Balkongflygning av man i Botkyrka

BROTTSLIGHET. En man i 30-årsåldern har ”fallit” från en balkong i Alby i Botkyrka. Flera personer ska ha setts springa från platsen och polisen misstänker att brott kan ha begåtts.

Jeander

Mannen har enligt polisen ”fallit” ”några våningar” och skadats i fallet. Han ska ha varit vaken, men inte talbar, och har förts till sjukhus med ambulans. Exakt hur ”fallet” gått till är inte känt, men enligt polisen finns det anledning att tro att brott ligger bakom händelsen.

Vittnen ska ha sett flera personer springa från platsen. – Om de har med saken att göra det vet vi inte, men vi vill gärna prata med dem, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisen i Stockholm.

Platsen har spärrats av. En förundersökning om mordförsök alternativt grov misshandel har inletts.

Om Alby på bloggen…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Balkongflygning av man i Botkyrka

 1. Inte ens FBI har så mycket utredningsmaterial om balkongflyg som Sverige har. Där är vi ledande i världen.

  37
  • Ledande experter är dock regimen i Ukraina.

   Men sluta att kalla dessa händelser för ”fall”. Det handlar antingen om gängmord eller om s k HEDERSMORD. Mildra inte händelserna bara för att det oftast är Islam som håller på med hedersmord.

 2. Det går framåt för Sverige. Det har ju länge bara varit kvinnor som fått flygutbildning från balkong. Men nu är visst männen på gång också.

  47

Kommentera