Stäng

Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Minst fem skottlossningar med fyra skadeskjutna i Kärrtorp, Bagarmossen, Västerås och Norrköping samt en död Luleå är facit i det nya landet.

Justitieminister Morgan Johansson (S) har presenterat ett elva år gammalt SD-förslag om slopande av straffrabatter för 18, 19 och 20-åringar. Att låta förslaget även omfatta 17-åringar och yngre blir för dyrt enligt Johansson. I dag döms en 17-åring som med berått mod mördar en annan människa till 4 års ungdomsvård.

Så vi kan räkna med att morden, bombdåden, rånen, misshandelsfallen, stenkastningarna, upploppen och våldtäkterna fortsätter vecka efter vecka, år efter år och det är betydligt värre än när de rödgröna tillträdde den 3 oktober 2014.

Pettersson tjänar inte 180.000 kronor i månaden som Stefan Löfven eller 142.000 som som statsråden, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

-Pettersson ser inte att någon nämner att minst 90 procent av gärningsmännen har utländsk bakgrund och att det urartade riktigt när Stefan Löfven (S) blev statsminister.

Antal skjutna till döds nedan, de senaste åren är min privata statistik, där endast gängrelaterade mord med skjutvapen är med. Minst 90 procent sedan 2015 är invandrare. 2014 och tidigare är alla skjutna enligt officiell statistik.

 • 2021: 25 st hittills, totalt ligger dock antalet mord på c:a 100, det nämner inte S-ministrarna.
 • 2020: 43 st
 • 2019: 41 st
 • 2018: 45 st
 • 2017: 43 st
 • 2016: 28 st
 • 2015: 28 st
 • Stefan Löfven vinner valet och lovar bekämpa den grova brottsligheten
 • 2010–14: 14 st sammanlagt
 • 2005–09: 9 st sammanlagt
 • 2000–04: 8 st sammanlagt
 • 1995–99: 7 st sammanlagt
 • 1990–94: 4 st sammanlagt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Wallgers vecka i inbördeskrigets Sverige

 1. Det hör förstås inte dit hur oskickliga de kriminella gängen är i sin vapenhantering. De ska naturligtvis ha kring 5-10 år ovillkorligt för grovt vapenbrott om de använder officiella platser och stadsparker till övningsskjutbanor förutom mordtillfällena. Dessutom obligatorisk utvisning på livstid. Sverige ska inte fortsätta stödja importerad kriminalitet. Visst är det mycket likt ett inbördeskrig. Fientliga sabotagegrupper, som bränner, förstör, stjäl, rånar, hotar och bombar runt om i Sverige. Den underbemannade polisen behöver förmodligen delvis stöd av rutinerade soldater för att sakta och säkert lösa upp de innersta kärnorna av de skjutglada gängen. Dagens regering med sin gränslösa invandringspolitik utan bakgrundskontroller, ligger bakom ligornas växande dominans. För Sveriges bästa är en helomvändning nödvändig med massor av lättförstådda åtgärder och då krävs ett nyval, som tyvärr inte garanterar något men väl värt att pröva innan nådetiden för Sverige går ut.

 2. Till Rädd & övriga som är rädda att se verkligheten i vitögat…
  För över 20 år sedan lärde jag känna & umgicks med en underbar kvinna från Cuba.
  Hon & hennes man med barn bodde då i ett av stadens mest segregerade & sämsta områden.
  En Invandrare som de absolut flesta svenskar inte skulle/har något emot, pga att de faktiskt kom hit av rätt orsak och inställning. Denna kvinna med familj skulle kunna användas som ett praktexempel på vad problematiken både då & nu grundar sig i.
  Kommer aldrig glömma de samtal jag & denna kvinna hade för över 20 år sedan,
  och vad som redan då verkligen försiggick i Sverige & i dessa områden, skulle kunna skriva många rader men försöker här hålla mig relativt kort.

  Att bara fokusera på gängkriminalitet & på dessa skjutningar är helt galet. Tyvärr slukar dessa kriminella det mesta av vår polisiära tillgång & media, så att alla andra brott hamnar i skymundan & på hög outredda. Är det mindre allvarligt med tex alla Sveriges skändade/våldtagna kvinnor?, som vissa lyckligtvis överlevt, men fått resten av sitt liv förstört? Se bara Uppdrag Gransknings senaste dokumentär om detta!
  Eller ta bara det som faktiskt även mina egna barn & andras barn fått uppleva igenom sin uppväxt, misshandel, gäng/förnedringsrån! Detta började kan jag garantera inte nu utan för mkt länge sedan. Mängder av kriminialitet begånget av invandrare som aldrig ens blivit lagfört, varken då eller nu. En sorglig vardag & tyvärr en slags normalitet numera.
  Detta är faktiskt en slags krigsföring mot allt gott som Sverige & faktiskt även SD kämpar & står för.
  Oavsett detta… vill jag här spegla & ge insyn i vad som försiggick i ett utanförskapsområde för över 20 år sedan… igenom denna Cubanska kvinna.
  Fick uppleva vad en kvinna fick uppleva genom att faktiskt vilja assimilera sig till det land hon nu flytt till. En tuff kamp som bestod mot invandrare själva…
  Svenskar beskylls oförskyllt för rasism i tid & otid… men den absolut värsta rasismen härjar verkligen & just i dessa sk utanförskapsområden, mellan dem själva & olika grupperingar.
  Denna Cubanska kvinna blev tex hårt ansatt av övriga invandrare & communityn för att hon tex umgicks med tex mig en svensk kvinna!
  Hennes barn gick på dagis i området, & blev redan på dagisnivå bla bespottade i ansiktet av Muslimbarn.
  Detta gjorde inte att hon lade sig ned… tvärtom började hon kämpa alltmer för sina barn & ett värdigt liv. Hon & hennes man satte medvetet sedan sina barn i skola inne i stan, och cyklade trots obehaget varje dag dit för att hämta & lämna. Där slapp de äntligen rasism! I en skola där det gick 90% svenska barn.
  Hon sa då efter sina erfarenheter för över 20 år sedan att det kommer bli inbördeskrig i Sverige!
  Inte mellan invandrare & svenskar, utan främst mellan invandrare & invandrare!
  Så snälla Svensson, sluta känn dig så skyldig hela tiden…
  Försvara det in faktum goda du består i, till enkom de som är värda att ta emot det.
  Annars är din godhet ingen godhet… utan Godhet till döds!

  Ps. Det gick bra för denna familj. Hon arbetar numera som utbildad Sjuksköterska inom sjukvården & kan svenska språket felfritt.
  Enkom pga sin egna vilja & målmedvetenhet & de möjligheter Sverige erbjöd henne.

 3. Man skall vara försiktig med orden.
  Det är inte inbördeskrig, det är en för Sverige en ovanligt stor brottslighet där olika gäng skjuter varandra och på grund av deras oskiglighet drabbas även andra när de skjuter vilt omkring sig.

  7
  4

Kommentera

%d bloggare gillar detta: