Dagens15 responses to “Dagens

 • Peter de Mander

  En talande bild över musen Sverige som gullar med kriminella islamister utan att förstå att ”svennar” står på menyn

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Öööörk, vad äckligt! Jag har aldrig haft en tanke på att äta grodor och inte katten tänker jag börja nu.
  Bättre bild hade varit ett lejon som fångar gasell… det är iaf riktigt kött.
  Jag är och förblir köttätare. Men jag har syskon som är vegetarian och jag har inga problem med de som väljer det, så länge jag respekteras för min åsikt, så respekterar jag vegan/vegeterian…

  Gilla

 • grebom5

  Vilka tror ni representeras av paddan glufs glufs och vilken är den lilla musen?

  Gilla

 • Dinna

  Jag önskar att fler människor blev vegetarianer/veganer eller iallafall minskade på sin köttproduktion. Samt att välja närproducerat och ”sjysst” kött.
  Då kanske vi kunde få slippa läsa om hur kycklingar blir skållade levande och hur grisar kvävs till döds. Kött som importeras från skitländer, där djuren haft ett rent h*lvete från födsel till slakt..och då syftar jag inte enbart på halalkött utan även tex griskött från danmark/Tyskland.
  Funderar ni nån gång på vart kebaben från den lokala pizzerian kommer ifrån eller vad köttfärsen från gorbys piroger kommer ifrån?
  Vet att det är många som kopplar ihop vegetarianer/veganer med vänstern men själv är jag SD:are och vegetarian, vilket går alldeles utmärkt!

  Gilla

  • Fingal

   Hitler var vegan, men han kunde inte hålla tassarna borta så han gasade 6 miljoner judar.

   Gilla

   • Niklas R

    Brukar också påpeka att Hitler var vegetarian när folk försöker tuta i mig att det är så bra och sunt att vara det.

    På samma sätt som jag brukar påpeka att socialism har dödat 250 miljoner människor, men den har inte räddat en enda själ. Det brukar avsluta de flesta diskussioner om hur bra socialism är.

    Gilla

   • Skåningen

    Hitler var varken vegan eller vegeterian. Den mesta mat han åt var vegetarisk, men enligt hans kocks memoarer så åt han både fisk, fågel och skaldjur.

    Gilla

  • Stenbock

   Det är ju ett helt personligt val….
   Att sedan Gröna Kommunister stulit detta begrepp liksom en del annat för sin politik,kan vi bortse från.
   Om du vill dö i lite yngre ålder,och inte nyttja den lilla pension vi får ut,är ju grönt gräs o liknande foder en utmärkt väg !
   Själv utgår Stenbock från att människan (liksom andra rovdjur) behöver de beståndsdelar som finns i bl.a. Fisk,Kött. Men gärna med Jordgubbar som dessert ! 😉

   Gilla

   • Dinna

    ..det skulle göra folk gott att äta lite mer ”grönt gräs” för hälsans skull.. och jordgubbar förstås 😉

    Gilla

  • Invandrare1957

   Jag började köra på bondgårdar i slutet på sjuttiotalet. När det var ladugårdar och inte fabriker. Med socialdemokratins ryska politik där allt ska vara kommunistiskt stort. Så har djurhållningen gått över till djurplågeri. Där datorer räknar ut hur dom producerar bäst. Är slut vid fyra års ålder. Bästa kossorna var 6-8 år gamla på den tiden. Kyckling var redan på det tiden industri. Glömmer aldrig när slaktbilen lämnade Gnesta. Var ett jäkla kackel på flaket. Sen när han hade kört fem km med öppet kapell och tio grader kallt sen var det tvärtyst. Grabbarna berätta när dom bytte besättning på Tveta så var man försiktig med unghönsens. Dom gamla kastade man med och hamnade upp o ner. Värst var äggkläckeriet vid Läggesta. Hade tiden gått ut för äggen åkte dom i sopcontainern. Och kläcktes där. Sen när man tippade containern på soptippen. Så sprang det små nykläckta kycklingar. Råttorna hoppade upp o nöp dom. Men på svenskt vis så pågår hjärntvätten i tv att vi har världens bästa djurhållning. Nää när sanningen kommer fram så vill folk bli vegetarianer. Det är väl det som händer nu. Det är staten som styr. Djurhållning som allt annat är politik. Mjölkproducerande kötenhet. Det är politiker språk. För en levande varelse som är en ko. Då är det inte så hemskt att effektivisera det är ju bara en industri produkt.

   Gilla

   • Dinna

    Fruktansvärt hur man kan behandla levande varelser på dessa sätt.
    Det tror jag att de flesta människor håller med om men många blundar för sanningen, vilket många gör när det kommer till invandringsproblematiken.
    Vet många som vill se ett förbud mot halalkött i Sverige och tycker det är ett fruktansvärt djurplågeri men som i samma andetag klipper en kebabtallrik på pizzerian utan att blinka.
    En stor del av nötköttet från tex Irland kommer från djur som slaktas utan bedövning och det beror inte på religion utan att det är mycket billigare att slakta utan bedövning.

    Gilla

  • Argus

   Du blandar ihop två frågor. Den ena är köttätande. Den andra är det livsmedelindustrialla komplexet samt barbariska sedvänjor.

   Hör här när Thomas Kätterer, professor i systemekologi vid SLU krossar Naturskyddsföreningens ordförande Johanna Sandahl. https://sverigesradio.se/artikel/6019861 (Konstigt att de får ligga kvar?)

   Gilla

 • NobodysHero77

  Det var ju ingen kloakråtta. Det var en liten söt mus.

  Gilla

 • ponnsan62

  Tror dom är från mp o sveriges regering..
  Äter upp sig själva

  Gilla

  • Roger P

   Politikerna har målat in sig i ett hörn och grävt en grop som dom aldrig kan ta sig ur, alltså totalrökta och ska inte ens kunna visa sig på gatorna i Sverige längre och springa med ryggarna mot husväggarna för att inte bli nedslagna om dom törs ut.
   Skojar bara…..

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: