Stäng

SVT:s Carina Bergfeldt får svidande kritik. Får inte bevaka bistånd eller Afghanistan

MEDIA. SVT:s ”storstjärna” Carina Bergfeldt har efter sin insamling till Svenska Afghanistankommittén fått begränsade arbetsuppgifter och får inte längre bevaka frågor som rör Afghanistan eller bistånd. Det säger Anne Lagercrantz, divisionschef för SVT Nyheter, till Medierna i P1. – Det är det starkaste verktyg jag har, om det inte går till avsked.

Lagercrantz kommenterar även Bergfeldts påstående om att kanalens etikavdelning ”såg mellan fingrarna” på hennes insamling. – SVT ser inte mellan fingrarna. Det är en medarbetare som har betett sig olämpligt och som själv vet om det. Det får konsekvenser.

-Pettersson säger att Carina Bergfeldt och många andra på SVT är olämpliga som ”oberoende” nyhetsreportrar och borde bytas ut. På sikt borde hela public service med SVT göras om och bantas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “SVT:s Carina Bergfeldt får svidande kritik. Får inte bevaka bistånd eller Afghanistan

 1. Hon har ju möjlighet att flytta till Afghanistan och göra en insats där, hon
  kunde för övrigt ta merparten av journalistkåren med sig, för dom enda som
  har nytta av dem är ju regimen här, vars ärende dom springer. Folket har
  definitivt ingen nytta av deras snedvridna och tillrättalagda reportage!

 2. ja det rimliga är att efter nästa val så kommer den nya regeringen att lägga ned svt och sr . eller en eventuel stycknin och försäljning till eventuela opratörer som klarar av verksamheten.
  det gäller att stoppa femtekollonare från att infiltrera dom partin som kommer in i regeringen

  12
  1
 3. Carina Bergfelts oseriösa reportage om Donald Trump var till 99,5% negativa mot D.T, hon kunde inte dölja sina egna åsikter om USA s president, vad Svenska folket nu har med det
  att göra, hon må väl tycka vad hon vill, men hon ska inte visa upp detta mot tv tittarna, det är inte därför hon är så kallad korrespondent, hennes privata åsikter är ovidkommande.

  Efter att hon flyttat hem från USA fick hon givetvis ett nytt krämprogram, och första gästen där var givetvis Statsministerparet om hon söckersött satt och gullade med, att vår statsminister är mer impopulär än vad D.T var i USA brydde hon sig naturligtvis inte om.
  Så fungerar den vänstervridna skaran på SVT!

  43
  1
  1. Hon ska tydligen få fortsätta och framföra sin egen åsikt om statsledningen USA och leda sitt eget program på bästa sändningstid. Det ska vi som betalar stå ut med?

   12
   1
 4. Den människan gillar jag inte,totalt okunnig om verkligheten,snyftar in sig hos mussarna,och hur fan
  kan en sådan ha betald semester året om i USA,hon skulle aldrig få ett ett riktigt arbete i framtiden.

  45
 5. Hon bjöd ju in Stefan Löfven till sin talk show och satt och gullade med honom på bästa sändningstid. Skavlan bjöd in Jimmie Åkesson men var det inget gullande, hatet mot SD och Åkesson var äckligt att se och höra. SVT är Socialdemokraternas propagandaapparat.

  68
  1
 6. Va !?! Kan SVT verkligen fatta kloka beslut? Jag tror inte mina ögon… Jag som fått för mig att de vill islamisera hela Sverige.

  52
 7. Det är hög tid att fruntimret gör något vettigt i sitt liv istället för att lajva expert och tror hon är kunnig och viktig.

  58
  2
 8. Carina Bergfeldt är det socialistiska etablissemangets ”nyttiga idiot”. Hon tror sig vara en uppburen god människa, efter att fått klappar på axeln vid några tillfällen. Problemet för henne är att det var fel människor som stod i hyllningskören. Så jäkla blåst är hon!

  70
  1
 9. En utlandsreporter borde vara neutral i sin rapportering – det var precis tvärtom för Carina Bergfeldt, hon öste syra och eld över Donald Trump och vurmade för Biden. Likadant när det gäller Afghanistan. Hennes Tv program (istället för Skavlan) var botten och oprofesionellt.

  75
  2
 10. Gissar på att du inte har några som helst bevis på ditt påstående utan vill bara baktala Pettersson och skrämma andra till att inte läsa bloggen.
  Sådana som dig klarar vi oss utan.

  27
  2

Kommentera

%d bloggare gillar detta: