Sandor om Bilan Osman

INSÄNDARE. I Sverige så kan alltså en s k afrosvensk smäda och förnedra den svenska flaggan och den svenska nationaldagen på valfritt sätt utan några som helst efterräkningar.

Den här svenskhatande varelsen går tydligen helt fri från allt vad ”hets mot folkgrupp och hatbrott” heter medans svenskar som i ren frustation över det som händer i landet skriver några väl valda sanningar blir åtalade och får kännbara böter för det enbart för att dom är svenskar.

Jag undrar vad som hade hänt om en svensk hade skrivit något liknande på den somaliska flaggan?

Hur vore det Bilan Osman om du kunde visa ett uns tacksamhet till det land och det folk som tog emot dina föräldrar vilket gjorde att du själv inte behöver leva i fattigdom och misär för det var väl det enda Somalia kunde ha erbjudit dig om du hade fått växa upp där.

Men om du nu mot förmodan tycker att Somalia är så mycket bättre än Sverige så varför flyttar du inte dit?

Jag själv som kom till Sverige när jag var 4 år tillsammans med mina föräldrar skulle aldrig kunna tänka mig att göra så som du gör mot det land och det folk som tog emot oss.

Men fortsätt du bara med ditt svineri mot Sverige och svenskarna. Att du inte ens begriper att det du håller på med bara ökar hatet och föraktet mot övriga s k afrosvenskar bara visar att din intelligensnivå ligger på en mycket låg nivå.

Det står i ditt s k Cv att är utbildare. Består den utbildningen måhända av att du lär andra s k afrosvenskar att skriva ordet kuk på den svenska flaggan?

Sandor Herold , Malmö

I april 1967 inträffade den berömda ”Kalabaliken på Karlsson”. På Carl Johan De Geer och hans dåvarande hustru Marie-Louises utställning på Galleri Karlsson väckte två litografiska blad och en affisch av Carl Johan speciellt mycket uppmärksamhet. På den ena litografin stod skrivet ”Vägra Vapen”. På den andra var en svensk flagga avbildad och mitt i korset hade han skrivit ”kuken”. Upptill stod texten ”Skända Flaggan”, ”Vägra vapen”, ”Svik fosterlandet” och ”Var onationell”. Dessutom brann flaggan. På affischen hade han skrivit ”USA mördare” och bytt ut stjärnorna i den amerikanska flaggan mot hakkors. När De Geer kom till galleriet dagen efter vernissagen blev han djupt överraskad. Polisen, som mottagit anmälningar om att uppviglande konst ställdes ut på galleriet hade, assisterade av låssmed, tagit sig in på galleriet och beslagtagit totalt 61 blad med motiven ”Vägra vapen”, ”Skända flaggan” och ”USA mördare”. De enda litografierna och affischerna som polisen inte hade fått med sig var ett fåtal på kontoret undanlagda exemplar. Några stycken hade också konstnären kvar hemma. Den 8 maj förhördes Bo Karlsson samt konstnären av kriminalpolisen. Den 11 maj kom polisen till galleriet för att överlämna ytterligare handlingar i fallet. Då de vid besöket fann ytterligare exemplar med samma motiv tog de även dessa i beslag. I Stockholms rådhusrätt den 6 september 1967 dömdes De Geer till 75 dagsböter à 15 kronor för skymfande av rikssymbol, skymfande av utländsk rikssymbol samt uppvigling. Straffet fastställdes av Svea hovrätt den 7 juni 1968 och gick därefter vidare till Högsta Domstolen där ärendet emellertid aldrig togs upp. De Geer bad att få behålla de grafiska bladen men fick från Kung. Maj:t följande besked: ”Litografierna är av sådan beskaffenhet att de skola till förebyggande av vidare brottslighet förverkas”. Bladen eldades följaktligen upp av polisen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

36 thoughts on “Sandor om Bilan Osman

  1. Denna lilla kaxiga tyckna uppkäftiga och oförskämda Bilan Osman som inte förstått att veta vare sig sin plats, hut eller vem tror hon att hon är, har numera skyddad adress.
    Förstår det

  2. Det borde kallas artbrott att kalla något för afrosvensk, ett särskilt angrepp på vår renommé och vårt varumärke. Vore vi djur skulle vi varit fridlysta men Länsstyrelsen planterar in vargar istället.

  3. Det heter inte ”afrosvensk” – det är inte ens logiskt hur man än vänder och vrider på ordet.
    I sämsta fall kan man säga sverigeafrikan – men det är också fel eftersom det finns flera hundra nationaliteter i Afrika – alltså blir den mest korrekta beteckningen på negressen sverigesomalier.

  4. 1950 var jag 5 år och befann mig i en pappershandel i en landsortsstad. För en födelsedagspeng skulle jag få köpa en efterlängtad penna med suddgummi. I affären där allt såldes bakom disk stod två alldeles svarta farbröder och pratade med expediten. Jag hade inte tidigare sett en svart människa och gömde mig bakom mammas kjol. När vi åkte med tåget hem till byn berättade mamma att de hette negrer och kom från ett stort land som hette Afrika, där alla människor såg ut så. Det fanns absolut inget förakt eller nedvärderande i det hon sa. Händelsen finns i mitt minne som ”de första negrerna jag såg”.

  5. Bra skrivet, jag håller med Sandor H. Det är väl typiska kommunistisk retorik i Sverige att hata sitt fosterland så mycket att man smädar alla dess symboler och skötsamma medborgare. Detta för att de flesta inte är kommunister. Så Bilan Osman har nog god uppbackning av vänstern skulle jag tro. Vad är det för fientliga invandrare Migrationsverket serverar till sina betalningsansvariga medborgare? Vad får Sverige för pengarna?

  6. Varför denna fokusering på Bilan? Hon är in kvoterad pga etnicitet och religion. Hon har inte fått sin position pga kunskap och litterära kvaliteter. Det är just därför som hon vill riva ner allt som byggts upp i landet Sverige.
    På vanlig svenska kallas det avundsjuka!

    • Exakt- och om hon inte hörs och syns i bruset blir hon irrelevant och försvinner. Ser personligen fram mot när hudfärg tappar i betydelse och såna här utspel möts med ”jaha, men nu är det är inte 2021 längre och vi är ALLA lika mycket värda, på riktigt!”

  7. Men någon måste ju anmäla henne för ”hets mot folkgrupp” annars kan inget hända.

  8. Sandor H är fenomenal på att träffa mitt i prick utan att hemfalla åt de otidigheter vi oftast får läsa på dessa sidor.
    Sandor är en mycket god representant för de främmande som kommit till vårt land och hjälpt oss att utveckla och gjort oss som nation friskare.
    Tänk om bara 25 % av de på senare tid insläppta arterna kunde göra vår nation samma tjänst.

  9. I dagens Sverige är det skillnad på folk och folk.

    Vi har fått en nyadel som tar sig rätten att smäda och hata dem som försörjer dem. Vad händer när nyadeln kommer till makten och samhället stannar av med följd att bidragen uteblir?

    I Zimbabwe tog de svart över de vitas åkrar och mark. Följden blev hungersnöd då de svarta inte klarade av att upprätthålla produktionen av livsmedel.

    Kommer något liknande att hända i Sverige och EU? Kan Bilan och hennes kompisar klara av tex logistiken hos ett stort exportföretag eller energiförsörjningen i Sverige? JAG TVIVLAR!.

    Det är lätt att klaga men vad kan Bilan och hennes trosfränder förbättra i Sverige annat än koranundervisning och den klarar vi oss utan.

  10. Tänk om jag som vit svensk sagt detsamma
    om Somalien. Vilka rubriker, upprörda
    från vår ”elit ” skulle ge häftiga uttalanden.
    Nu, tystsstnad. Arma land

  11. Bra att hon får komma fram i tidningarna. Får nog en och annan sosse att tänka om..

    • Sossar saknar förmågan att tänka…de vill bli styrda, ledda och att andra ska tänka åt dom.

  12. Jag förstår inte denna negerkvinnans hat och kommer aldrig göra det heller. Däremot så skapar hon ett hat från mig om henne för att hon har det beteende som hon gör utryck för. Därmed utmynnar detta bara i frustration och andra så kallade förbjudna tankar som inte jag törs skriva här!!!

  13. Det som denna neger kvinna har gjort bör vara straffbart, så är det i alla fall i normala länder, men dit hör tydligen inte Sverige längre!

  14. Ännu en av sossarnas lyckade importer .
    Viktigt att vi röstar bort sossarnas ordning och reda i samhället .

  15. Affrosvensk??? Vad är det för j-a uttryck.
    Antingen är du ”affro” eller så är du svensk.

  16. Hon vill bara göra reklam för kamratföreningen BLM.
    Sån’t här får man räkna med när man bjuder in sådana som hon .

  17. Svar till sign:rädd.Visst ska vi ha yttrandefrihet men det Bilan gör är i mitt tycke inte det.Hon utnyttjar den ”rättigheten ” ? på ett otroligt dåligt och infantilt sätt enbart för att få publicitet för egen del.Bra eller dålig tycks vara strunt samma.Det är ledsamt för hennes trista åsikter för knappast någon debatt framåt.Det är sandlådenivå av någon som ska framstå som ”kulturell ”och ”feminist ”.

    • Ja, det är priset för yttraderätten, mycket olämpligt sägs och skrivs, men vad är alternativet.

      • Rädd!
        Yttrandefrihet naturligtvis skall vi ha det, men kan du säga mig varför det nu inte gäller för oss svenskar utan tydligen bara de inflyttade?

      • Rädd ? Då borde du flytta till Nord Korea, Där får du inte tänka, bör faktiskt bota din rädsla. Din enda uppgift är att dyrka den store ledaren. Ganska trygg tillvaro för rädda personer, så pack och dra mot oräddas rike.
        PS Du får inte uttrycka dina rädslor där, för då ligger du riktigt skrynkligt till.

  18. Att Bilan är som hon är inte riktigt klok är inget att göra något åt.
    Att däremot svensk press låter henne komma tilltals i tidningar som Expressen och SvD är bara en bekräftelse på förfallet inom journalistiken.

    • Hon är född 1992 i Göteborg står det i Wiki, men på Birthday.se finns hon inte.

    • Så i din värld är det tydligen OK att hata Svenskar o Sverige men när ngn Svensk pensionär säger ngt ofördelaktigt om muslimer så gäller böter och eventuellt fängelse, är du helt tiltad i pallet?

Kommentera