Stäng

Blåst Tant

Denna upprörda, men sakliga tant, är så korkad, att hon inte förstår att hon ”räddar världens klimat”, genom att stå ut med oljud och vibrationer från vindkraftsverken.

Sedan sju år har vi, Sveriges genom tiderna i särklass sämsta regering, där miljömupparna har ett alldeles för stort och för el-nätet, kattastrofalt inflytande. Så hon får vara glad att inte Vindkraftverken står inne på hennes tomt, då skulle troligen tegelpannorna på taket dansa tango!

11 reaktioner på “Blåst Tant

 1. Om alla gör sig besvär att lyssna på.tanten så är hon varken blåst eller dum. Hon och många närboende till vindkraftverk blev överkörda av miljalibanerna, vindkraftindustrin och energibolagen. Alla dessa är utblåsta.
  Det är ruter i tanten och det är bara att hoppas att hon blir politiker och stormar in i riksdagen med ett vindkraftverk så att miljöpartiet blåser bort.

 2. Ser att Petterssons artiklar fortfarande inte lämpar sig att dela på fe…ok.Är det något pettersson tänker ta tag i? 🙂

  1. Andra kan dela bloggens inlägg på Facebook. Vad tycker du jag ska göra för att inte du kan göra det?

   Har du kontaktat Facebook med ditt problem?

   Jag är avstängd på Facebook så mig pratar dom inte med.

 3. vid en närmare grsndkning fungerar det inte med vinkraften.man är fullt medveten om att är inte konkureskraftig. den är gör dyr det visste man redan när man bestämde sig för att lnföra den. det vat eärför man införde den så kallade EL certifikat så kallad certifiering man sitter och delar ut ider om vad somär miljövänligt…

  faktum är att orsaken till att kärnkraften påstås vara olönsam är dom fonder som man tvingar kraftbolagen att bettala förutom certifikat avgifter så är det så att så fort ett tillbud sker med en reaktor oavset var så påtvingar man kärnkraftsindustrin en ny avgift i en fond att betala ..

  dessa pengar avvänd sen för att täcka förluster som när maud försökte få tyskarna att betala en co2 skatt och den brakförlust när man sålde av tysk kol med stora kostnader sen fans det ju pengar att köpa post nord med brak görluster utan like .. bara det enkla beräkningen kilowattimmar genom kostnaden säger allt kärnkraften ger energi dyngnet runt överskottet kan man produsera andra energislag med ..
  vindkraften är det presis tvärt om när det inte blåser i önskat interval då får man ingen el ..den ger inte ens spillvärme att värma kåkarna med

 4. Bara för att lägga till ännu mer så kan man inte återvinna blade dom gräver man ner så dom inte syns, tänk ute på landet som så många vill leva så är det värre än i stan

  1. Jag har sett ett foto över en kyrkogård för vindkraftsverk(eller snarare rotorbladen) ute i en öken någonstans i USA. Dessa rotorblad med mycket plast och andra ingredienser är tydligen inte återvinningsbara!!!!!! Tala om miljön, jo tjena!
   I allt som verkar som (och saluförs som) miljövänligt blir det i slutändan att bita i svansen. Miljövänligt kostar mer än det smakar.
   Det Anna framför att politiska instanser som kommun, länsstyrelse och liknande tycks vara helt passiva vad gäller olägenheterna är skrämmande och visar att myndigheterna inte är förberedda på hur problem med vindkraften skall hanteras.
   Lagstiftningen verkar heller inte hänga med.
   Svenska myndigheters sedan 80-talet förblindning och förtjusning inför marknadskrafterna (där de istället skulle ha en åtstramande och förnuftig funktion) är mycket farlig för landet. Man sväljer vilket bete som helst!
   DET BORDE VARA LAG PÅ ATT UTFÖRS MÄTNINGAR I SÅDANA HÄR SAMMANHANG SKALL MÄTNINGAR SAMTIDIGT UTFÖRAS AV OBEROENDE PART OCH BÅDA MÄTRESULTATEN TAS MED I SLUTRAPPORTEN!
   Sedan hoppas jag att denna video får spridning bland MPs medlemmar och blir Bolunds godnattvideo varje kväll.

 5. Våra politiker har hittat ett politiskt korrekt sätt att avfolka landsbygden på. Kanske lite djur och natur drabbas också men det bryr man sig inte om.

 6. I Mönsterås kommun är de (Centerpedofilerna och S) positivt inställda till vindkraft. Kommunalrådet (C) är stor markägare och då tycker jag att det vore rimligt om han hade vindkraft inpå husknuten men så icke.

  Senaste vindkraftsparken är på gång att byggas runt natursköna områden runt Emån sydost om Fliseryd. Ett område som haft ganska mycket av det vi kallar fisketurism pga tillgången på lax och öring i Emån.

  Nu har man smällt upp en vindkraftspark, 36 stycken 200 m höga vindmöllor i området. Det finns en hästgård till salu i området sedan länge och det är tveksamt om den går att sälja överhuvudtaget med 200 m höga vindkraftverk som närmaste granne.

  DET ÄR INTE RIMLIGT ATT SVENSK NATUR OCH BOENDEMILJÖ SKALL FÖRSTÖRAS FÖR ATT MILJÖMUPPARNAS TANKE OM SVERIGE SOM EUROPAS ELLEVERANTÖR SKALL BLI VERKLIGHET.

  Det är val snart, kanske snarare än vi tror. Vänligen arbeta för att Mp inte får sina 4 % i nästa val utan att vi kan börja återställa Konungariket efter deras förödande tid i riksdagen

 7. Jag förstår att du inte är glad över utvecklingen i Gislaveds kommun. S styr till 29% det säger allt. Förstår dig till fullo, själv har jag fått en moske på halsen. Vindkraft + moske är samma skit så att säga. Vad göra ?

  Vi ska sänka den här regeringen som vill oss Svenskar illa , sprid budskapet vidare till alla som tror att Stefan talar sanning.

 8. I skendemokratins Sverige har vi invånare med släkt flera århundrade bakåt endast en rätt, det är att betala skatt och ej bli lyssnade till.
  Sorgligt nog kommer det inte att ändras förrän vi får ett nytt valsystem där kandidaterna väljs av oss och inte av partierna.

  Den som tycker denna kvinna är blåst bör ej få återvända till Sverige, utan bör stanna i Thailand för gott.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: