Svart man sköt fem människor för att de var vita

RASISM. En 39-årig svart man har arresterats och anklagas för att ha skadeskjutit fem slumpmässigt utvalda män i tre olika attacker. Skjutningarna ägde rum under helgen i de två städerna Phoenix och Columbus i den amerikanska delstaten Alabama, rapporterar Den Korte Avis.

Gärningsmannen som är svart har sagt att han sköt männen för att de var vita. Det skriver tidningen Enquirer.com på grundval av polisinformation.

Rasisten och gärningsmannen Justin Tyran Roberts

Polisen i Columbus säger att mannens attacker var rasmotiverade och riktade mot vita män som han kände hade förstört hela sitt liv.

Den vita rasen är en minoritet i världen

-Pettersson säger att vi kommer att få vänta väldigt länge innan svenska media tar upp dessa rasistiska dåd moot den vita minoriteten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Svart man sköt fem människor för att de var vita

 1. Det är synd om minoriteter, tex skåningar de har en underlig kultur. De borde lära sig av smålänningar som har en bättre kultur. Arbetsamma och försiktiga.

 2. Jag skulle inte framhäva hans ras. Ingen tjänar på detta otyg. Det enda Pettersson åstadkommer är att han skapar olika grupper som hatar varann. Vad är vinsten? Pettersson förstår inte, han besitter ej sunt förnuft.

  Låt dem vara Pettersson.

 3. Detta är något som de svarta redan har sagt i USA, om de ser någon vit så kommer de skjuta personen.

 4. Så sägs det att vita är råskinn, men di sorte får göra vad som faller dem in.
  OBS! Jag skriver om the black trash, liksom det finns vita av samma kaliber men det finns bra folk av båda sorterna, glöm inte det.

 5. Vad säger Bilan Osman EXPO om detta???

  NEJ, varken SVT, TV4, TT, Expressen, Aftonbladet, SvD, Bulletin, …. kommer att ta upp detta.

  Men kanske DOKU kan?

Kommentera