8 thoughts on “Egyptisk islamiska läraren Dr Yosry Gabr förklarar när, var, varför och hur ni skall klå upp hustrun

 1. Vänstern, som säger de står för medmänsklighet, allas lika värde, tolerans och jämlikhet förväntar sig att svenskarna skall acceptera allt som sägs i denna videon.
  Det enda ord som stämmer med vänsterns självbild i praktiken är ”tolerans”, fast det enda man tolererar är mänskligt lidande, något vänstern själva gärna utsätter andra för.

 2. Feminismen är, som jag ser det, i dag för att priviligierade kvinnor ska bli ännu mer priviligierade. För det stora flertalet kvinnor har de senaste decennierna betytt en tillbakagång inte minst på grund av massimport av kvinnohatare. För tjugo år sedan kunde kvinnor gå nästan var som helst klädda nästan hur som helst. Åka taxi och nyttja kollektivtrafik även på kvällar och nätter med det går inte överallt idag.

  Vi måste minska kvinnodominansen i utbildningsväsendet och rättsväsendet annars går det åt, ja ni vet. Starka, självständiga kvinnor som står för sin åsikt men inte sätter sig på andra. Det är vad Sverige behöver.

  34
  2
 3. Det här visar den svenska islamistiska samt feministiska regeringens syn på kvinnan – fy för den lede!

  45
 4. När han beskriver kvinnan har han ju rätt i sak kan jag tycka.

  ”Their minds are controlled by feelings… By the way, it is this that makes them sweet. If your wife’s mind was controlled by reason you would not be able to live with her. You would feel as if you married a man.”

  23
  1
 5. Och världens första och enda Feministiska regering samarbetar med islamister och kommer aldrig att kritisera islam. Bakvänt så det förslår, men logiskt för en såsse.

  58
  • ”OJ”!

   Då ska de väl förnya kontraktet de har med muslimska brödraskapet sedan
   1999 ?

   Muslimerna har väl nya krav att komma med ?
   – bl.a. bättre bidrag och bostäder till invasionstrupperna ?
   – svenska kvinnor ska väl också tvingas bära sopsäck över huvudet?
   – alltså inte bara regeringsmedlemmar vid statsbesök hos dem !

   För att rädda livet är det kanske dags att ”konvertera” ?

   Koranen:
   9:5 ”When opportunity arises, kill the infidels whereever you catch them!”

   Känner du dig trygg ?

   43

Kommentera