte och har förkylningssymtom (oavsett virus) inte isolerar sig utan sprider det uppsåtligt på alla sätt och den spridningen kan så ock gå till på detta sätt https://www.videoman.gr/sv/175829
  Mvh.

 2. Detta med Covid-19 är inga problem.

  Antingen vaccinerar du dig. Då får du inga problem.
  Eller så vaccinerar du dig inte och då kan en av två saker hända; antingen blir du smittad eller inte.

  Blir du inte smittad har du inga problem.
  Blir du smittad händer en av två saker, antingen blir du frisk och immun eller så dör du.

  Blir du immun har du inga problem.
  Dör du har du heller inga problem.

  4
  1
 3. Hmm. Så det är en slags frihet att inte vaccinera sig och smitta andra? Gäller den friheten rökning också. Om det är förbjudet att röka på ex en restaurang för att personalen och de andra gästerna inte ska få i sig din rök så kan man strunta i det. Det handlar om min frihet att få röka var jag vill oavsett andra. Eller på dagis.

  6
  7
  • Även som immun smittar du. Du kan bära på viruset men inte själv bli påverkad av det men ändå smitta andra.
   Samma sak om du är vaccinerad, även om du inte blir sjuk kan du smitta andra.
   Så att tro att vaccinerade eller immuna inte smittar är en felaktig slutsats.

   Studera historia så blir du visare.
   För det var på det sättet som många sjukdomar kom till den nya världen. De europeiska sjöfararna bar på mängder av virus som t.ex. mässlingen, som de haft när de var små så de var immuna men de kunde fortfarande smitta andra.
   När mässlingen sedan kom i kontakt med det underutvecklade immunförsvaret hos indianerna så kunde viruset leva loppan och härja fritt bland befolkningen.
   Poängen är att även om sjömännen var friska kunde de smitta andra.

 4. Pettersson , jag har alltid haft stor respekt för dig . Men i den här frågan är du riktigt låg för att uttrycka mig mild . Pettersson hävdar att efter 1 eller 2 eller kanske 3 covid vaccin sprutor är the cool guy in the hood . Vad är då Pettersson rädd för ???

  39
  1
  • Johnny A:
   Kanske p.g.a. bl.a. sådana nyheter ?
   https://www.hd.se/2021-12-04/allt-fler-vaccinerade-blir-sjuka-i-covid
   Vill samtidigt förnya raderna med några ord en s.k. Professor inom tysk Virologi uttalade i TV ,senast i gårkväll.
   ”Den vaccin som nu getts ger inget längre skydd mot pandemin,eftersom det kommer ständigt nya arter……
   I Tyskland är man nu inne på ”fjärde vågen”,var vi i Abzurdien befinner oss vet inte Stenbock.
   Alltså innebär detta,att befolkningen behöver en ny spruta i armen,en gång i veckan !!
   Och likväl avlider en stor del….

   20
 5. Vad i hela friden är ”ANTEVAXXARE”?????
  Jag har sökt i flera ordlistor, uppslagsverk, frågat vänner och bekanta, men tyvärr finns det inget sådant ord i det svenska språket!
  Kan det kanske vara en märklig och isolerad dialekt,ett obegripligt baby joller,ett gravt felstavat ”ord” eller kanske är det utrikiska?
  Taclsam för svar.

  30
  • Har du letat mycket?

   När jag googlar är detta det första som kommer upp.

   En antivaxxare är en person som lider av en orimlig rädsla för negativa konsekvenser till följd av vaccinationer, och därmed på ett konspiratoriskt sätt motsätter sig vaccinering rent allmänt. Förekommer ofta i samband med andra typer av konspirationsteorier.

   Ordet antivaxxare var en del av nyordslistan 2019 från Institutet för språk och folkminnen (Isof).

   Några exempel på hur ordet antivaxxare kan användas i en mening, vilket kan hjälpa dig med att använda ordet på egen hand.

   1.Det tråkiga med antivaxxare är att de riskerar livet på andra människor, framför allt redan sjuka barn som kanske inte kan vaccineras.

   2. Även om jag älskar att få råd om spontana huskurer från apotekare vet jag inte om jag skulle kalla mig själv för en antivaxxare.

   3.Jag begriper mig inte på folk som går på sådant där pseudovetenskapligt antivaxxare-bullshit som att vaccinationer ligger bakom autism och sådant.

   4. Det kanske viktigaste är nog ändå att se till att inte upprepa de påståenden som kommer från antivaxxare.

   6
   45
   • Det är ingen konspirationsteori att flera ungdomar fick narkolepsi av vaccin mot den för dom flesta ofarliga svininfluensan. Man tutade på med propaganda på samma sätt då som nu. Hur ska vi vanliga kunna veta när vargen kommer på riktigt?
    Statistikredovisningen är tyvärr undermålig.

    45
  • Såg du att en av de döda var behandlad med Ivermektin?

   Jag skulle inte lita för mycket på artikeln från Fria Tider.

   Varför visar de ett diagram från Blekinge?

   Varför ingen länk till Folkhälsomyndigheten där dom påstår uppgifterna finns?

   Så här skriver FHM:

   Vaccin skyddar mot sjukdom, svår sjukdom och mot död i covid-19. Vaccin hjälper också till att bromsa smittspridningen, men inte helt och fullt. Också den som är vaccinerad kan smittas, och föra smittan vidare, även om risken är betydligt lägre jämfört med en person som inte är vaccinerad.

   https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/november/testning-for-covid-19-rekommenderas-for-alla-med-symtom/

   3
   29
  • Med all respekt för åsikter är det bara att acceptera att ägare till oavsett forum naturligtvis publicerar det som stämmer in med dennes åsikter om i detta fall C19 vaccin och debattörer får antingen sina åsikter inte publicerade eller bemöts med foliehatt vrövl.
   Både vaccinerade och inte vaccinerade debattörer bör med egna ögon se av läkare videos som visar farorna med
   vissa vaccin – men bara vissa vaccin – som oavsett namn på vaccinerna, är nödvaccin.

   Nedan kräver inga kunskaper, endast syn.
   A List Of People Who Had Their Leg Amputated Shortly After Receiving a COVID-19 Shot.
   Svenska: En lista över personer som fick sitt ben amputerat kort efter att ha fått ett covid-19 vacciner med videos http://healthimpactnews.com .

   The European Union database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, and they are now reporting 31,014 fatalities, and 2,890,600 injuries, following COVID-19 injections.
   Svenska: Europeiska unionens databas med rapporter om misstänkta läkemedelsreaktioner och de rapporterar nu 31 014 dödsfall och 2 890 600 skador efter covid-19 vacciner http://www.adrreports.eu/en/index.html

   London Real TV kräver inte heller språkkunskaper, endast syn, så se videos och inse att det finns tusentals som direkt efter C19 vaccin drabbats av förfärliga
   ”spikprotein- mördar-bakterie – varav några av de amputerade medverkande nu är avlidna och andra medverkande lever mot alla odds överlevt ännu men med amputerade ben, händer etcetera..
   http://medicalkidnap.com

   18
   • @Pettersson, covidvaccinen är VILLKORAT godkända, vilket innebär att mer info och studier ska samlas in för att de ska bli godkända på riktigt.

    Din egen länk bekräftar detta.

    Först när dessa studier och rapporterar är klara och godkända blir covidvacvinen godkända enligt standard.

    Det är inte Covidvaccinen ännu.

    Det är sant att ordet ”nödgodkända” gäller för USA.

    12
   • Läs en gång till. Vaccinet är inte nödgodkänt utan godkänt. Det kan vara vissa uppgifter som ska kompletteras med som tillverkningsprocess men inte om själva vaccinet.

    https://www.lakemedelsvarlden.se/det-finns-ett-olyckligt-missforstand-om-covid-19-vaccinerna/

    EU:s läkemedelsmyndighet EMA har gett dem så kallat villkorat godkännande, conditional approval, och det är fullständiga godkännanden. De kallas villkorade eftersom de innehåller vissa villkor som företagen ska uppfylla, svarar Charlotta Bergquist.

    Men är det inte samma sak som de nödgodkännanden som FDA använder?

    – Nej, det finns ett olyckligt missförstånd om det, men vi har en annorlunda procedur i EU än i USA. Här ger vi inte nödgodkännanden utan den granskning som EMA gör inför ett villkorat godkännande är mer omfattande och går mer på djupet.

    2
    10
  • Ivermectin är ett kraftfullt läkemedel med kraftiga biverkningar också. Kolla in FASS. Det ska nog inte användas mer än i yttersta nödfall.

 6. Du har 100% rätt Pettersson!
  Tycker INTE att smittade som vägrar vaccin skall få vård.
  Har sett röntgenbilder på Covid lungor, kan säga att det ser INTE bra ut.

  12
  89
  • Stefan Holmqvist.
   Du anser alltså att alla som väljer att ej ta covid vaccinet, skall vägras sjukhusvård!?
   Är det Ditt allvar?
   För det första så har vi alla tillsammans betalt både Ditt vaccin och alla andras som vaccinerat sig, trots att vi själva inte utnyttjat erbjudandet. Vi har tvingat betala för något som vi inte tror på.
   Och för det andra, hur ska vi göra med alla som röker och då per automatik installerar cancer, anser Du att dom också skall vägras vård när dom blir sjuk? Det är ju deras fel!
   Eller alla sports män som får alla möjliga skador på grund av sin hobby. I dag hämtas dom med helekopter och flygs till närmaste sjukhus för första klassens vård. Ska vi verkligen våda dom gratis?
   Det är kanske här vi ska börja att sanera!
   Eller alla utlänningar som betalt 0 kronor i skatt men som ändå får förstklassig sjukhusvård i Sverige, tycker Du att det är riktigt?

   92
   4
  • Är själv fullvaxxad. Ångrar det inte. Men med det sagt delar jag inte din uppfattning. Troligen inte grundlagen heller, var och en bör ha rätten att välja och bestämma över sin kropp. Sjukvården ska bedrivas med beprövad vetenskap men som patient har man rätt att tacka nej till behandling. Sjukvården får dock inte och ska inte särbehandla patienter. Att en del människor är rädda eller skeptiska är bara förståeligt, även om rädslan inte är rationell. Ha respekt för individers personliga val, ett samhälle fritt från statliga ingrepp är det samhälle jag föredrar. Inga kommunistiska tvångsingrepp. Övertyga antivaxxarna med argument istället för att köra ner vaccinen i halsen på dom.

   50
   2
 7. Pettersson du är nästan på samma nivå som 4:e Rikets agitatorer,när det gäller aktiviteter kring Kines-sjukan.
  Har aldrig tidigare i mitt liv märkt att någon händelse kunnat delat upp befolkningen,i två olika läger.
  De goda,o de onda där Stenbock tillhör de sistnämnda…..

  64
  7
  • Många andra tycker att jag tillhör de onda. Det påminner mig om när det stormade som mest runt bloggen för tio år sedan, du var ju med då, och vänstern kallade mig nazist och nazisterna kallade mig landsförrädare.

   Det är inte lätt att vara alla till lags.

   29
   24
   • Jo minns,och vi (läs du) gick till slut ut som segrare !! 😉
    Men denna gång är jag mer tveksam eftersom alla utom Vaccintillverkarna,tycks vara förlorare !!

    36
    3
 8. Kan nog hitta lika många pro vaccare som dött av vaccinet, men det lyfts nog inte fram i media..

  86
  6
  • Religion och nationalism kollapsar samtidigt och följs av invandring. Syns överallt. Mycket hälsosamt…

 9. Jag tillhör gruppen som (tvångs)vaccinerades under 60-talet mot TBC, polio och smittkoppor. Och tack vare dessa vaccinationer utrotades dessa tre allvarliga sjukdomar. Vilket är till gagn för de generationer som kom efter oss. Nu har vi en annan dödlig sjukdom som det finns vaccin mot, men som många vägrar ta, vilket jag tycker är själviskt. Ska våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn behöva växa upp med risken att avlida i en covidinfektion?
  BTW i Afrika har man nästan utrotat polio tack vare vaccinering

  31
  72
  • Ja, vaccinerna mot TBC, polio och smittkoppor är riktiga vacciner som fungerar och därmed har man i huvudsak kunnat utrota dessa sjukdomar. Mot Covid-19 finns inget riktigt vaccin utan endast ett experimentellt, tidigare ej beprövat profylax som dels i sig kan vara farligt p g a att kroppen tvingas tillverka spikproteiner, dels att de skyddar väldigt dåligt mot viruset och endast under kort tid. Exempelvis i Israel, där man har en mycket hög grad ”vaccinering” mot Covid-19 förhärjades landet trots det av en kraftig våg av deltavarianten. Många som behandlats på IVA och som som avlidit av Covd-19 var fullvaccinerade. Exvis rapporterades häromdagen att alla på IVA i Antwerpen var fullvaccinerade. Om det funnits ett riktigt, välfungerande vaccin skulle jag hålla med de som tycker att alla ska vaccinera sig. Men det finns inget riktigt vaccin.

   82
   9
   • Ett litet och modest förslag, sök på biverkningar av vaccin mot polio, smittkoppor och TBE. Gör sedan en jämförelse med dessa moderna ”icke vaccin” och bli förvånad över de ”riktiga vaccinernas” möjliga biverkningar.

    17
    3

Kommentera