Stäng

Pfizers vaccin mot covid-19 godkänns fullt ut i USA

PANDEMI. Det amerikanska läkemedelsverket FDA har i dag godkänt Pfizer-Biontechs vaccin mot covid-19 fullt ut för alla över 16 år. Vaccinet har tidigare haft ett nödgodkännande från FDA tillammans med Modernas och Janssens vaccin. Dagens godkännande gör Pfizer-vaccinet till det första som är helt godkänt av FDA.

Beslutet kommer troligtvis att medföra att flera verksamheter i USA kommer kräva att deras anställda vaccinerar sig, skriver New York Times.

Vårt godkännande kan ge människor ett ytterligare förtroende för att vaccinera sig, säger Janet Woodcock vid FDA.

Omkring 51 procent av alla vuxna amerikaner är fullvaccinerade och en studie säger att 3 av 10 ovaccinerade i USA skulle ta vaccinet om det var helt godkänt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Pfizers vaccin mot covid-19 godkänns fullt ut i USA

 1. Pettersson jag tror du är lite lurad och naiv/godtrogen, har du och din fru fått placebo så kan ni nog vara glada, placebo ingår i experimentet. Jag hoppas ni klarar er.

 2. FDA ansågs tidigare som en mycket sträng och krävande men kompetent organisation. Men att godkänna ett efter normala regler i princip fortfarande otestat vaccin efter att ha nödgodkänt detsamma då det var helt otestat kommer att sänka FDA:s förtroende rejält. Speciellt om/då det visar sig att folk som tagit vaccinet över tid blir sjukare av än de som inte vaccinerat sig.

 3. Detta är ett trick från Pfizer och dem de mutat. Genom detta tror de att alla andra länder skall följa USA. Det är omöjligt att alla säkerhetstester hunnit genomföras på så kort tid. Det borde dröja ytterligare 12 år innan fullt godkännande. LÅNGSIKTIGA BIVERKNINGAR? Finns det inga?

  Hindra alla ni känner från att bli injekterade med detta genmanipulerade experimentpreparat (det är ju inte ens ett vaccin och det BOTAR inte). Som Vladimir Zelenko sade – Fungerar det inte efter en injektion, så kanske ytterligare en injektion kan ge skydd, men har inte 2 injektioner gett skydd, så är det lika gott att avstå från tredje och vidare.

  Blir ni sjuka så bota er med någon malariamedicin. Det kostar ca 20 öre per patentfri tablett. Nu förstår ni varför vår regering förbjudit att använda billiga läkemedel, medan man lägger miliardbelopp till liten eller ingen nytta på patenterade preparat.

  14
  1
   1. https://www.lifesciencesweden.se/article/view/722528/lancet_drar_tillbaka_stor_studie_om_malariamedel_mot_covid19

    Lancet drar tillbaka stor studie om malariamedel mot covid-19
    Som en följd av Lancet-studien stoppade WHO tillfälligt sitt stöd till forskning om preparaten. Men studien möttes snart av hård kritik och över 100 forskare och läkare skrev ett öppet brev till Lancet där de ifrågasatte metoden, något som Life Science Sweden rapporterat om tidigare.

   2. Big Pharma kastade fram en ”köpt” s k forskare som helt enkelt hittade på en rapport. De mutade även någon medlöpare i The Lancet att ta in rapporten. Därefter orkestrerade bakmännen ett massivt omnämnande i världens MSM om hur farligt malariamedicinen var. Av detta följde att CDC i USA nödgodkände dessa genmanipulerade experimentpreparat eftersom ”inget annat alternativ ansågs finnas. Resten av världen följde utan att reflektera efter. Beslutet sitter sannolikt fint på några konton på Caymanöarna (liknande).

    Men omedelbart rapporterade några 1000 ”riktiga” forskare sina egna studier till The Lancet, som gav upp och avpublicerade den falska rapporten. Förfalskningen tystades självklart rejält ned i världens MSM.

    Men skadan var redan och de farliga experimentpreparaten fråntogs inte sina godkännanden i USA eller i andra länder som låter sig ledas som en fårskock av USA på väg till slakt.

 4. Får hoppas och förutsätter att det är ansvarsfulla och förståndiga personer (ej sossar) som tar besluten.

  Så Pfizer är säkert ett gott val.

  Pfizer har ekonomiskt och kunskap att ”uppdatera” vaccinet löpande.

  2
  16
 5. Bekymret är att viruset nu muterat tre och fyra gånger. Mot fjärde mutationen hjälper inte vaccinet vad jag läst. Verkar meningslöst att pumpa i människor gammalt vaccin och hota med att dom blir av med jobbet om dom inte tar det gamla vaccinet.
  Låter lite som Stalins Sovjetunion.
  Jag förstår fortfarande inte varför man inte ska göra som med det gamla influensavaccinet alla gamlingarna får till vintern. Bara riskgrupper tar ju det.
  Jag börjar själv bli gammal och det är nog därför jag inte begriper vad politikerna hittar på för vansinne.

  22
 6. Egentligen ett rent politiskt drag med tanke på amerikansk inrikespolitik. Oxh faktum är att FDA hoppar över en massa av sitt eget regelverk iom detta pga att detta innebär att testprogrammet som skulle pågå i 2-3 år ännu skippas. Mums för aktieägarna i Pfizer och Moderna.

  22
  1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: