Så gör man för att vilseleda och sprida panik

Den globala uppvärmningen, som ingen förnekar, presented på två olika sätt.

Den övre med ”vanlig” temperatureskala, Fahrenheit, jag har lagt in Celcius skalan på höger sida. Ser ni nått skrämmande i den grafen??

Den nedre grafen plottar man bara ”förändringen” Y axeln som man drar upp ordentligt för att visa hur katastrofalt det är, omfattar bar 1,4 grader och X axelan drar man ihop för att visa på en braantare stigning!

FjärranÖsternRedaktören säger: Ät inte kåldolmar, dom är liksom Broccoli, förödande för inomhusklimatet!

9 thoughts on “Så gör man för att vilseleda och sprida panik

 1. Appropå graferna. Den första är enbart ”rådata”. Då blir det ingen förändring av någonting, eller i varje fall så lite så att ögat inte uppfattar det. Svaret är givetvis att genomsnittligt är allt klimat extremt stabilt.
  I den andra grafen är det ett komplex av förfalskningar som återges – kom ihåg första grafen! Således manipuleras med oproportionerliga skalor – som nämns i artikeln. Det är även manipulerat genom att ”justera” rådatat, bl a så att 20- resp 30-talens het-period (dustbowl) omvandlas till kyla. Men även 60-80-talens kyla omvandlas till ”värme”. Det var ju för denna tid s k Hockeystick avslöjades. En annan förfalskning är användandet av s k ”klimatmodeller” för att förvränga mätdatat. Allt görs ännu varmare. Det är bara att kolla klimatkalkylen med enbart rådata. Det finns EN enda klimatmodell som genererar prognoser nära verkligheten och det är den ryska. Det värsta är dock att när original mätvärden registreras, så ”flyter” de genom en ”klimatmodell” för att ”justeras”, Detta innebär att det inte finns någon pålitlig original rådata längre uppmätt av västerländskt kontrollerade mätstationer. Resten av världen vet förstås, men genom frokostiga ”forskningsaslag” förmås de hålla tyst.

  Hur många VET eg vad begreppet ”klimat” numera står för? Alltså rullande väderkalkyler med 30 års periodicitét. Och kalkylen saltas sedan med formler för s k ”klimatmodeller”. Men i verkligheten bedrar IPCC världens gräsrötter, då 30 år är alldeles för kort period. Det borde vara typ 100 år, eller snarare flera 100 år, för då är det åtskilligt besvärligare att manipulera kalkyleringen. 30 år råkar också vara den genomsnittliga naturliga perioden för en mängd effekter i solsystemet. Perfekt för manipulering.

  Medan COP26 försöker övertyga världens lättledda att jorden kommer att gå under, om vi gräsrötter inte underkastar oss deras diktatur, så visar klimatkalkyleringar enbart baserade på rådata, att de senaste 4 ären har jorden ”AVKYLTS”. Innevarande år verkar bli fortsatt avkylning.

  Vi har tillräckligt mycket dokumentation från Lilla Istiden för att veta konsekvenserna av global avkylning. I stort allt väder klimatbedragarna skyller uppvärmning för, händer i verkligheten vid avkylning. Glöm aldrig 1860-talets alla hungerkravaller i Sverige då 10000-tals sväalt ihjäl. Värst av allt är de minskade skördarna som kan väntas p g a avkylning. Fundera över varför världsmarknadspriserna höjdes med 40% i våras?

 2. I diagrammet ovan kan vi även utläsa,en mängd annat.
  1975 började Palme rasera landet Sverige,sedan ser vi av kurvan hur detta rapid förvärrats…Den röda linjen visar hur invasiva arter översköljt Norden,och därmed orsakat det kaos vi idag upplever….inte bara i de hundratals Ghetton som växt fram. Slutsatsen blir att man förflyttat tidigare CO2-utsläppen från MENA,till oss i Norden !

  • Nordström:
   Motsatsen till din länk upplevs i stort varje gång,jag tittar in på olika EU-länders TV.
   Här ältes dygnet runt hur ”våra politiker” nu skall lösa problemet i Glasgow.
   När Stenbock råkade se en bild av de deltagande,föll mig in vad Kolingen yttrade, ”Fan troét”
   Övriga nyheter i Tyskland inskränker sig till,att en fotbollssparkare i Bayer München,och gamla kommunisten Wagenknecht båda vägrar vaccinera sig !! Alltså enbart eländes elände…..

 3. Klimatförändringar är och förblir en naturlig cykel på jorden, vi skall vara extremt tacksamma för det i annat fall hade jorden varit en totalt död planet !

  19
 4. Nu har man bytt isbjörnstaktik. Förut var det isbjörnsunge på flak. Nu kom de på att de kan simma på AB.
  Några isbjörnar får tag i en ren som de käkar upp. Klimatexpertfotografen är framme och filmar. Det beror på klimatet säger hon. Hur de som är kvar kämpar för att överleva.
  Eller så beror det på att det är rekordmånga isbjörnar som får hitta på bra sätt att skaffa mat.
  Det är två människor totalt som räknar antalet isbjörnar i hela Nordpolen. Kanske det blir lite fel ibland?

  28

Kommentera