7 thoughts on “Gissa vilken idioti du tvingas betala för idag

  1. Snart sagt ingenting förvånar en längre i detta land styrt av osedvanligt naiva generationen svenskar, det tycks dock gälla endast för dessa som valde politikerbanan.

  2. Ännu värre att yrkeskriminelle Yasin som har suttit häktad för grovt brott ska få 100.000 kr i skadestånd. Han har inte tillfört Sverige och mänskligheten nånting utan bara skapat problem. Den typen av vidriga dekadenta oljud som som heter rapp gav dock honom höga inkomster då andelen efterblivna grovt kriminella som gillar sådant är hög i Sverige och därmed finansierades skiten.
    Skandalöst att staten ersätter sådana importerade orcher, men svenskar som blir alvarligt sjuka efter ha jobbat och ägnat sina liv åt att hjälpa gamle och sjuka blir utförsäkrade av myndigheten försäkringskassan och även blir nekade sjukpenning. Samtidigt sådana som Yasin ska få hundra tusen i ersättning. Samtidigt som feta onda egotrippade inkompetenta chefer inom kommunen har hisnande löner på 150 .000 kr I MÅNADEN. Undersköterskor får runt 20.000
    Sjukt och vidrigt. Må karma ta dessa uslingar.
    Jedem das Seine blir en verklighet för eller senare

  3. För vansinne finns ingen gräns. Snälla väljare, hur i fridens dar kan ni rösta på dessa individer? Fattar ni inte att ni röstar för er egen undergång?

  4. Det drälls mycket skattepengar på rent strunt. Nu är Löven och Magdalena ute efter att ännu en gång beskatta redan beskattade pengar t ex ISK, för att bekosta den inbillade ”välfärd” de talar om. Vad gäller denna ”välfärd” så har Sverige åkt hiss ändan ner till källaren i i relation till jämförbara länder. Därtill med ett av världens redan högsta skattetryck.

    Alla vet också att några skattepengar av signifikant grad inte kan komma att hämtas in bland ”miljonärerna”. Som brukligt kommer dessa nya skatter endast kunna hämtas in bland de breda massorna. Vi vet detta Stefan och Magdalena. ”Folket” må i vissa avseenden vara korkat, men detta vet vi från start.

    • Hur stor ersättning får en intagen fånge i sibiriska eller kinesiska arbetsläger, om de skulle åsamka sig själva denna typ av skada?

      • Det finns förmåner där också, En skadad intagen slipper få den sedvanliga örfilen eller batongslagen i samband med upplåsning på morgonen

Kommentera