Stäng

Elsa Widding, nr 40, Varför ökar koldioxidhalten i atmosfären?

KLIMATET. Elsa Widding är civilingenjör från Chalmers i Göteborg och har arbetat i energibranschen under 25 år, bland annat för tre av de fyra största energibolagen i Norden. Då hon arbetade på Näringsdepartementet blev hon känd som Sveriges bråkigaste kvinna – hon försökte nämligen stoppa Nuon-affären, statens största och sämsta affär genom tiderna. Tyvärr misslyckades Widding och det kostade svenska skattebetalare minst 50 miljarder kronor.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Idag arbetar Elsa i sitt eget konsultbolag Elsa Widding AB med klimatfrågan och strävar efter en klimatdebatt baserad på saklighet och vetenskap istället för alarmism och känslor.

– Klimatfrågan har utvecklats till en mångmiljardindustri. De alarmistiska budskapen som framförs av media är kraftigt vilseledande mot både beslutsfattare och allmänhet. Det har gått så långt att frågan knappt tål att debatteras, skriver Elsa Widding i förordet till sin bok Klimatkarusellen – vilka frågor kan besvaras?

Nedanstående är en repris som Elsa återpublicerar idag.

Eftersom SVT och deras klimatreporter Erika Bjerström vägrar låta Elsa Widding debattera på rättvisa villkor. SVT har erbjudit Elsa att svara på frågor som är inspelat som de sedan kan klippa och vinkla som de vill, Elsa Widding har sagt att hon ställer upp, men bara i direktsändning men det är inte SVT intresserade av.

Kanske Widding kan bjuda in SVT:s klimatexperter för debatt?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Elsa Widding, nr 40, Varför ökar koldioxidhalten i atmosfären?

 1. Och det säger allt, om SVT, det är inte sanningen man vill ha fram, utan klipp o klistra gänget ska förvanska dom svar Elsa ger.

  Vilken utbildning på klimatområdet har Erica Bjerström, ja inget om klimat, hon är bara en tyckare som så många andra journalister!

 2. Svt vill inte ha med ELSA om klimatet..
  Därför dom är köpta och inte kan tänka själva.
  En samling nickedokor utan pondus.
  Men betalt vill dom ha..klåpare
  Fråga: varför ska jag betala för det.när jag inte har TV.

  11
  1. ponnsan62!
   Jag ställer samma fråga, varför ska vi som ej har TV betala, jag har radio men lyssnar inte på enkelriktad propaganda.

 3. Konstig debatt !

  Jag trodde att det var ”gud” som styrde
  allt !

  Det står det ju i alla fall i bibeln.
  – och det måste väl vara sanning ?

  Eller har ”gud” gått i pension ?

  8
  1
 4. Tänk om fantastiska Elsa fick komma till tals i liknande korta lektioner för våra unga idag som lider av diverse ångest, bla ”klimatångest”. De äldre klimatskiträdda går kanske inte att rädda…

 5. Tänka sig att Solen är den som reglerar allt i rymden…. Vilken överraskning detta lär vara för många som går ut skolan idag.
  Vi äldre fick redan på 40/50-talet och troligen tidigare,lära oss just detta,och hur detta gas-klot var/är vår livskälla !!
  Varför lär man inte ut sådana viktiga upptäckter längre ?
  Kolliderar dessa möjligen med Globalisterna o. Gretas fantasier,kring ”klimatuppvärmningen” ?

  15
 6. Läs NASA:s rapport på ( electroverse.net/jupiters-hot-temperatures ), här framgår det att koldioxiden inte har någonting med uppvärmningen av Jorden att göra!
  NASA och den internationella forskargruppen hävdar istället att uppvärmningen och klimatförändringarna beror på solens just nu extrema aktivitet, det är nämligen inte bara Jordens temperatur som har ökat de senaste decennierna utan även Jupiters!

  14
 7. Skithögarna på kommunist-TV vet att i en direktsändning skulle Elsa pulverisera klimatskojarna….

  21
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: