Polisen i tårar för invandrargängens dolda offer

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Svenska företagare har förlorat sina familjer, sina verksamheter eller tvingats flytta utomlands i rädsla för att bli dödade, visar SVT:s granskning. Anledningen: De blir systematiskt utpressade av kriminella nätverk. Nu slår Göteborgspolisen Ulf Boström larm om att problemet är gigantiskt och att inte ens polisen kan skydda offren. – Antingen betalar du eller så står du emot och ditt liv fördärvas totalt, säger Boström.

Integrationspolis Ulf Boström. Skärmdump SVT.

Integrationspolisen Ulf Boström har arbetat i nordöstra Göteborg i 16 år, i området bor runt 50.000 människor, många av dem utomeuropeiska invandrare. Angered är ofta med på bloggen.

Boström möter många av de människor som lever under konstant dödshot, de som betalar till gäng och släktbaserade kriminella nätverk, och de som vägrat. Han menar att polisen inte kan skydda de som anmäler, inte ens om de får skyddat boende. – Det är bara temporärt och få som blir skyddade på det sättet får ett fullvärdigt liv. Eftersom vi under så lång tid låtit den här verksamheten bre ut sig i hela Sverige så har de gäng i alla de större städerna. De har ögon och öron överallt.

Ulf Boström har länge kämpat för att få andra att förstå att den organiserade brottsligheten är så mycket mer än de uppmärksammade skjutningarna. Ulf Boström är engagerad i det lokala partiet Demokraterna och uppmärksammades bland annat när han 2019 anmälde 300 IS-svenskar för medhjälp till mord.

Den största maktlösheten är att det inte går att i ett lugnt och stilla samtal få förklarat det för dem som har det högsta ansvaret inom polismyndigheten.

-Pettersson säger att den högste ansvarige för invandring, polis och rättsväsende är socialdemokraten Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson som säger ”Som justitie- och migrationsminister vill jag arbeta för att knäcka den organiserade kriminaliteten och förstärka kampen mot terrorismen. Vår migrationspolitik ska vara långsiktigt hållbar och brett förankrad. Jag tror på den välfärdsmodell som vi har i Sverige och på ett samhälle som håller ihop” men mest ägnar sig åt att twittra om hur dåliga Sverigedemokraterna är.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Polisen i tårar för invandrargängens dolda offer

 1. Poliser är politiserade byfånar så som alla myndighetspersoner är. Polisen är dock extra fåniga eftersom de ”gått” på Södertörn. Där får man lära sig att ta pensionärer som skriver på FB. Hoppborgen läcker.

 2. Jag tror att inget kan stoppa gängen, vore det lätt så skulle USA inte ha sådana problem fast de är hårda och har hårda straff.

 3. Det börjar bli kul. Nu har genusvetarna på myndigheterna att göra :-D. Och detta under många många år framöver.
  Ibland får man vad man ber om.

 4. Centerpartiet med Ålen i spetsen kommer säker tillsammans med Snövit och Steffe/Mogge att skylla allt på SD. Något eget ansvar har de inte och kommer heller aldrig att ta något. Stackars Sverige. Men förr eller senare kommer vanligt folk att vakna upp och då får allt de så kallade ”goda” och ”godhjärtade” ta sitt ansvar. Revolutionen i IRAN borde vara en läxa för tex Snecker, Höj-Larsen, Strömstedt, ………… men de såg det väl inte komma.

 5. De småföretagshatande sossarna ser det nog bara som en bonus att bli av med småföretagare, sossarna har inte heller visat någon vilja att göra något åt de kriminella gängen.

 6. Varför tjuter han för? En statsapparat som förnekar problem (vilken polisen är en stor del av) och som tvingar alla andra samhällsmedborgare att vara tysta ger naturligtvis det ”resultat” som ”Sverige” har fått.

  Om jag vore svensk polis (vilket i och för sig aldrig skulle hända då jag hellre soppar gatan och äter skit än tillåter mig bli politiserad på arbetet), skulle jag sluta omedelbart.

  • Men svensk polis kan agera kraftfullt – t.ex. i våras några gånger vid vanliga svenskars demonstrationer i bl.a. Sthlm´s innerstad, mot restriktioner pga corona. Man ryckte ut med flera insatsstyrkor, polishästar och slängde in pensionärer med rollatorer, som demonstrerade, i polisbussar. Flertal poliser hade också gasmask (!!), obegripligt, varför? Dessa attribut ser man aldrig på backande ”dialogpoliser” när invandrare demonstrerar olagligt, t.ex. i Malmö.
   PS! I Sthlm slapp dock polishästarna ha gasmask.

 7. Freiwalds, Hjelm-Wallen, Bodström, Ask och den värste av dem alla, tjockhuvudet från Lund, är stolpskotten vi haft som justitieministrar de senaste årtionden. De och deras regeringar har varit stor katastrof för vårt land. Så mycket inkompetenta egoister och psykopater, har nog aldrig tidigare i världshistorien funnits på samma ställe.

 8. Denna utpressning handlar i hög grad om skatteuttag till ISLAM. För att klara av att både hög-skatta åt Sverige och skatta åt Islam, så återstår ingen annan lösning än att själv leva kriminellt för en företagare.

  En lösning är att göra vad Angola gjorde. Och delvis Österrike resp Frankrike gjort. STÄNG STORMOSKÈRNA OCH UTVISA/FÖRVISA/INTERNERA DERAS IMAMER MED HELA FAMILJERNA VIA NÄRMASTE GRÄNS (I REGEL KONGO).

  I Angola är det idag lugnt. Kalibern på aktuella muslimer visade sig när de kom till Ö Kongo och omedelbart startade jihad (islamsk terror).

 9. ”liten risk att oskyldiga drabbas”

  Det är ju bara att hålla med honom! Alla utom dom 5,7 procenten som röstare in SD i riksdagen 2010 är ju skyldiga till det här!

 10. Fan i mig, det har lossnat,SVT berättar se vad polisen sa och se också ” så går det till när gängen utpressar företagare.”

  Många av oss hade redan förstått,men vänta bara då det går upp för den tröga delen av befolkningen, då kommer det att lossa på riktigt.

  Hoppas att SVT törs eller får vara fortsatt lite mer öppna då kommer resultaten i valet 2022 gå rätt väg.

 11. Centerledaren Ålen hälsar att det kommer mera så fort regeringsbildningen är klar. Steffe och Mogge + Stenedom apploderar. Äntligen knäcker vi SD.

 12. Det är en katastrofal situation. Regeringen arbetar alltjämt så att hela landet kan drabbas på samma sätt. S med MP i sin regeringsställning är farliga för Sverige och rent fanatiska i sin önskan av fortsatt okontrollerad invandring. Att landet erbjuder brottslingarna bättre skydd än brottsoffren ska inte ens vara möjligt men händer varje dag. Polisen blev sönderplockad i bitar av en regeringsutsänd politruk, som skulle skapa en politisk polis. Polisen tycks ändå inte ha de bästa verktygen mot den här typen av brott. Straffen för brotten borde med automatik vara livstids utvisning även för medhjälpare. Det finns ingen anledning för Sverige att behålla några, som helst importerade brottslingar ö.h.t. Sverige behöver en omstart efter ett nyval och annan regering. Vi behöver inga skattehöjningar och vi ska inte överbelasta skattebetalare genom att välkomna kriminella och bidragsturister till Sverige. Stora delar av media och stora delar av public service, som hela tiden varit påhejare av den här utvecklingen bör kompensera för sina svek mot Sverige, med samhällstjänst kanske.

  • 1,2 miljoner som inte försörjer sig själva eller är på låtsas jobb ska sändas dit de kom ifrån.
   Ända räddningen.
   När det är verkställt så kan Sverige göra en omstart

 13. Vi får som vanligt fråga vår före detta statsminister Stefan Löfven när dom kommer att bli en vinst för samhället.

 14. Om det blir nyval så hoppas jag att väljarna belönar Centerpartiet
  för deras landsförrädiska beteende, så pass hårt att dom åker ur riksdagen med huvudet före!

 15. Ja vadå! Politikerna vill ju ha det som beskrivs här, det här visar om något hur komplett oduglig politikerna är som är ansvariga för att det ser ut som det gör. Journalisterna för att de sympatiserat med förd politik och inte för länge sedan ställt de obekväma frågorna. I kommande val, rösta bort dessa oduglingar.

 16. Vad har vi militären och då speciellt Militärpolisen till? Ifall
  inte polisen klarar av detta får dom ju ha hjälp, antingen
  från Militären eller inhyrning av utländsk polis?

  Fint samhälle som han ordnat, han som säger att vi i S
  måste ta hand om Sverige, det som han inte orkat på 7 år?

 17. Även inom detta samhällsområde har vi nu passerat point of no return, hur skall utvecklingen kunna vridas tillbaka till det land av frihet, demokrati och utveckling vi trodde vi hade? Särskilt illavarslande är det ju att samma partier, politiker, politruker och statsbyråkrater som lett nedgången mot ett menasamhälle där våld, förtryck och terror är vardag nu tror sig kunna leda landet tillbaka till ett land med frihet, trygghet och demokrati. Detta kommer dessa värdegrundsmarinerade stollar aldrig att klara av och därför kommer det bara bli värre och värre. Arma folk och arma land.

 18. Låt oss hjälpa polisen i nästa val . Vi röstar fram politiker som värnar Sverige .

 19. Där kom den, som käftsmäll en Söndag morgon,
  Men Morgan hade gärna sett att den inte levererades så ofentligt i dag eller alls, det som normalt folk redan vet!!!
  Hur tacklar S och Morgan detta ???
  De flyger ner och hämtar lite IS kvinnor !!
  Inte ens polisen kan skydda offren??
  Den meningen säger allt och t.o.m. lite för mycket för att det skall vara okey att leva fritt i sitt eget land.
  Och brottslingar skrattar åt sverige
  och gör våra barn till missbrukare, våldtäksmän tjuvar, rånare ,mördare medan en regering ser på
  fånga dagens framtid nu, i morgon är den borta
  bara så där, som ett snäpp med fingrarna.

  • Att härska genom att söndra. De Svenska politikerna är bara marionetter i det globalistiska maktspelet, med agenda som går ut på att försvaga länder och utplåna ländernas nationella identiteter. Alla skall bli lika, lika fattiga och styrda av de dolda makthavarna.

   • Bilderberg tanke testas på Sverige blåögt land som levt i fred kan inte tänka själv blir Agenda 2030 genom exprement i FN.

  • Tillägg:
   och det mest otroliga i den enorma brottsligheten är att svensken får stå för alla miljoner i försvarskostnader medan brotts offren kan ha oturen att inte få en Kr i ersättning, då det helt plötsligt inte finns en spänn att driva in från brotts utövaren !!
   Hur är allt detta möjligt ???
   vad de än gör betalar du, just du för deras försörjning , men själv är du inte berättigad till ett skit.

Kommentera