Stäng

Klarar Annie Lööf (C) detta?

INRIKES. I Surahammar skrevs politisk historia i veckan. Efter mer än 100 år förlorade Socialdemokraterna makten. En koalition där både Centerpartiet och Sverigedemokraterna ingår kommer nu att ta över makten, rapporterar SVT.

Centerpartiet trotsar därmed partiledningens uppmaningar om att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. – Vi gör det för kommunens bästa. Det är inget ideologiskt, säger Erkki Visti, gruppledare för Centerpartiet.

För Socialdemokraterna är det första gången partiet hamnar i opposition. – Det är klart att vi är besvikna, men vi ser fram emot nästa val säger Olle Thorell, ordförande för S-föreningen i Surahammar.

-Pettersson misstänker att centerledaren är lite upprört, hon arbetar inte för landets bästa…

Centerledaren blev märkbart upprörd i en ordväxling mot Jimmie Åkesson (SD) under SVT:s partiledardebatt. Ämnet som debatterades var mäns våld mot kvinnor. SD-ledaren sade att Sverige ”importerat medeltida värderingar” genom en hög invandring, till exempel hederskultur, som bland annat leder till ökat våld mot kvinnor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Klarar Annie Lööf (C) detta?

 1. Annie Lööv klarar inget. Hon vet inte hur man uppför sej och uppträder ovärdigt på alla sätt. Slår näven i bordet, skriker och gormar åt motståndare som SD och när V talar, säger hon att Dagostar ska sluta GASTA. Är detta verkligen en lämplig och värdig partiledare?

 2. I Lndskrona så styr L och SD sedan många år
  I Staffanstorp så styr M och SD
  SD är med och styr i många kommuner och det blir bara till det bättre

 3. anni löv är borta hon är en belastning för partiet..men ja vet inte vilket dom är värst dessa pedofilhistorier . det är en konstighet att man i centerpartiet lyckas samla alla pedosar frn gejier affären antagligen ..och det är förvånande..snsnart går vi höra den stakars gråtande kvinnan men konstigheten är att centern borde ha mindre väljare än Liberalerna. dom vet ju i alla fal var dom står på höger vänster skalan.

 4. Hon ”sållet” förstår inte att Surahammar nu har demokrati, som en sa ”vi kan inte ha en kommun utan politisk ledning” därför att C och S inte kom överens.
  Hon säger att de är missnöjda med sin grupp eftersom de samarbetar med SD. Surahammar behöver politiker som bryr sig mer om kommunen och dess invånare, än vad rödluvan tycker.
  Bra, hon borde tänka likadant om samarbete med SD för landets bästa och inte vad som är bäst för hennes planer om ministerpost och C.

  1. Vi tänker på kommunen säger c-politikerna i Surahammar . Tänka på Sverige och de som röstat fram dem är nog inte Pedopartiets starkaste gren . Tror den tanken aldrig slagit Annie .
   Hybrisen ger den som drabbas av den en söt , god smak av oövervinnlighet.
   I September nästa år kommer verkligheten ikapp dem .

 5. Enligt fria Tider kommer v gå vidare med att fälla regeringen Gud vad jag hoppas det är så

 6. En arbetsplats är inte demokratisk. Politikerna arbetsplats är riksdagshuset och där gäller folket makt och det är egentligen inte diskutabelt. Utan folkets vilja gäller och då är demokratin borta inom dom väggarna. Kan man inte samarbeta är det bara att gå. Men med bakre rummens möten. Där alla partier ingår så har dom skapat sin demokrati politikerna som ett parti sjuklövern styr man Sverige och svenska folket. Det är därför vi har detta vansinne. Riksdagen och diskussionerna o utfrågningarna är bara en teater. Det ser vi ju i KU utfrågningarna. Vadå svara eller svarar man så ljuger man. Följer man inte reglerna då blir man mobbad. Jantelagen stick inte ut. Det såg vi till och med en sosse Håkan Juholt. Då kommer Aftonbladet o SVT. Demokratin gäller inte. Utan ett politikerförakt mot folket istället det ser vi från Annie Lööf.

 7. Hejegujd vad upjöjd hon äj.

  Dessutom ser hon helt Vansinnigt ut.

  Jag kan rekommendera att se mMatikainens intervju med Leila på Swebbtv häromdagen.

  Annie bryr sig inte om invandrarkvinnor.
  Hon kanske anser att dom ska hålla sig på mattan och rösta på S, pga okunskap och nedtryckthet…?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: