M bekräftar SD-samarbete om migration efter valet

VALET 2022. I och med de konservativa partiernas gemensamma budgetförslag bekräftar Moderaterna att partiet ska samarbeta med SD i migrationsfrågan även efter valet, säger M-ledaren Ulf Kristersson till Dagens Nyheter.

Redan när regeringen presenterade sin proposition om migrationslagstiftningen i somras uppstod ett läge där M, SD, KD och L intog liknande positioner, säger Kristersson. – Det var den stora händelsen. Det vi gör nu, i budgeten, är främst att vi bekräftar det vägvalet, att vi ska samarbeta i de frågorna även efter valet.

Kristersson säger även att om C röstar fram en S-ledd regering betraktar jag dem som ett stödparti åt S.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “M bekräftar SD-samarbete om migration efter valet

 1. Visst.
  Men faktum kvarstår att både Kristersson och Åkesson har visat med brutal tydlighet, inte minst de senaste månaderna, att även de är knähundar åt globalisterna.
  Tyvärr. Vi kommer inte runt det.

  20
  4
 2. För att lösa Sveriges problem så behövs SD.
  Ulf kan göra det enkelt för sig . Han behöver bara bläddra i läggen från de senaste 10 åren . Där har SD löst alla de problem Sverige lider av idag .
  Till och med (L) har kommit till den insikten . Men det behövdes ett ledarbyte där också . Och det kommer att gå samma väg för (S)
  Att han (Ulf)måste fimpa Annie och hennes verklighetsfrånvända politik är helt klart.
  Min tro är att när politiken för åren 2010-2022 skall utvärderas kommer man att stånka och säga ”vad i helvete hände , de var ju helt skruvade , varenda jävla rikspolitiker”.
  Ungefär så .
  Sedan kommer man att skärskåda det politiska beslutet 1975:26 och konstatera att framsyntheten var minst sagt skral .
  De kunde inte tänka längre än näsan räckte , som min gamla lärare uttryckte det .

  38
 3. Vingelpellen igång igen, nu duger SD häromdagen dög inte SD. Väldigt förtroendefullt parti, den förre öppnade sitt hjärta och min plånbok. Den här vet inte från dag till dag vad han tycker.

  44

Kommentera