Stäng

Rasismen hör inte hemma i Sverige

INRIKES. Idag öppnades Riksdagen formellt för hösten och statsminister Stefan Löfven (S) har avgett sin sista regeringsförklaring. – Demokratin kan inte tas för given, sa Löfven och fortsatte med att – Rasismen hör inte hemma i Sverige. Eftersom Löfven ska avgå på S-kongressen i november kom inte mycket nytt, det lätt som det gjort de senaste sju åren, regeringen har fyra prioriteringar: jobben, klimatet, välfärden och tryggheten. Resultatet är välkänt. Läs regeringsförklaringen här (www.regeringen.se)

INSÄNDARE, Till Stefan Löfven

Jag håller helt och hållet med dig om att rasismen inte hör hemma i Sverige och att demokratin inte skall tas för given.

Vad det gäller rasism så hör den inte hemma i Sverige så därför bör alla dom s k nyanlända som håller på med att våldta, råna, förnedra, misshandla personer enbart för att dom är svenskar omedelbart sändas tillbaka dit därifrån dom har kommit hit.

Med din sjuka syn på rasism så anser du tydligen att det bara är svenskar som kan begå rasism medans ovanstående handlingar utförda av dom primitiva vildar du och ditt parti släpp in i landet bara är ett pittoreskt inslag i den svenskan gatubilden och som ditt eget folk skall acceptera utan protester. Och inte bara acceptera utan också betala för på så sätt att man föder dom invandrade rasisterna med allt från gratis boenden och bidrag av allehanda slag.

Den svenska lagstiftningen belönar invandrade vildar med summor på 840.000 kr när dom utför en våldtäkt på en svensk kvinna så du och ditt parti skall nog tala tyst om rasism.

Vad det gäller demokratin så har nog en stor del av det svenska folket sedan valet år 2014 gett upp allt hopp om demokrati i Sverige när det lilla skitpartiet Mp med sina ynka 4,3 % i riksdagsvalet fick platser i regeringen p g a av ditt sjuka maktbegär. Att du över huvud taget tar ordet demokrati i din mun visar antingen på att du är ointelligent eller saknar all form av heder i din kropp. Troligtvis en kombination av dom båda.

Anser du att det svenska folket i det senaste valet röstade för att Mp skall sitta i en regering?

Om så är fallet så bör du nog läsa på vad demokrati betyder. Demokrati betyder nämligen inte att den som får minst röster skall bestämma. Att totalt förneka och negligera valresultatet som du och dina medbrottslingar i Mp gjorde är inget annat än en statskupp i finkostym om man nu skall säga något positivt i det ni gjorde.

Att bli av med dig till hösten skall bli väldigt skönt och du går till historien som demokratins dödgrävare.

Sandor Herold, Malmö

Steget Efter, demokrati

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Rasismen hör inte hemma i Sverige

 1. Var tycker Löfven att rasismen hör hemma då? I Sydafrika? Nordkorea? Palestina?
  Jag misstänker att det är politiskt pladder från en man som inte har något att komma med och som försöker kasta smuts på andra. Svensk socialdemokrati m.a.o

 2. ”Rasism” som Löfven troligen avser är en naturlig grundläggande mänsklig egenskap, att dras till och värna om de egna. Det som sjuenigheten sysslat med bryter mot den mänskliga naturen och är självskadebeteende. Man får höra nästan dagligen av svagsinta unga kollektivister att man har haft tur att födas i Sverige. Haft tur? Skulle storken istället flugit till Afrika? Det är så illa med den svenska skolan i dag att ungjävlarna inte längre förstår grundläggande mänskliga beteenden.

  Kollektivister är för övrigt inget bra samlingsnamn för socialister, kommunister, fascister och nazister som visserligen sätter individen sist men som inte sätter kollektivet, det vill säga den svenska nationen, först utan alla andra i hela världen före svenska folket. Inte undra på att folk ledsnar och far ut i tirader som anmäls och som ”rättsvårdande” myndigheter prioriterar före riktiga brott.


 3. … senaste grunkan från sossarna är att lära muslimkärgarna att cykla, återstår få deras bongstyriga mussegubbar till hojskolan… Jävla bra idé tycker jag
  Bara bussa ner hela hydet till Östra broändan av Öresundbron å förse dem med varsin beg.Cykel… trilskas de, så ere stå redo med en blåslampa och hjälpa dem på traven med…generösa som vi är, å Tacka dem för besöket
  En kompass oxå, de behöver nu bara följa bron så har vi sänt 98% tillbaks till det land de lämnade innan de kom till Sverige…tror och hoppas Våra Danska bröder leder dem till Tyska gränsen så får det bli Tyskarnas huvudvärk…
  Därför anser jag att sossarnas idé om cykelskola är den enda.av bra ide de host fram de senaste 8(sudd) åren!

  11
 4. Rasismen är helt feltolkad! Rasism är INTE att ge sig på andra. Det är att värna sitt. Som alla andra ismer är. ALLA ismer MÅSTE ha samma betydelse, för konsekvensens skull.

  Därför hör rasismen hemma i Sverige, liksom i ALLA länder, som står upp för sitt dominerande folk, men ALDRIG våld, eller att ge sig på andra grupper eller folk fysiskt. Liksom det inte hör hemma i något civiliserat land.

  11
 5. Den glingdritande skithögen Löfven pratar om socialistisk demokrati som är det samma som kommunistisk demokrati som är lika med ingen demokrati.

  21
 6. Rasismen är importerad.
  Innan vi kan ändra Sverige måste vi få in politiker av helt annan karaktär, eller rättare sagt få andra partier med annan ideologi.
  Flera som sätter nationen först av allt och ställer krav på inflyttade, vilket måste börja vid bestämmande av sökandens lämplighet.
  Det första steget är att under en lång period helt stoppa inflödet av nya.
  Kontroll av alla i landet måste till och de som fått avvisningsbeslut skall ut oavsett vilka eventuella straff de påstår sig utsättas för vid återvändandet.
  Framförallt måste alla som inte arbetar få sina beslut prövade och utvisas om de varit en belastning för oss under tolv månader.
  Utan radikala ändringar har Sverige ingen lysande framtid, om någon.

  20
 7. Rasismen hör inte hemma i Sverige ? Nej men dom värsta rasisterna under andra V.K
  kom från herr Löfvens eget parti, men det lotsas han inte om, tur då att vi är många ännu
  som kan påminna er om er ganska shabbiga historia där ni fungerade som ide givare och
  inspiratörer till Nassarna!

  Annat som heller inter hör hemma i Sverige är personer som skiter i Svenska lagar och lever efter egna, ej heller flera mord i veckan , våldtäkter åldringsrån och många andra vidrigheter, och dessa vidrigheter har kommit till oss efter den sinnesslöa invandringspolitik
  som du och ditt parti är ansvariga för, där noll krav på människor som vi inte vet ett dugg om deras tidigare brottslighet. Någon sa vid ett tillfälle att Sossarna har blod på sina händer!

  28
 8. Problemet för Löfven är bara att en reglerad, kontrollerad och hanterbar invandring inte har ett dugg med rasism att göra!

  25
 9. Sandor som minister eller som chefredaktör för DN!

  Jag ser också gärna Johan Westerholm som utrikesminister för att röja i UD.

  42
 10. Dagens Sverige är ett mycket farligt och vidrigt land att bo i.
  Ett av dom allra värsta i hela världen faktiskt.
  Det begås fler våldtäkter än i något annat land, förutom ett afrikansklt land som jag tyvärr glömt namnet på.
  Men Sverige är näst högst i hela världen när det gäller våldtäkter!
  Sverige har många fler tvivelaktiga extrema rekord när det gäller det som är negativt för landet oss dess befolkning.
  Socialisterna har totalförstört Sverige på i stort sett alla områden
  Det är svårt att hitta något som är bra med vårt fosterland numera.
  Allt är åt helvete och det blir bara värre och värre för varje dag som går.
  Varje år bildas fem nya städer av Härnösands storlek enbart med utlänningar och där 99% skall försörjas av oss svenskar!
  En barnunge förstår att detta är ohållbart, politikerna begriper ingenting?
  Om några år är vi svenskar i minoritet i vårt eget land -om inget görs!
  Då kommer vi under en muslimsk talibanregim att förslavas ytterligare. Ska vi låta det gå så långt? Jag tycker att det är hög tid att vi protesterar, att vi gör REVOLUTION!
  Det är vår enda chans!
  Lämna parasit organisationen EU, ut med nuvarande politiker och ut med minst 2 millioner utlänningar och stäng sen gränsen.
  Det finns så mycket mer att göra, men detta är det basala som måste ske tämligen omgående om vi ska ha någon möjlighet att återta vårt fosterland.

  53
  1. När jag läser om Sandors tankar och uppfattningar så inser jag att de som hävdar att en del invandrare berikar Sverige har helt rätt.

   23
 11. Eftersom nu mussarna och såssarna är dom som ägnar sig åt rasism i detta land, så är det ju bara att sätta igång och rensa då. Vad väntar du på j-a fåntratt ?

  40
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: