Stäng

Märta Stenevi: ”Jag tillhör en klan.

INRIKES. Vi har alltså en partiledare, Märta Stenevi, Miljöpartiet som i Riksdagens plenisalen säger: ”Jag tillhör en klan. En väldigt stark matriakalt styrd klan. En fantastisk klan. Jag har ingenting med organiserad brottslighet att göra.”

Steget Efter


-Pettersson vill påstå att Märta Stenevi, MP, ljuger, hon tillhör en av de farligaste och mest kriminella klanerna i landet som hotar hela Sverige framtid…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 reaktioner på “Märta Stenevi: ”Jag tillhör en klan.

 1. Miljöpartiet kan inte betraktas som ett politiskt parti, snarare en religiös rörelse utan verklighetsförankring. Därför blir väl ingen förvånad över ett av språkrörens uttalande, självklart tillhör personen en klan!

 2. Det måste vara idiot-klanen hon avser, stor spridning på Södermalm och diverse mindre populationer i övriga landet. Dessutom är de många anställda på statstelevisionen och statsradion.

 3. Om en minister uttalar sig på detta vis så undrar man över vilken IQ nivå de har som har tillsatt henne och andra ministrar som som tar idiotiska beslut!₩

  24
 4. Hur kan nån vara så här korkad, utan att bli inspärrad med tvångströja?
  Kan hennes föräldrar vara syskon?

  ”Två saker är oändliga…mänsklig dumhet och universum, och jag är inte säker på det andra.”
  // Albert E.

  ”Bara en idiot låter sig ledas av en annan idiot.”

  55
  1
  1. Om idiot…?

   Det finns alltid en bil till varje idiot, men ibland tar det längre tid för idioten att hitta den.
   //Läppe Pelle//

   23
 5. Surrigt tänkande ger politik därefter, MP vill sänka Sverige tillbaka före WW2 i allt utom antal boende i landet.

  42
 6. Nu när man tydligen vill ge sken av att pandemin börjar avta, så är det väl inte längre aktuellt med några C.19-tester. Men med tanke på Stendum´s svammel, så borde det nog snarare vara dags för ett rejält drogtest innan dom bänkar sig. Mp har ju historiskt, ett digert renomé i den ljusskygga branschen.

  51
 7. MP vill ha klanekonomi och V vill ha planekonomi.
  Förresten är det snarare en sekt hon och hela regeringen tillhör, med egen och verklighetsfrånvänd tro på hur världen ser ut och bör se ut.

  53
 8. Mp måste bort.lyssnar man på dessa muppar.undrar man var dom får sitt hat mot vanlgt folk från..

  68
  1
 9. Märta Stenevi och majoriteten av alla andra miljöpartister. Har eller tar, aldrig något ansvar, för vad deras egna förda politik medverkar till. Samt hur den påverkar verkligheten, för den stora majoriteten av människor, i vardagens slit och mödor.

  Däremot är de väldigt duktiga på att kränka och etikettera andra människor. Som då inte delar deras politiska åsikt och de lösningar, som de som parti, vill genomföra i Sverige.

  75
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: