Stäng

Tre kvinnliga IS-terrorister med åtta barn på väg till Sverige

ISLAM. Tre ”svenska” IS-kvinnor och deras åtta barn har lämnat ett interneringsläger i Syrien och uppges vara på väg till Sverige, rapporterar Sveriges Radio. – Jag har träffat alla tre och alla befann sig med IS in i slutet, säger Sveriges Radios korrespondent Cecilia Uddén.

Al-Hol lägret i Syrien. Bild från Wikipedia

Enligt Uddén assisterar svenska Utrikesdepartementet transporten men UD vill inte uttala sig. – Kvinnorna är ångerfulla men vill samtidigt upprätthålla sin muslimska identitet, som de säger […] De anser sig missförstådda och säger till mig att de inte utgör ett hot, säger Uddén som har träffat kvinnorna.

Enligt Udden vill kvinnorna få en rättslig prövning i Sverige. Detta är de första svenska kvinnorna som har utvisats av det kurdiska självstyret.

-Pettersson tycker det är synd om barnen men kvinnorna är fortfarande troende muslimer, och uppfostrar barnen till muslimer och berättar att den döde pappan är i paradiset, alltså fortfarande terrorister som troligen inte kommer att bli dömda för sina brott i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 reaktioner på “Tre kvinnliga IS-terrorister med åtta barn på väg till Sverige

 1. Dessa varelser säger klart att de inte vill bli svenskar med nedanstående uttalande.
  ”Kvinnorna är ångerfulla men vill samtidigt upprätthålla sin muslimska identitet, som de säger.”

  Jag och många fler säger ”ni är inte kvalificerade för att få kallas svenskar”

  Ta era ungar ert pick och pack och stick, hela Middle East ligger öppet för er sort.

 2. Synd att inte jag satt på UD när begäran kom in från kurderna.
  Svaret på deras begäran om att vi ska hämta dem hade blivit: ”Nej tack. De åkte ner till ett konfliktområde i strid mot Utrikesdepartementets inrådan och därför kommer Sverige inte bistå dem konsulärt eller på annat sätt. Det står er fritt att låta dem lämna lägret på det sätt ni bedömer det vara lämpligt inom ramen för era egna kostnader.”

  Sedan skiter jag i om kurderna kör dem med bil till Syrien, gränsen till Turkiet eller Afghanistan och dumpar dem där.

 3. Dra in deras pass… landsförvisa dem med barnen… De har inget att göra i Sverige längre… De valde ISIS…

  13
 4. 8 barn sen barnbidrag ..sen allt annat…vilken tillgång.
  STEFAN hur mycket mer får jag i penson. nu.

  29
 5. De kommer inte att straffas, utan de hamnar i något s.k utanförskapsområde där de blir anonyma bland de andra slöjorna i dessa områden.

  22
 6. I Danmark TV har ett antal program om isis och av is-män köpta is- kvinnor sänts och förra veckan sändes på svt svensk kanal ”kunskap eller något liknande” från turkisk/syriska läger dit IS kvinnor med olika medborgarskap kvarhölls för utredning och domstolsförfaranden och klart framgick att de flesta länder inte alls tar hem sina medborgare och deras barn, tvärtom!
  I det svenska kunskapsprogrammet intervjuades ett stort antal från topp till tå beslöjade is-kvinnor och inte en enda av dem var ångerfull utan samtliga vidhöll att de alltid kommer att upprätthålla sina IS åsikter och sprida dem. Flera av is-kvinnorna var till och med en fara för varandra åtskilda med ett stängsel för att andra is-kvinnorna i lägret hotat med att döda dem för att citat; ”de is-kvinnorna var inte äkta rättstrogna islam slut citat och mordhoten riktades dessutom till i övriga världens benämnda otrogna oavsett religion.

  Under intervjuer i is-kvinnoläger brände andra is-kvinnor ned flera bostäder och iskallt sades att dörrarna blockerats innan branden och att flera kvinnor och barn med samma islamistiska religion brann inne och att endast ett nyfött barn överlevt i ett dygn svårt brännskadad. Eftersom många har av i Sverige medier hjärntvättats att tro på att ”alla läger består av tält med svältande män, kvinnor och barn nämns att bostaden består för de mesta av tält med värmekälla och samtliga får matkuponger i antal medlemmar i familjen att handla mat inom området i statliga affärer.

  På grund av ”flyktingströmmarna” består lägren allt mer av enkla modulhus med värme, vatten, sanitet också detta läger med enbart is-kvinnor med barn och samtliga får kuponger varje månad att handla förnödenheter i av staten inom området affärer och i ytterligare i av is-kvinnorna själva öppnade cafè och affärer med allt från tingeltangel, kläder, skor och övrigt som brukar finnas på ”marknader”. I detta is-kvinnoläger hot mot varandra hade flera is kvinnor av säkerhet flyttats utanför lägret med stängsel som skilde dem åt och i medierna av Uddén att dessa is-kvinnor inte utgör ett hot mot västvärlden är märklig och det märkliga blir obegripligt med insikt i att hon dessutom säger att ”Kvinnorna är ångerfulla men vill samtidigt upprätthålla sin muslimska identitet, anser sig missförstådda och inte utgör ett hot!

  Faktum är att ytterst få is-kvinnor begär att få ”åka hem till icke muslimska länder” och annat faktum är att USA, Canada, Danmark med flera stater tillåter inte is-kvinnor återvända oavsett medborgarskap men som uppfattas av debattinlägg gör Finland och Tyskland det?
  Att de flesta länder har tagit hem sina medborgare och deras barn stämmer således inte, inte heller stämmer att is-kvinnorna har valt sina män utan de säljs enligt islamsk sed till manliga ”jihadkrigare, mördare och fruktansvärda terrorister som dödat, torterat, våldtagit och tagit barn som sexslavar” och det finns naturligtvis inte någon vettig människa som
  ”tror att dessa is-kvinnor kommer att bidra till något i någon inte islamskt stats samhälle”.

  Om det finns någon regim i västvärlden som avser ”ytterligare på fyllnad av Islamistiska terrorister” är den regimen av samma skrot och korn som terroristernas hemlands terrorregimer och frågan om i Sverige rådande regim ”kommer att förbli ensammast i världen i att importera IS terrorister” har Säpo se och PET dk samstämmigt besvarat ett stort antal gånger förklarat följderna av till svenska regimen som slagit dövörat till eller möjligen r bland dem som blivit gravt hörselskadade av i Sverige terroristers bombdåd.

  17
  1. Ryssland tar hem sina medborgare, de anser att de har bättre kontroll på dem hemma.

   Kazakstan och flera länder i Centralasien tar hem. Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Australien, Nederländerna, USA, Italien likaså. Dock inte alla och inte utan protester.

   Flera länder tar medborgarskap från dem med dubbelt och Storbritannien har gjort en del statslösa.

   https://www.svd.se/is-atervandare–sa-gor-andra-lander

   12
  2. Nu steg mitt blodtryck ännu mer ……….

   Sverige ska alltså benåda dessa sopsäckar!

   D.v.s. sossarnas kontrakt med Muslimska
   Brödraskapet gäller ännu ………..

   Hur många fattar vad det betyder?
   -visst, då krävs IQ över medel !

   18
 7. Varför så negativa, glöm inte att det är just dessa importer som ska rädda vården och våra pensioner!
  I alla fall om vi ska tro på det politiskt korrekta etablissemanget!

  33
  1
 8. Det rör ju en sig bara om 11 st, kan ju inte vara så farligt, kan tyckas. Men det finns ju en hel drös ”svenskar” kvar i lägren som också vill hit. Och inte förglömma dessa +1000 st från Afghanistan. Där det även, enl uppgift, ska ha kommit med folk som redan är utvisade härifrån. Mer utgifter för de skattetyngda svenska medborgarna.
  Och vem ska skydda oss från de islamister som nu anser att vi inte har rätt att leva här.

  35
 9. vi slänger ju allt som vi inte har någon nytta av på soptippen, den mänskliga soptippen utgörs av Sverige där finns inga gränser för vad som får tippas av.

  30
 10. De kommer troligen att välkomnas av allah ”goda” människor som tycker synd om våldtäktsmän, mördare, rånare, ………osv. Fattig pensionärer och vanliga svenskar har inget berättigande i deras ögon. SVT/SR kommer att stämma in i gråtvalserna.

  VARFÖR HÖRS INGET FRÅN SD; M; KD; AFS och Kommunistiska Partiet????? De borde vara i opposition till den flathet som dagens regering + C, V och L visar upp!!

  38
  1
  1. Varför hörs det inget från SD, frågar du oss tråden. Jag tycker mig ha både hört och läst att det ifrågasätts och protesterats en hel del. T.o.m. M har uttalat sig om att Sverige inte kan ta emot fler afghaner.b

   15
 11. De bör aldrig få sätta sin fot i ett civiliserat land. Kommer de hit ändå bör bara att ha deltagit hos IS ge minst 10 års fängelse.

  43
 12. IS-terrorister, benämner Pettersson dem korrekt i sin rubrik, men dessa väljer Sveriges Radio att enbart beskriva som ”IS-kvinnor”, vilket Birgitta Sparf (i Det Goda Samhället) reagerar på, citat: ”De stöttade sina män som var jihadkrigare, mördare och fruktansvärda terrorister som dödade, torterade, våldtog och tog barn som sexslavar. Ingen vet hur aktiva dessa hardcore islamistdamer var när deras kära makar skred till verket. Men de var i allra högsta grad delaktiga oavsett om de bara lagade mat, vilket de själva nu naturligtvis hävdar. Nu är det ju inte ert fel att Sverige som enda land i Europa saknar vettig lagstiftning mot dessa fullkomligt vidriga krigsbrottslingar, men ni har ändå ett mycket stort ansvar för hur ni väljer att rapportera. Nu läggs misstankarna om krigsbrott mot dem ned på löpande band så nu blir det väl tårta igen för er till eftermiddagsfikat, antar jag. Ni på Ekoredaktionen har mitt fulla och ohöljda förakt !”

  https://detgodasamhallet.com/2021/09/05/birgitta-sparf-fem-nedlagda-40-kvar/#more-49035

  46
 13. Ytterligare påfyllnad av Islamistiska terrorister….
  Stackars er som kommer att tvingas uppleva,när dessa svin tager över hela Abzurdistan !
  Skytteltrafiken med de så hatande miljöfarliga flygplanen fortsätter till Nordens kalifat,med de Röd/Gröna styrets hjälp.
  Allah Achba…..

  46
 14. Pettersson skriver: ”Sverige är långt ifrån ensamma att ta ”hem” kvinnor och barn. De flesta länder har tagit hem sina medborgare och deras barn Finland och Tyskland med flera.”

  Är detta ett relevant skäl för att välkomna terroristsympatisörer från utländska ”fängelser”? Varför hamnade de i dessa interneringsläger från första början?
  Och varför reste de till dessa länder? Var det för att befrämja och stödja ett muslimskt kalifat? Slutligen; är det någon som tror att dessa kvinnor kommer att bidra till det svenska samhället?

  53
  1
   1. Aj då. Du tog det som kritik mot dig att andra länder tagit ”hem” sina alldeles egna supporterskaror till terrorister.

 15. Hmmm… Undrar om sossetanterna rycker barnen. Inte bara fosterhem utan permanent. Om de slipper den extrema religiösa smörjan så är det en vinst för dem och förlust för deras mödrar. Om man fortsätter att rycka ungar från terroristerna och tvingar dem att jobba så kanske de hittar ett annat ställe att bo på. Det vore ett brott mot den omhuldade barnkonventionen att tvinga kvar barnen.

  31
 16. Är det vår nutida Raoul Wallenberg, Ann Linde som har varit i farten med sina (betalade med våra pengar) Herculesplan som är i farten igen?

  ”Godheten” har inga gränser..

  67
 17. Det är bara att konstatera att terrorliberalerna Miljöpartiet Vänsterpartiet och Centern
  gör som dom vill med terrorist importen.
  Är det några partier som det borde lagstagas emot är det dessa.
  Sverige är nog ensamma i världen om att importera IS terrorister.
  Fattar ni vart vi är på väg med Sverige ?
  Stenevi Dadgostar Lööf ni borde terror stämplas, ni är totalt livsfarliga för allmänheten.
  Man blir rädd över hur dessa huvudlösa kvinnor domderar.

  68
  1. Sverige är långt ifrån ensamma att ta ”hem” kvinnor och barn. De flesta länder har tagit hem sina medborgare och deras barn Finland och Tyskland med flera.

   8
   7
 18. Det är bara att konstatera att islam är en religion hämtad från helvetet som vi inte har något som helst behov av i Sverige.
  Om krukan Morgan Johansson inte varit så saktfärdig så hade han infört en lag så att medborgarskapet hade varit möjligt att fråntas slika personer.

  60

Kommentera

%d bloggare gillar detta: