Stäng

Vänsterpartist gråter i stället för att ta ansvar för Sverige

INVANDRING. Igår klubbades en ny migrationslag i Riksdagen och innan var det debatt i riksdagen om ytterligare liberaliseringar av migrationspolitiken. Vänsterpartiets riksdagsledamot, Christina Höj Larsen, stod och grät under sitt anförande.

Rebecka från Riks kommenterar Christina Höj Larsen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Vänsterpartist gråter i stället för att ta ansvar för Sverige

 1. Det börjar väl så smått bli så många batikhäxor och andra galna fruntimmer så det kan bildas en ny myndighet i landet. Lämpligt namn vore myndigheten för offentliga gråterskor MOG, dessa kan sedan ansvarar för att vid behov gråta en skvätt offentligt för alla utlänningar som man skall tycka synd om vid insamlingsgalor, protester mot utvisningsbeslut, vid beslut om nya lagar och så vidare. Se där Höj-Larsen och Romson där har ni en nyfödkrok att suga pengar från.

 2. Har någon hört henne gråta över alla Fattigpensionärer och
  uteliggare?? Inte jag heller!

  Om hon känner så för dom stackars barnen som inte kan ta
  sig till Sverige, varför inte bli volontär och åka ner och jobba
  i flyktinglägren ??

 3. Höj-Larsen (V) är en ”god” människa som vill rädda hela världens fattiga med våra skattemedel.

  Vi andra är ”onda” människor då vi vill se en bättre svensk skola, högre pensioner för svenska skattebetalare, bättre sjukvård, ………. osv.

  Tänk om allah vore lika ”goda” människor som Höj-Larsen. Va fattiga vi då vore!!! Men ”goda”!

 4. Nooshi Dadgostar är smart. Här har hon satt Stefan Löfven på pottkanten. Med hjälp av en ohelig allians. Det går inte att förneka. Men de har väl sina egna uträkningar.

  Stefan Lööf är en åsna mellan två hötappar. Vill han ha stöd från vänster kommer Annie Lööf att skrika i högan sky. Annie har inte mycket på fötterna nu när det inte blir mer jök eftersom Nyamko Sabuni har gjort slut.

  Annie lär inte ge sig i lag med Stefan utan vidare. En plats i regeringen skulle smaka fågel. Men ett sånt förhållande skulle aldrig Nooshi acceptera.

  Annie kommer att stå helt ensam. Hon har förstås några såta vänner kvar i partiet vad det nu kan vara värt.

  Hur ska Stefan göra med miljöförstörarna i regeringen. Förhoppningsvis försvinner de som en fis i morgonbrisen. Ju förr desto hellre.

  Hade Jimmie Åkesson räknat ut allt detta? I så fall är han nästan lika smart som Nooshi Dadgostar.

 5. När man ser eländet förstår man att få vill samarbeta med en sådan samling . Hur i hela he—te kan sådana idioter bli inröstade för att företräda Sverige . Först Snecker och så nu den här hysterikan.
  Hörde en intervju på radion med partiernas ungdomsordföranden . Herregud det är illa ställt inför framtiden . Som robotar upprepar de samma floskler som partiledarna .

 6. Jag såg det igår och håller hjärtligt med. Inga känslor för sitt lands ekonomi och Sveriges många verkliga brottsoffer i nära omgivning pga. känslorna för okända. Ska Sveriges land och befolkning offras för att hela världen inte mår bra överallt? Hur kan t.ex. landets gränser hållas vidöppna för asylsökare när all övrig trafik är strängt reglerad för pandemin? Den kollektiva kollapsen från myndigheten märks och påverkar landet och grannländerna negativt varje dag. Det måste bli en annan ordning.

 7. Jag kan hålla med om att det är en kapplöpning mor botten. Sverige som svenskarnas land är snart historia tack vare de vänsterblivna massimport av inkompatibla invånare. Målet bör istället vara att utan fördröjning ge de ointegrerbara respass till respektive hemland.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: