Stäng

Förundersökning inledd mot Hanif Bali

INRIKES. Åklagare på Särskilda åklagarkammaren har fattat beslut om att inleda förundersökning mot riksdagsman Hanif Bali (M) om misstänkt utnyttjande av barn för sexuell posering.

Hanif Bali. Bild från Facebook

– Det har inkommit flera polisanmälningar mot riksdagsmannen och jag har beslutat att inleda förundersökning gällande en av anmälningar för brottet utnyttjande av barn för sexuell posering. Då förundersökningen fortfarande är i ett tidigt inledningsskede kan inte mer information lämnas just nu. Jag kan inte kommentera närmare vilka anmälningar som gjorts eller gå in på några detaljer om misstankarna, säger chefsåklagare Maria Sterup.

Åklagarmyndighetens ärendenummer: AM-132330-21

-Pettersson funderar över att det inkommit flera anmälningar mot Hanif Bali. Flickan är en, är de andra några som läst tidningen eller?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 reaktioner på “Förundersökning inledd mot Hanif Bali

 1. Hade det handlat om Fredrik Fedrley så hade inte ett pip hörts. Hade det varit en sosse eller någon från MP hade det tystats på två minuter… nu handlar det om Hanif Bali som är en av de mest kontroversiella Moderater som etablissemanget vill täppa till munnen på, så väver man vävar som inte ens nornorna kunnat drömma om. Jag är helt övertygad om att detta är en komplott gentemot Hanif efter de detaljer jag tagit del av. Stå på Dig Hanif… Du skall icke få bli en syndabock för förfallet i Sverige och importen av kriminella Islamister av batikhäxorna.

 2. Spekulations-propagandaorganen går på högvarv, toppar med denna jakt på sin åsiktsmotståndare högst upp på sina webbplatser under flera dagar. De skickar ut sina indoktrinerade så kallade journalister på hyenajakt efter vinklar som passar deras åsiktspropaganda.
  Diverse olika så kallade skribenter blir upphetsade och plockar in detta i sina olika fantasier så de går upp i extas.

  1. Jag tycker som du. Jag trodde metoo var saligen avsomat! Men icke sa nicke.

   Hur är ni egentligen funtade ni som skriver här. Har inte något eget liv eftersom ni är så nyfikna på hur andra har det?

   Hanif, det enda raka är att anmäla slynan för förtal. Det är det så konstigt att det inte blir några svenska barn gjorda.

 3. Det är inte lätt att vara nysvensk från mellanöstern. När nysvensken från mena land vill att tjej ska ha mer kläder på sig så blir det gnäll. När nysvensken från mena land vill att tjejen tar av sig kläder så blir det också gnäll.

 4. detta kan bli intressant börja med och efterlys hur många har blivit usatta för utpressning av detta ja vad ett nu är jag är ganska säker på att det finns fler dom blivit hotade…
  ja ser direkt kopplingarna till Lambert och Assang.. och det vore utmärkt med ett antal som kommer fram .. det vore en riktig bränna

 5. Vänta och se, nu ska vi inte hetsa upp oss. Tror Bali klarar sig, trots att jag knappast litar på en iranier. Kanske vi får se en debatt dvärg mot dvärg till våren?

 6. Det börjar bli otäckt nu ! Begrepp som ”Regimtrogen media”, ”Regimkritiker”, ”Utrensningar”, ”Censur”, ”Förföljelse”, etc. är man ju van vid att det rapporteras från mer ljusskygga församlingar, på behörigt avstånd från vår egen ”trygga” bakgård. Men nu är alltså fenomenet här också. Har verkligen vänsterns trollfabrik drabbats av en sådan andnöd att självinsikten sjunkit till denna sunkiga nivå. Hanif Bali är ju bara den senaste bland många utvalda obekväma offer. Några andra exempel som man försökt tysta : Ebba Bush, Alexander Bard, Elsa Widding, Julia Ceasar, Rosling, Östling, Lars Bern, Samnytt, SwebTv, Fria tider, Petterssons, etc, etc. …….Det börjar bli riktigt otäckt nu !

  30
  1
 7. Så här behandlar man en obekväm politiker. Sättet är liknande det som används på fler ställen runt vår jord. Är du uppkäftig då ska du bort. Genom att misstänkliggöra Hanif Bali så kommer han inte att kryssas in i riksdagen en gång till. Jag menar, varför vänta så här länge med att gör anmälan. Om det inte handlar om en politisk avrättning

  34
 8. Så småningom kommer det att visa sig vilket parti trollen sympatiserar med . Och ingen blir förvånad .
  Makten är viktigast i det partiet . Sanningen kommer längre ner på listan .
  Nu njuter nog Boisen och Aschberg . Detta liknar mycket deras trolljakt .

  47
  1
   1. ”Drevjakt är en av flera metoder att bedriva jakt på vilt.” Är det så du ser på Hanif Bali alltså? Jamen det var bra, då vet vi det, Andersson.

    1
    9

Kommentera

%d bloggare gillar detta: