5 thoughts on “Talibanerna kommer inte att ta över Afghanistan

 1. Så mycket visste ledaren av en gång i tiden det mäktigaste landet i världen.

  I höst och under 2022 kommer vi att få ca 250000 asylsökare från Afghanistan till glädje för en kvartett kvinnor i politikertoppen i Sverige, Ålen, Nooshi, Märta och Nyamko.

  9
  1
 2. Undrar om inte talibanernas vapen kommer ifrån Kina. Efter att Kina tidigare har uttalat sitt stöd för dem skulle det väl vara mycket troligt att kineserna av någon dunkel anledning förser talibanerna med moderna slagkraftiga vapen

  18
  3
  • Talibanerna behöver inga vapen eftersom de fega afghanerna inte vågar slåss mot dem utan springer innan talibanerna kommer fram.

   Eller så kan vi se det så här. Afghanerna vill ha talibanerna som ledare och då ska inte vi säga något annat. Sedan om de vill leva i fattigdom och misär under islamiskt styre så får de göra det.
   Det enda vi ska göra är att teckna avtal med talibanerna om att upprätta ett transitcenter i Afghanistan dit vi skickar alla muslimer som ska utvisas men som vägrar åka hem och alla muslimer som söker asyl för handläggning samt har en anstaltsavdelning för de muslimer som är dömda till fängelse men vars hemländer vägrar ta emot dem.
   Därefter får talibanledaren upp till 10 000 kronor för varje muslim som de tar emot i landet från detta transitcenter.

   33
   • ”Niklas R”!
    Perfekt lösning!
    Det skulle rädda Sverige också.
    – men först måste kontraktet som socialdemokraterna har med muslimerna
    sedan 1999 elimineras!

Kommentera