Stäng

Ung man skadeskjuten i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. En man i 18-årsåldern har blivit skjuten utomhus vid ett bostadsområde i Biskopsgården i Göteborg.

Vi fick flera larm från allmänhet som hört skott avlossas. När vi kom fram anträffade vi en skottskadad man. Han är skjuten i benet och förd till sjukhus med ambulans, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen region Väst.

Polisen larmades till platsen vid 20.50 på onsdagskvällen. Flera personer har setts lämna platsen i samband med skjutningen. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök

Om Biskopsgården på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Ung man skadeskjuten i Göteborg

  1. Ännu en som blivit skjuten. Polisen skall prioriterar och bötfälla bilister som kör 5 km för fort på allmänna vägar. Förstår att det finns bekymmer på vissa platser i landet med ”fortkörning” framför skolor och inom bostadsområden. Men det är ett annat problem som ligger bakom detta.

  2. Slöseri med blodpåsar. Vägra lämna blod som går till skjutglada muslimer.
    Skandal, man hör allt som oftast att det finns för lite blod och sjukvården uppmanar allmänheten att lämna blod. Kan staten undersöka om det går lika mycket blod som bidrag till denna grupp?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: