Tunisier misstänks för sadistisk våldtäkt och våldtäktsförsök mot äldre kvinnor

VÅLDSVÅGEN. Bechir Chouri, född 1993, med tolkbehov på arabiska och medborgare i Tunisien åtalas nu för att ha tagit sig in i två äldre kvinnors hem och utsatt en av dem för våldtäkt. Den andra för ett våldtäktsförsök. Kvinnorna är i 80- respektive 90-årsåldern. Han ska även ha begått ett våldtäktsförsök mot en kvinna i 20-årsåldern.

Det var i början på juni som Chouri enligt åtalet ska ha rånat en ung kvinna i närheten av hennes hem i Göteborg. I samband med rånet utsattes hon också för ett våldtäktsförsök.

Några timmar senare samma natt ska tunisiern ha tagit sig in i en äldre kvinnas lägenhet i Ale. Även den kvinnan utsattes för sexuella övergrepp. – Det finns omständigheter som gör att vi anser att han gjort sig skyldig till försök till våldtäkt, säger kammaråklagare Anna Larsson.

Några veckor senare, i slutet av juni, utsattes ännu en äldre kvinna i Hisings Backa i Göteborg. Den gången misstänks mannen ha genomfört en våldtäkt i kvinnans hem. – Vi tror att han har tagit sig in genom fönstret, säger kammaråklagare Anna Larsson vid åklagarkammaren i Göteborg.

Utöver misstankarna om våldtäkt och våldtäktsförsök är mannen också misstänkt för flera fall av grov stöld. De tre kvinnorna, som är i 20- respektive 80- och 90-årsåldern, ska inte ha någon koppling till varandra. – Nej, inte som vi känner till, säger kammaråklagare Anna Larsson.

Med hjälp av DNA-topsning kunde mannen gripas och har suttit häktad sedan i början av juli. Mannen nekar till brott.

-Pettersson noterar att SVT, Expressen med flera ”glömmer” att nämna att den misstänkte våldtäktsmannen hör hemma i Tunisien och att åklagaren yrkar på utvisning i endast 15 år.

Göteborgs Tingsrätt B 11158-21

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Tunisier misstänks för sadistisk våldtäkt och våldtäktsförsök mot äldre kvinnor

 1. ”öppna ERA (E R A !) hjärtan!”

  Svårt att finna ett mera idiotiskt förslag.

  – men med Alzheimers som belastning ………..?

  Någon som vet om han har fått behålla körkortet ?

 2. Helt säker på att den här typen av brott i grunden är hatbrott. Trasiga flaskor och gamla damer… låter inte som att det främst handlar om sexuell frustration.

  Undrar varför åklagaren tycker tunisierna skall vara välkommen hit om 15 år? Jag tycker åklagaren i så fall kan erbjuda tunisiern sovplats i sitt eget hem om 15 år. Helt obegripligt varför brott som dessa inte alltid renderar livstids utvisning.

  17
 3. Tunisiern Bechir Chouri borde kastreras både fysiskt och kemiskt innan utvisningen. Han måste ha noll IQ när han ger sig på 80- och 90-åriga kvinnor.

  14
 4. Ja och dagligen ”räddar tyskar med öppna hjärtan” ,Niggrar utanför Nordafrika ”som kommit i sjönöd” !
  I går hela 800 som nu är på väg mot Lampedusa i Italien.
  Med den ”räddningstakten” är Europa kolsvart….redan om några år:
  https://www.krone.at/2547379

  12
  1
 5. Varför är araben i Sverige? Arbetar han och betalar skatt? Hur bor han? Muslimer är ålagda att ljuga för alla otrogna. Utvisning i femton år? Åklagaren (vänster?) har Inte alla hästarna hemma. Vad kostar S/MP/C-kalaset? Uppfostringsläger i Sibirien är det minsta man kan begära i sådana här fall. Svenska skattebetalare måste få veta hur sånt här är möjligt.

  15
  • Jo,de barn som gick i västsvenska islamistiska skolorna,(som nu äntligen skall stängas) fick lära sig att inte umgås med några ”otrogna kristna” barn !
   Instämmer därför helt med dig ”Rufus” skicka iväg packet,så långt bort som möjligt.

   12
 6. ”Med hjälp av DNA-topsning kunde mannen gripas och har suttit häktad sedan i början av juli.”

  Topsa alla utifrån komna och polisen behöver inte ens lämna skrivbordet för att tredubbla uppklarningsprocenten.

  27

Kommentera