Stäng

Sverige ”räddade” kvinnliga skateboardåkare från Afghanistan

UTRIKES. När talibanerna på allvar började hota regeringen i Afghanistan talades det om att de tolkar som arbetat åt svenska försvaret och deras familjer skulle flygas ut ur landet, sammanlagt ett hundratal personer. Justitieminister Morgan Johansson (S) påstod att det inte gick för att det rörde sig om tiotusen personer.

Ann Linde i Teheran, Iran 2017 och representerar världens första feministiska regering.

Hur det gick för tolkarna med familjer vet jag inte, men Sverige flög ut c:a 1100 personer och det verkar ha varit en salig blandning, bland annat evakuerades minst två brottsdömda och tidigare utvisade afghaner till Sverige från Kabul.

Sveriges utrikesminister Ann Linde skryter om att ”vi” räddat ett gäng kvinnliga skateboardåkare för att de ska kunna fortsätta åka skateboard i Sverige.

Är skateboardåkarna professionella så de kan försörja sig själva eller ska de åka skateboard på skattebetalarnas bekostnad?

-Pettersson tar hundra gånger hellre emot damerna ovan än de ensamkommande ljugande afghanska männen från Iran, men ska tjejerna åka skateboard ska det vara på fritiden och helst utan huckle, sedan tycker jag en del av ”flickorna” ser lite gamla ut för brädåkning, men det kanske är jag som har fördomar.

Nåväl, jag hoppas svenska biståndsarbetare, flygare och soldater inte riskerade livet för att rädda skateboardåkare och kriminella, tidigare utvisade utan att vi får en specifikation på vilka som evakuerades från Kabul…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “Sverige ”räddade” kvinnliga skateboardåkare från Afghanistan

 1. Tolkarna är oturligt nog fortfarande kvar i Afghanistan men vilken tur vi har att Swish utmynnat i Sverige idag har självförsörjande journalistik värdigt namnet, för om så inte vore hade svenska folket hjärntvättats till att tro på att Sverige Socialdemokrater i riksdag, regering, ”räddat kvinnliga skateboardåkare från Afghanistan” när de facto är att dessa
  politiska skatteintäkts-knyckar-karriärister, inte räddat en enda kvinnlig skateboardåkare från Afghanistan!
  Sveriges utrikesminister Ann Linde grovt osant intygar ”vi har räddat ett gäng kvinnliga skateboardåkare i Afghanistan” men en enkel kontroll via nätet styrker att organisationen hon hänvisar till är inte en skola utan heter endast Skate School som är en ren insamlings sajt i talspråk kallad
  Skateistan, med säte i Tyskland.
  Telephone Number:  +49 (0)30 – 9149 2101
  E-Mail: info@skateistan.org
  Skateistan gGmbH Oppelnerstraße 29 10997 Berlin

  i monopolmedierna kallad Skateistan är bara ett namn på en tiggar sajt som inte ska översättas för då betyder inte vad man tror precis som det kända danspalatset Lorry översatt blir något helt annat än danspalats.
  ”Skateistan” är en insamlingsverksamhet som döpts till det vilseledande namnet
  – Skate School – som sägs ha uppsökande verksamhet i Afrika, Jordan och Kambodja och insamlingspersoner födda i de länderna är bosatta i Tyskland och tigger pengar med motto: Deras hemländer är de fattigaste länderna i Asien, och barn i Cambodia South Africa and Jordan ”begränsade tillgång till utbildning och sysselsättning med följd kriminalitet, våld,,,,,,,,,,,,,,, och enligt tiggarna går pengarna till att hjälpa analfabeter och kriminella barn i Cambodia South Africa – Jordan – inte Afghanistan!

  I Sverige media-monopol strategi är arrangerade bilder och grundlösa påståenden som gör att i efterföljande debatter riktas avsky mot Ann Linde kläder istället för mot henne som ”representerar världens första feministiska regering” med täkt sitt hår vid besök i Teheran, Iran 2017”!

  Ann Linde kränker Irans kvinnor ty förvisso är Iran ett islamistiskt i talspråk muslimskt land, men ingen etnisk kvinnlig iranier och inga icke etniska kvinnliga turister behöver täcka sitt hår, men del kvinnor väljer av fri vilja att göra det och andra gör det inte.
  Ann Linde med socialdemokratiska politiska skatteintäkts-knyckar- karriärister har inte räddat en enda kvinnlig skateboardåkare från Afghanistan och i övrigt av svenska mediamonopolister publicerat om nedtryckta kvinnor i Iran är diametralt motsatsen och här exempel olagligt i västvärlden som är lagligt i islamistiska stater,inkluderande Iran.

  I Iran är det lagligt att sälja och köpa sexuella tjänster och normalt får man inte heller i Iran gå på motorvägar men dessa kvinnor tillåts att till och med stå på motorvägar med sina små barn när de säljer sex och när sexköparen stannar placeras barnen i baksätet under sexakten och det finns andra straffria händelser i Iran som i Sverige obönhörligen leder till fängelse vilket också visats i SVT Dokumentärer, innefattande.
  I islamska stater får gifta män lagligt ha bihustrur men i stället tar både ogifta och gifta män hand om en och flera frånskilda bostadslösa som väldigt ofta blivit, är narkomaner för att orka med att sälja sex och dem som ”räddas av gifta män” blir deras sexslavar istället och utan att männens äkta hustrur ens får klaga.

  I islamistiska länders religion räcker det med att mannen tre gånger förkastar hustrun med ord så är han skild och i nämnda Dokumentärer filmades också när dessa frånskilda bostadslösa iranska kvinnor inte har annat val än att sälja sin kropp för att överleva och under tiden låg deras små cirka ettåriga barn gråtande på en bänk utanför dörren och innan ena kvinnan lämnade platsen sålde hon sitt lilla barn till sexköparens unga oskulda son, som lyfte upp barnet, gick in i rummet, stängde dörren och på flera gånger fråga av filmaren var är flickebarnet nu svarade hon inte och dokumentären avslutades med att filmaren avslutar med fråga, tror du att din baby överlevt det den unga mannen utsatt henne för svarade mamman, m mmm, kanske en tid efter men jag tror inte hon gör det nu, men om hon gör det hoppas jag att hon förlåter mig.

  Ann Linde med likasinnade illröda avgrundsfeminister i gubbyxor skulle på diplomatisk väg kunna rädda dessa värnlösa kvinnor med barn som finns i många andra islamistiska stater också men det gör hon dessvärre inte, men ännu värre är att med i Sverige mediamonopolist beställningspubliceringar vilseleds medborgarna att kvinnor i Afghanistan räddats till Sverige från – i Afghanistan inte existerande Skate School -som inte är en skola utan en tiggar-sajt döpt till Skate School som endast finns i Cambodia South Africa Jordan.
  Afghanistan en alldeles egen stat som inte har vare sig i ordets rätta betydelse Skate School och inte heller någon tiggar-sajt som heter Skate School men det har Cambodia South Africa Jordan!

  7
  1
 2. Ja men nu ska väl Afghan-pojkarna skutta hem med sin överlägsna gymnasieutbildning. Tänk vilken bad business det hade varit utbilda flickor upp till den nivån.

  14
 3. Ett löjets skimmer strålar från Ann Lindes gloria. Trodde inte att man kunde hitta ett större stolpskott när Margot slutade (fick sparken) men si, det finns gott om dem i sozzeleden.

  31
  1. Linde ligger fortfarande i lä jämfört med Wallströmskan.

   Wallströmskan är den ende västerlänning som lyckats förena muslimerna och judarna.
   Båda grupperna, från Jerusalem till Teheran och Riyad anser att hon är en idiot.

   23
 4. Ja tänk vilken fantastisk högvinst!
  Vilken enorm tur att vi hann före alla dom andra länderna som står i kö för att också importera muslimska ”skateboardåkare”
  16 högvinster på ett bräde…

  19
 5. Vi får hoppas att de kan läsa och skriva för vi har ingen stor arbetsmarknad för medelålders skateboardåkare i hucklen.

  34
 6. Men uj, uj det kostade flera ton av utsläpp från det gamla planet och vad fick vi in till Sverige? Mera utgifter mera våldsbrott direktimporterat av UD, dags att sätta hon Linde under luppen.

  39
  1. grebom5:
   Vi fick in en drös äldre islamska damer,som kommer att berika äldrevården i Sthlm-området !
   Bara att än en gång gratulera till fångsten av dessa sportliga f.d. hjälpredor åt Armén…

   26
 7. Sexton personer varav tre skatebordare, sicken fantastisk insats vilket kommer att kosta oss uppskattningsvis ca 5 miljoner per år.
  Blir de sedan mödrar så kan vi räkna med att summan stiger med ca 20 % per år. En ljusnande framtid är vår.

  41
 8. Den svenska regimen=landsförrädarna använde försvarsmaktens Hercules TP84 för sammanlagt 22 flygningar från Afganistan till Sverige fullastade med afganer!
  Det var Afganer som inte hade den allra minsta anknytning till Sverige som fyllde planen! Urvalet av dom som fick åka gick till på följande spektakulära sätt:
  Alla som hade skrivit ordet ”sverige” på en bit kartong, fick följa med, eller dom som hade en liten svensk flagga.
  Personalen ropade ”hej” på svenska och dom som svarade med ett ”hej” ansågs kvalificerade till en Sverige-resa!
  ”Försvarsmakten” gör här ett fantastiskt arbete, säger insatschefen Michael Claesson..
  22 vändor t.o..r. till Afganistan, hur mycket kan dett ha kostat i enbart bränslekostnader?
  22 vändor t.o.r. till Afganistan för att anskaffa 1100 nya potentiella terrorister/massmördare/samhällsparasiter.
  Det är så man bygger dagens Sverige!
  Samtidigt som dom ”styrande” sitter gapande som fågelholkar, undrade var allt våld, mord och misshandel kommer ifrån?

  58
  1. Se det från den positiva sidan. Nu vet vi att Herkules-planen kan användas för transporter av utlänningar. Vilket innebär att de även kan användas för transporter av dem ut ur landet.

   47
   1. Niklas, resurserna har nog aldrig saknats!
    Det är viljan, eller rättare sagt, oviljan att utvisa utlänningar som det hänger på.
    Själv så skulle jag glatt donera hälften av mitt sparade kapital till återvandringen av alla utlänningar bara jag visste att VILJAN funnits att också genomföra denna för Sverige så viktiga operation!

    25
   2. Ja nog är det konstigt, det gick så lätt att hämta hem 1100 på kort tid från Afghanistan,
    men vi har uppemot 100 000 som inte har här att göra, men det verkar väldigt svårt att åka motsatt håll och stjälpa av dessa, inte ens ett fullt plan har dom klarat av på dessa åren?

    14
 9. Gode Gud, vad jag skäms över att vara svensk! Hela världen skrattar sig fördärvad åt Linde. Man ser med förtjusning på det spektakel hon regisserar. Arma land, med så lågbegåvade ministrar.

  54
 10. Efter vad jag har hört så är huvudpersonerna i denna evakuering – tolkarna alltså – fortfarande kvar i A-stan. Således fylldes planen med va´ f-n som helst utan kontroll.

  48
  1. centurion:
   Nu är du ute på villovägar,det påstås ju att de kunde säga ”hej” ,o. smugglarna hade gett några av dem flaggor i f,d, Sveriges färger…
   Oootrooligt att sanningen om våra dåraktiga styrande,nått ända bort till östra Asien !!

   13

Kommentera

%d bloggare gillar detta: