Stäng

Gränspatruller sköter sitt jobb

INVANDRING. Media driver en överdriven historia om att USA:s gränspatruller använder ”piskor” på haitiska migranter som har samlats vid USA:s södra gräns de senaste dagarna för att försöka ta sig till USA.

Gränsen mellan USA och Mexiko. Texas har längsta sträckan, sedan Arizona och Kalifornien.

Från El Paso rapporteras om dramatiska skildringar av vad som ägde rum i Del Rio, Texas , där tusentals haitier har invaderat regionen, rapporterar Fox News.

-Pettersson säger att hade Donald Trump varit president fortfarande så skulle SVT ha direktsändning från gränsen och visa lidande haitier, men inga frågor om varför Haiti ser ut som det gör trots att Haiti blev självständigt 1804, i över 200 år har landet haft chansen att bli stabilt och välmående, alla möjligheter finns. Trots detta har landet drabbats av den ena efter den andra katastrofen och politiska ledare som skott sig själva.

Haiti – hopplöshetens land

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 reaktioner på “Gränspatruller sköter sitt jobb

 1. Caroline Ä C:
  Nu förstör du hela PK-pressens fantasier och uppfinning Caroline.
  Har märkt att de gärna förändrar (läs korrekt förbättrar) texten,från andra pressorgan inom EU men att de även har ett öga på Texas,trodde jag inte….
  F.ö. är ju sådant beteende i Abzurdistan helt otänkbart.Här hämtar man de ”stackars flyktade parasiterna” i deras hemländer,och bjuder flyg till drömmarnas land i Norden !!

  26
 2. Jag bor i Texas och rider själv western, så jag ser direkt från videon att Texas DPS inte använder piskor utan något som kallas Romel Reins/speciella tyglar som används i western ridning där man bara använder en hand för att kontrollera hästen. De svänger runt tyglarna i luften för att folk inte ska gå för nära hästarna och bli skadade!

  54
  2

Kommentera

%d bloggare gillar detta: