Stäng

Syrier våldtog kvinna på färja

VÅLDSVÅGEN. En man misstänks ha våldtagit en kvinna i hennes hytt på en Finlandsfärja. Bilderna från övervakningskameror på färjan visar hur mannen följde efter en berusad kvinnan till hennes hytt. Mannen i 25-årsåldern är nu åtalad misstänkt för våldtäkt, rapporterar Expressen.

Bakom rubriken döljer sig somalier som är somaliska medborgare, det tycker Expressen är korrekt journalistik medan sanningen avslöjades av alternativ media. Finska media var lite bättre, de skrev män boende i Sverige.

Den misstänkta våldtäkten ägde rum på en Finlandsfärja av typen Viking Line ”Cinderella” i slutet av augusti i år.

I polisförhör framgår att kvinnan tillbringat kvällen tillsammans med sina väninnor, och att de stötte på den misstänkte mannen på färjan. En av kvinnorna beskriver hur mannen ”som en skugga” gled med i deras sällskap under kvällen, utan att egentligen säga något.

När natten gick mot gryning gick den misstänkte mannen efter en av kvinnorna i sällskapet till hennes hytt, visar övervakningsbilder från färjan.

I hytten skedde sedan den misstänkta våldtäkten. Kvinnan säger i förhör att hon försökte vrida sig loss, men på grund av ett funktionshinder lyckades hon inte. Hon ska vid upprepade tillfällen sagt ”nej, jag vill inte”.

Övervakningsbilder visar att den misstänkte lämnade hytten. Han återvände senare tillsammans med en kompis.

Den misstänkte mannen, som är medborgare i Syrien, är åtalad misstänkt för våldtäkt. Han nekar till brott.

-Pettersson noterar att Expressen är på rätt väg om det inte är ett misstag, men dom kunde skriva syrier i rubriken, som de gör när ”svenskar” är i farten…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 reaktion på “Syrier våldtog kvinna på färja

Kommentera

%d bloggare gillar detta: