Stäng

Var någon från regeringen representerade på begravningen?

INRIKES. Justitieminister Morgan Johansson (S) som är högste ansvarige för Sveriges rättsväsende och polis verkar inte ha varit närvarande vid begravningen av polismannen Andreas Danman. Möjligen kan det bero på att familjen inte ville ha honom där men troligare är att Morgan anser att hans twitterkrigande mot Sverigedemokraterna är viktigare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Var någon från regeringen representerade på begravningen?

 1. Gå på en polis begravning kan man inte göra, för när Steffe var och hedrade offren från Drottninggatan så fick vissa pojkar ta selfis med honom och jag tror att poliserna inte var intresserad av sådant spektakel när man hedra en kollega

 2. Jag skulle vilja sparka Stefan Löven i arslet med en slalompjäxa, så att den fastnar.

  47
  1
  1. Då kan du skada honom.
   Bättre sparka honomi huvudet så blir inget väsentligt skadat

   13
   1
 3. Nä, byfånen hade ju fullt upp med att bryta både grundlagen och konstitutionen. Han har gjort det förr och gjorde det alltså igen. Han anklagade sitt eget folk for att bestå av förhärdade Rasister. Det är bara i sitt eget kålhuve´ som idéerna om skillnad pga. hudfärg uppstår. Är man tvingad att uppsöka en läkare struntar man väl i färgen på skinnet. Men det kan faktiskt vara livsavgörande att förstå och göra sig förstådd. Särskilt om man pga. omständigheter är lite omtöcknad eller är en åldring med nedsatt hörsel.
  När somalier krävde somaliska barnmorskor, hördes det inga brandtal.
  När importerade gamlingar gjorde anspråk på att få all inclusive på hemmet med personal som talade deras hemspråk, hördes det heller inga fördömande brandtal.
  Stefan — Du representerar inte det svenska folket. Det har du aldrig gjort, men nu har det verkligen blivit Övertydligt !!!…..AVGÅ !!!

  79
  1. Detta är för vanliga människor naturliga saker, men begär inte att
   Stefan Löfven med sin tankeförmåga ska begripa detta, han struntar
   i ifall patienten förstår eller hör vad läkaren säger, han bryr sig säkert
   inte heller om den läkaren har en relevant utbildning till yrket, bara
   han kan köra sitt absurda mångkulturprojekt, om någon klagar säger
   typen att han blir förbannad, det gör han på det mesta, inte fan hjälper
   det.

   33
 4. Om det i stället hade varit Libanessvensken då hade vänstervärlden och regeringen ställt upp till tusen.
  För att vad sägs om allas lika värde stämmer lika bra som att vi har en handlingskraftig regering.

  60
 5. Rösta nu rätt i nästa riksdagsval 2022, det är vår sista chans. Och glöm inte att Reinfeldt som i högsta grad är ansvarig för Sveriges situation idag togs emot som en rockstjärna på Moderaternas kongress. En röst på moderaterna förändrar ingenting för Sverige, vi sugs bara närmare Bryssels svarta hål..

  81
 6. I början av Löfvens regeringstid ( 2015 ) så besökte han Biskopsgården i Göteborg där två unga personer mördats, han kom då dit med en blomsterkvast för att visa sitt deltagande.
  Besöket slutade dock i kaos då en uppretad folkmassa tvingade honom att fly fältet, talet han tänkt hålla ägde sedan rum inomhus i en samlingslokal.
  Efter denna händelse så har Löfven inte besökt några mordplatser, men om han nu hade fortsatt med detta så hade han i princip varit på resande fot mer än varannan dag med en blomsterkvast i näven!

  72
  1. Nej om ”Riksnarren” fortsatt att besöka alla mordplatser i sitt rike så hade han ju som sagt i princip oavbrutet farit runt kors och tvärs.
   Han hade med andra ord inte fått mycket gjort då, vilket med facit i hand hade varit bra!

   53
 7. De vågade inte komma dit då det var mängder med poliser och militärer på plats, dessa figurer vågar bara visar sig i centrala delarna av fjolträsk och då tillsammans med miljöfacister och centerpdeofiler samt pålitliga stasijournalister.

  74
 8. Löfven och Morgan Johansson spelar inte i de sörjandes lag som synes.
  Mördas en polis på öppen gata och statsministern inte går på begravningen fattar
  ni väl vad statsministern har för förstånd, inget !!
  Är man dessutom ansvarig borde man ställas inför rätta för vållande till annans död.
  Och regeringen är ytterst ansvariga till vad vi har för människor på våra gator.

  80

Kommentera

%d bloggare gillar detta: