Hänt i Veckan med Caroline Älvebrink Calais vecka 22


USA. Caroline Älvebrink Calais, föddes och växte upp på Gräsö i Roslagens skärgård, flyttade till Venezuela 1992 och bor nu i Dallas, Texas, USA där hon rapporterar om olika händelser i USA presenterat enkelt, lättfattligt och kort.

En ‘information frihets förfrågan’ från BuzzFeed, Washington Post och Judicial Watch har lett till att 3000 sidor email från USAs talesman för Pandemin, Dr. Fauci, släppts.

De visar bla hur den organisation Dr. Fauci är chef för, mellan 2014-2019 skickade $3.5 miljoner till Wuhan Institute of Virology, ett labb med koppling till Kinesisk biologisk krigsföring. Detta trots att Obama Administrationen infört ett moratorium på Gain of Function Research, forskning som i korthet betyder att forskare studerar virus för att se hur de kan bli modifierade till att bli dödligare eller lättare att sprida till människor.

Texas latinska väljare flockas till republikanska partiet Hänt i Veckan med Caroline Älvebrink Calais

Episode 3: Demokratiska partiets största farhåga blir verklighet. Texas latinska väljare flockas till Republikanska partiet. Och Vice-President Kamala Harris tar efter 3 månader äntligen tag i gränskrisen, besöker Guatemala.  — This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/app Support this podcast: https://anchor.fm/caroline-calais74/support
  1. Texas latinska väljare flockas till republikanska partiet
  2. Läckan i Wuhan
  3. Hänt i Veckan med Caroline Älvebrink Calais vecka 21

Carolines blogg…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Hänt i Veckan med Caroline Älvebrink Calais vecka 22

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: