Skratta eller gråta

Expressen, som för länge sedan var en seriös kvällstidning, kör utan att ens försöka att kontrollera fakta ett rätt grovt klimatljug! Komodo Varanerna, som endast finns på den Indonesiska ön Komodo, är illa ute, naturligtvis på grund av klimatkatastrof förändringarna, stigande havsnivåer och temperaturökningar.

Stigande temperatur och höjd havsnivå kommer enligt IUCN att kapa komodovaranernas habitat med minst 30 % de kommande 45 åren. 

Jag hittar inga igång varande mätstationer för havsnivån i Indonesien, men i ”Port Hedland” i norra Australien så stiger havsnivån med ca. 2,45 mm per år. Dvs under 45 år 110 millimeter= 11 centimeter eller 0,11 meter.
Tittar man HÄR så påstås att Komodo ön är 825 meter hög!

Tittar man HÄR så påstås att ödlornas bostäder= nästen är belägna mellan 19,25 meter till 40,06 meter över havsnivån.

KOMODO ÖN

6 thoughts on “Skratta eller gråta

 1. Och X-pressen fyller på med stort invandrarbråk i Lund.
  Under förmiddagen har de importerade bidragstagarna i Lund firat någon av sina muslimska högtider. Redan tidigt samlades en större grupp vid dels en Restaurang,dels vid Järnvägsstationen,skrivet tidningen !
  Som vanligt blev dem bråk mellan de olika troende,och förutom att Polisen fick rycka ut och sära på dem hamnade några på Lasarettet. Vad som firades framgår inte,men kanske Allans namnsdag ?
  Är det kanske just av denna grund som våra lasarett är överfyllda,och vi inhemska får stå månadsvis i kö,för enkla undersökningar ?

  • Betr. ”detta bråk” mellan ”två grupperingar” i Lund,lägger jag in en typisk länk inkl. bilder,från vänsterorganen Sydsvenskan/HD vilka båda är positiva till än fler inbjudningar åt vildsinnade exoter.
   Lägg märke till,att inte ett ord om vilka de ”stridande” är,eller en enda bild av dem tillåtes tryckas.
   Ingen skugga får falla på dessa ”Guldstycken”:
   https://www.hd.se/2021-09-06/stor-polisnarvaro-efter-drabbning-i-lund

 2. Vad säljer tidningar? Katastrofer, brott mm. Är det lugnt och lite sådana nyheter så finns alltid klimatet, säker födkrok för många skrupelfria typer.

 3. OFF TOIPIC

  Aftonbladet [2021-09-06]: ”Just nu: Nya satsningen ska stoppa välfärdsfusket. Ny myndighet: 200 miljoner i potten”

  Snacka om myndighetsmissbruk och skattefusk. Blir Dan Eliasson generaldirektör?

  14
 4. Apropå klimatalarmism.
  Hörde i morse att 200 journalister från medicinska tidskrifter skrivit ett upprop för att man ska ta klimatförändringarna på allvar.

  Det innebär alltså att det finns 200 journalister som inte kan den grundläggande principen om att alltid källkontrollera uppgifter – vilket är en journalists levebröd. Och dessa journalister ska alltså föreställa vara de som kan något om medicin.
  Om de inte kan kontrollera påstådda klimateffekter av CO2, hur ska de då kunna kontrollera påstådda effekter av olika mediciner eller kirurgiska procedurer?

  24

Kommentera