Miljöpartiet vill att sexköp likställs med våldtäkt

INSÄNDARE. Fantastiske Tok – Märta och hennes likaledes fantastiska Miljöparti har nu återigen kommit med ett fantastiskt förslag som denna gången handlar om sexköp. Den som köper sex skall enligt dessa fantastiskt fanatiska ”politiker” dömas som den som hoppar på en kvinna och våldtar henne. Den man som köper sex av en kvinna som helt frivilligt säljer sin kropp och där inget våld eller tvång förekommer skall alltså dömas på precis samma sätt som den man som med våld tvingar till sig samlag av en kvinna.

Naturligtvis så skriker nu en massa indignerade miljöpartister i högan sky över att jag skriver ”en kvinna som helt frivilligt” säljer sex. Jag gör det för jag vägrar tro att alla prostituerade som säljer sig och annonserar ut sina tjänster är stackare som tvingats in i denna bransch mot sin vilja och under dödshot och som bara är utnyttjade av otäcka män. Den prostituerade utnyttjar köparen på precis samma sätt i så fall när hon efter uträttat arbete stoppar tusenlapparna i väskan. Hon gör det enbart för pengarnas skull och inget annat.

Att överhuvudtaget jämställa en rå överfallsvåldtäkt med en frivillig försäljning av sex är inget annat än cyniskt och rent löjligt och kan troligtvis bara föreslås av verklighetsfrämmande mer eller mindre tokar som Märta Stenevi och hennes anhang. När den prostituerade är klar med kunden och stoppat pengarna i fickan och går och väntar på nästa kund så ligger den våldtagna kvinnan kvar och kanske är både misshandlad och sönderslagen av våldtäktsmannen och då tycker Tok – Märta att kunden som både betalat och gjort rätt för sig och det utan att använda varken våld eller tvång har utfört en våldtäkt.

Idag är det ju så här i Sverige att man mer eller mindre från politikerhåll och från myndigheternas sida uppmuntrar sexförsäljning på så vis att det inte är straffbart att sälja sex.

Sunda förnuftet säger ju att man aldrig kommer att kunna sätta stopp för sexhandel så länge det bara är köparen som straffas. Naturligtvis så måste ju även den som säljer sex straffas.

Hur skulle det se ut om man överförde denna skeva syn på drogförsäljning? Skulle bara den som köper droger kunna straffas medans langaren går fri?

Jag kan bara skratta åt alla dom kvinnor som säljer sex och som i olika program i TV påstår att dom är livrädda och äcklade var gång dom följer med en man till en undanskymd plats för att sälja sina tjänster.

Om du nu är så livrädd och äcklad så varför i h-e håller du då på med det du gör? Följ inte med mannen eller öppna inte din lägenhetsdörr då?

Det är naturligtvis för dom lättförtjänta pengarna du gör det. Fem kunder om dagen, lågt räknat, för 1500 kr styck gör 7 500 kr i obeskattad lön per dag. På tio dagar blir det 75 000 kr och på en månad blir det en skattefri inkomst på 225 000 kr. Med dessa summor kan man väl stå ut med lite rädsla och äckelkänslor, eller hur? Undersköterskan kanske inte behöver vara rädd på sin arbetsplats men äckelkänslor finns där säkert när man torkar spyor och avföring för ca 25 000 kr i månaden före skatt.

Med dessa inkomster och med den straffrihet som dom prostituerade åtnjuter kommer man aldrig att kunna stoppa sexhandeln. Att man inte långt tidigare även gjort säljaren av sex lika kriminell som köparen är helt obegripligt men det kan väl bara förklaras med att det inte bara är inom Mp som det finns verklighetsfrämmande politiker.

Sandor Herold

14 thoughts on “Miljöpartiet vill att sexköp likställs med våldtäkt

 1. ja men det borde då gälla fruntimmer och då särskilt dom på migrationsverket som hyr ut vitala flyktingbarn. det borde finnas en ansvar klsul där det förbjuds att sprida sjukdomar man kan ju inte ha det så att som Gambia älskare smittad henne med cov19 så hon dog . hon betalade ju med egna pengar..
  men hur gör man med dom andra fnasken som Assange eller lagvrängaren Lambert och alla andra som pippar sig fram i karriären

 2. Undra om Miljöpartiet känner till sidor som exempelvis OnlyFans. Att det förekommer massor med högst frivillig prostitution behöver man inte vara särskilt världsvan eller verklighetsförankrad för att förstå.

  För övrigt är porrbranschen en yrkeskategori där kvinnor tjänar tiofaldigt mer än män. Det borde väl MP gilla?

  23
  • Skulle inte förvåna mig om detta görs för att få en alibi för att Sverige sticker ut som ett gräsligt land när det kommer till våldtäkts-statistiken. Då kommer man skylla på prostitutionen i stället för att behöva ta itu med de riktiga våldtäkterna.

   14
 3. MP bryr sig om prostitution men struntar fullständigt i våldtäkter i stor skala.
  Men får MP som de vill ger det möjlighet att göra våldtäkt-statistik av prostitution vilket i sin tur gör att man kan skylla den höga våldtäkt-statistiken på prostitution…

  29
 4. Det tragikomiska är ju även att man från regeringshåll har förordat att man ska kunna dömas för brott här i Sverige om det man gjort i utlandet är olagligt här men inte där!
  Intressant för då lär många svenskar som kört bil i Storbritannien bli av med körkortet då vänstertrafik är förbjudet här i Sverige!

  29
 5. Ja, och tok Märta håller på att våldta hela Sverige med sina galna utspel.
  Hon är den i särklass bedrövligaste politikern någonsin.

  49
 6. En prostituerad ”säljer” väl inte sin kropp – hon säljer väl vissa tjänster. Möjligen kan man säga att hon hyr ut sin kropp.

  37
 7. Och som vanligt lägger mupparna sitt engagemang på helt fel saker. För vad man än anser om sexhandeln, så inte är det att jämföra med våldtäkt. Men det som är mest häpnadsväckande är ju att de Riktiga Våldtäkterna, som Sverige´s kulturberikare är världsmästare på, passerar obemärkt för den skygglappsförsedda Sten-dum-evi.

  40
 8. Ärligt talat har jag alltid haft en mkt högre lön än min oäkta hälft, det borde väl vara samma sak som sexköp, eller? dessutom har vi ett underbart sexliv på gamla dar, hur många års fängelse skall jag ha enligt MP idioterna?

  20

Kommentera