Stäng

Det är ett demokratiskt problem att Miljöpartiet har stort inflytande på landets politik

VALET 2022. Miljöpartiet är stora hos journalistkåren och i enstaka valkretsar på Södermalm där journalisterna bor når MP upp till 20 procent väljarstöd. I övriga landet kommer de inte över 8 % någonstans. I Riksdagsvalet 2018 fick Miljöpartiet de gröna 4,41 procent av rösterna.

Steget Efter

-Pettersson tycker det är ofattbart att S får över 30 procent i vissa delar av lander och det är helt obegripligt att någon alls röstar på MP.

Jag hoppas på tillfrisknanden den 11 september 2022.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Det är ett demokratiskt problem att Miljöpartiet har stort inflytande på landets politik

 1. MP är ett storstadsparti som mest bryr sig om miljön inne i Städernas centrum M.a.o är det jätteviktigt att det står 3 träd i en park i Stockholm men oviktigt att skogarna i resterande Sverige görs till kalhyggen.

 2. Tony
  Österrike tillhör på sätt och vis samma gäng som Ungern.
  Så det är nog soppa från ”Österrike-Ungern”

 3. Pettersson
  Okey, vi får se vad böndernas partianhängare röstar nästa gång..
  De vill ju knappt samarbeta med nån
  De verkar avsky de flesta.

  Själv känner jag mig rådvill, förmodligen röstar jag inte alls, trots att jag anser att det är viktigt att rösta.

 4. Jo hade de övriga partierna haft samma uppbackning av STATSMEDIA,som de Gröna o. Socialisterna hade slutresultatet sett annorlunda ut.
  Stenbock som har möjlighet att jämföra vårt halvmuslimska land,med likaledes Tyskland.
  I dagens val ger detta klara signaler i Berlin. Socialister o. Gröna ligger jämsides i Rikshuvudstadens väljargunst. Och deras framtida högsta Höns blir just ett sådant.
  Om sedan vilken av två färgerna,står ännu öppet.
  Annars är den enda positiva Val-nyheten att de gamla Kommunistpartiet ligger så illa till,att de event. får lämna Bundesdagen….
  Ändå någon ljusglimt i allt grönare mörkret !

  1. Miljöpartiet, är ju inget miljöparti. Det är därför det är störst i Stockolms innerstad, och Gotland. Stockholm, för att det inte finns så mycket miljö att bry sig om. Och Gotland för att det är en isolerad karg ö, som bara ser sig till sig själva, och makten över eget territorium. Kort sagt är miljöpartiet ett fasciststalinistiskt maktparti. För vad händer med miljön, där miljöpartiet drar fram. Jo, den massakreras! Man har därför det här med klimatbluffen, för att det SKA LÅTA SOM, att man värnar miljön. MEN DET GÖR MAN INTE!!! Man förstör det istället! Vore man ett riktigt miljöparti, med goda ambitioner för miljön, och dess företrädare representerade miljön, skulle man vara störst i t ex Norrland, eller Värmland, där det fortfarande är mycket skog (som man intensivt vill jämna med marken). MEN DET ÄR MAN INTE!!!

   Så miljöpartiet är INTE något miljöpartiet!!!

   1. Att sossarna är så stora, är som cdu i Tyskland. Att de varit det maktbärande styrande partiet under så lång tid. Och i Tyskland, handlar det om bedräglig trygghet, under efterkrigstiden. Något att lita på. Som sossarna i Sverige. D v s en falskhet byggt på traditionell kontinuitet. Något som folk har varit vana vid, har haft den totala makten. Därför kan många inte tänka sig att rösta på något annat. De är uppväxta med det! Far, farfar o s v. röstade på partiet, och de kan inte tänka sig att rösta på något annat, vad de än gör. Vilket dessa, och kanske indoktrinerade barn inte inte bryr sig om. Det är själva sossarna de anser sig vara viktigt att rösta på, inte innehållet, eller vad de gör!

 5. Personligen tycker jag det vore bra om MP inte kom in i riksdagen. Men odemokratiskt är det inte, folk röstar på V, C och MP, folk vet vilka som samarbetar. Gillar man inte att S samarbetar med vissa partier, kan man välja nått annat att rösta på.
  Och SD, det är inte synd om dem, de kan, om de vill, uppträda så att andra vill samarbeta med dem.

  1
  18
  1. Folk visste inte vilka som skulle samarbeta vid valet 2018. Tvärtom, Annie Lööf lovade gång på gång att en röst på C är en röst på de borgerliga och för att byta S+MP regeringen.

   14
   1. Eftersom du får många mail kanske det är lättare att hitta genom att söka klockslag?
    Se inkorgen idag kl 12,49.

 6. Kyrkovalet ger väl en viss fingervisning, trots allt elände som sossarna ställt till med så lyckas de klamra sig fast vid makten. Gud bevare oss.

  12
 7. Ett annat ämne men kanske även det odemokratiskt: Jag har ofta köpt Felix Gulaschsoppa
  för jag tyckt den var god, men det som förr hette Ungersk Gulasch har nu plötsligt ändrat namn till Österikisk Gulasch, är det politskt korrekta EU som ställt dessa krav ??

  21
 8. De nordligaste länen är ännu rätt ovetande om hur det ser ut i MPs största valkretsar.

  99% av kaoset sker ju från Uppsala och söderut.

  38
 9. Varför inte dela upp Södermalm i tre delar så att MP folket från nära håll får det dom främst vurmar för!
  Låt en del bli flyktingförläggning, nästa en vindkraftpark och den tredje delen ett vargrevir!

  37

Kommentera

%d bloggare gillar detta: