Miljöpartiet måste växa

VALET 2022. Miljöpartiet måste växa, konstaterar partisekreterare Katrin Wissing under sitt tal på MP-kongressen. Med ett knappt år till valet ligger MP på, eller till och med under, riksdagsspärren i de senaste mätningarna. – Vår uppgift är för viktig för att harva runt kring fyra procent, säger Wissing.

Steget Efter

Partisekreteraren är hoppfull. Hon menar att engagemanget inom partiet kommer att kunna lyfta MP inför valet. – Den samlade jävlaranamman i Miljöpartiet kan ta oss långt. Maskrosor är envisa.

I en mätning från SvD/GP/Sifo som publicerades i går fick MP 3,7 procent.

Miljöpartiets kongress

-Pettersson tycker att Miljöpartiet är alldeles för stort och har gjort tillräckligt med skada för Sverige och världen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Miljöpartiet måste växa

 1. Öppna dårhusen igen efter nästa val så idioterna hålls inlåsta för evigt. Dom har gjort tillräcklig skada för Sverige.

 2. Varför??? Miljön behöver väl inte bli sämre än den redan är! Och vi har ju redan den fiskmåsesjungande marodören och förstöraren, Greta! Så vem behöver då ytterligare destruktion! Mp kan ta sina fascistoida vansinnighetsteorier och stoppa upp nånstans!!! Vi behöver en sund miljö där vi är, inte något klimimatnonsens uppe i det blå, som massakrerar vårt livsutrymne!

  14
 3. Dom där 4% kan ju fråga resten av folket om vi vill ha vindkraft i sjö, hav, berg och om vi tycker det verkar hållbart.
  eller om vi tycker att det förpestar allt med öppna landskap för den lilla energi som vi kommer få för 1000 miljarder.
  tror inte det.

  17
 4. Växa? De borde krympa som en maskros jag häller salt på!
  För övrigt saltar jag bort invasiva arter i trädgården också

  38
 5. Mp. är ett fascistiskt mobbar-parti, vars enda mission verkar vara att trampa på sitt eget folk. De egna väljarna inräknat.

  44
 6. Ja,begrav fylet levande….
  Har liksom de importerade Islamisterna,endast orsakat stor skada,under hela deras levnad !

  35

Kommentera