Stäng

Jimmie Åkesson om Mikael Dambergs (S) svängning och Socialdemokraternas hyckleri.

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Socialdemokraterna går fram med hårdare politik för att stoppa gängbrottsligheten. Partiet vill bland annat göra det möjligt att vräka kriminella för att städa upp i segregerade bostadsområden. – Det fanns en ängslighet tidigare att beskriva en del problem, man ville inte ses som rasistisk och så vidare, sa inrikesminister Mikael Damberg (S).

Denice och Dick Erixon intervjuar Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna, om Mikael Dambergs senaste utspel.

***

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Jimmie Åkesson om Mikael Dambergs (S) svängning och Socialdemokraternas hyckleri.

 1. Jag skulle vara mycket konfunderad om jag vore SD-väljare idag. Alla kärnfrågor som de kom in i riksdagen på är ett minne blott, Swexit, återvandring, abortfrågan mm. Nu senast kritik mot utvecklingen i Ungern och Polen, länder som vet vad kommunistisk diktatur är och vägrar böja sig för globalismen. Mattias Karlsson börjar låta som ärkeliberalen Bengt Westerberg, vad fan har hänt med SD?

  28
  5
  1. Vad bra Jimmy Åkesson är! Redig, vettig och klar! Men inte tillräckligt idag, när det kommer till kritan, för framtiden. Då behövs verkligen Afs!

  2. För sex år sedan kallade Magdalena Andersson i en intervju Sverigedemokraterna ”ett litet, nyfascistiskt parti”, som de övriga, ”anständiga”, partierna skulle motarbeta. Det berättas också att hon från sitt rum i riksdagens hus kunde se SD:s kontorslokaler i ett annat hörn av byggnaden – men blev så störd av detta att hon alltid hade gardinerna fördragna, för att slippa SD:s lokaler. Sådana barnsligheter ägnade sig alltså sossarnas nya partiledare åt.

 2. Välkommen som statsminister Jimmie Åkesson !
  Valet 2022 är Sveriges sista halmstrå.
  Lögnerna. hyckleriet och landsförräderiet måste förpassas till den plats där det hör hemma.

  36
 3. Döp om sozzarna till The Hycklers det är det snällaste jag kan säga.
  Sedan kan dom hoppas att komma in på svensktoppen och topp tio.

  42

Kommentera

%d bloggare gillar detta: