Putin beordrar tvångssemester – uppmanar till vaccinering

PANDEMI. President Vladimir Putin beordrar en veckas betald semester i hela Ryssland i ett försök att få bukt med landets höga smittspridning, skriver RT.com. Ledigheten ska börja den 30 oktober och vara fram till den 7 november.

På ett tv-sänt möte med ryska myndigheter uppmanade Putin samtidigt landets invånare att ”ta ansvar” och vaccinera sig mot smittan.

Ryssland rapporterade på onsdagen 1 028 nya dödsfall med covid-19, vilket är en ny högstanotering under pandemin.

En ny våg av smitta härjar sedan vaccinationskampanjen stannat upp med bara 35 procent fullt vaccinerade. Tidigare under pandemin har president Vladimir Putin försökt hindra smittokedjorna genom att beordra extra semester, och nu är det dags igen. När Rysslands skolor har höstlov första veckan i november, samtidigt som det svenska, ska folk i gemen inte heller gå till jobbet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Putin beordrar tvångssemester – uppmanar till vaccinering

 1. Se Dallas bytes club, och se de strukturella likheterna med hiv och Corona.
  En stark kropp med sund mathållning är svårt för båda virusarna att göra sjuk.
  Fungerande medicin som inte läkemedelsbolagen kan patentera ser staten till de inte sjuka inte kan få.
  Så vaccinförespråkare, historien upprepar sig.
  Varför inte passa på att lära sig av den?
  Och i Ryssland kanske mindre vodka är en av lösningarna på Coronaproblemet.

 2. ja om man räknar lite så är vaccinationer bra om man ser rysslans folkmängd och en dödlighet på cirka10 % så blir det ett stort plus på vaccineringe även on det bara skulle hjälpa i 98 % av fallen en dödlighet på 2 % är lägre än dödligheten av alkohol i rysslan ochvarje dödsfall är en produktions förlust..
  om man ser övriga värden och det dravlet man kör med om cov19 så d det är väl bara att gräva ned idioterna dom inte vacciner sig i detta fallet höjer det ju medel IQ i övriga länder

 3. Hälsa Putin att han löser smitttspridning etc genom att följa Indiens exempel och se till att genomföra ”ivermectinlinjen”. Ryssarna har normalt sunt förnuft, så varför låsa sig i just denna fråga.

Kommentera