Reinfeldt och Löfven släppte in fler migranter för att visa att de inte gillade SD

INRIKES. Sverigedemokraterna har lyckats påverka ”mycket mer” än partiledaren Jimmie Åkesson kunnat drömma om sedan partiet valdes in i riksdagen 2010. Åtminstone informellt, säger SD-ledaren i ett långt reportage i Göteborgs-Posten, tyvärr bakom betallänk. – Formellt däremot har det ännu så länge varit svårt att påverka.

Fredrik Reinfeldt vs Jimmie Åkesson by photographer Hans Wessberg AB is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Åkesson lyfter migrationsfrågan och kriminalpolitiken som två exempel. I reportaget intervjuas också forskaren Patrik Öhberg vid SOM-institutet på Göteborgs universitet. Sverigedemokraternas intåg i riksdagen vände upp och ned på politiken – och kan ha resulterat i att Sverige fick en mycket generösare invandringspolitik, menar forskare.
Det kan ha varit resultatet av partiernas ihärdiga försök, med Fredrik Reinfeldt i spetsen, att isolera SD.
– Det fanns till och med förslag om att SD:arna skulle ha en egen kö i matsalen, minns en som var med.

Öhberg menar att SD:s intåg i riksdagen fick S och M att bli mer generösa i flyktingsfrågan trots att partiernas väljare inte ville det. Det för att inte riskera att hamna på samma sida som SD.

-Pettersson säger att om detta är sant, så borde det vara straffbart. Fredrik Reinfeldt (M) och Stefan Löfven (S) förstörde medvetet Sverige för att inte erkänna att SD och Åkesson hade rätt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Reinfeldt och Löfven släppte in fler migranter för att visa att de inte gillade SD

 1. ”-Pettersson säger att om detta är sant, så borde det vara straffbart. Fredrik Reinfeldt (M) och Stefan Löfven (S) förstörde medvetet Sverige för att inte erkänna att SD och Åkesson hade rätt”. Helt rätt – här är de två största förrädarna (S + M) mot det svenska folket och dess välfärd? Som Svend Hassel skrev: ”Fienden älskar förräderiet – men hatar förrädaren”. Vår fiende är det inmporterade hatet mot oss, vår egen vänsterorienterade politikerkår samt vårt eget rättsväsende? Är det inte fantastiskt att fortsätta importen trots att densamma leder till vårt förfall?

 2. Har GP intervjuat Åkesson och avhandlat annat än att ta avstånd från järnrör, folk som röstat SD en gång på 90-talet och nu åkt fast för fortkörning, samt medlemmar som kanske har ”orena” åsikter även om de inte uttryckt dem? De vanliga skrikhalsarna är så chockade att de inte lyckats skaka fram ett drev om bojkott av ”fascist-tidningen” ännu.

 3. Vore det sant är det förstås straffbart. Är det möjligt i riksdagen med sån vansinnig hämdlystnad mot väljare, för att de väljer fel partier? Då kan det bli ännu värre nästa val om flera små partier är med och bildar regeringsallians. Det finns knappt något vänster- eller högerparti längre. Vi har kanske att välja mellan nuvarande högbeskattad, radikaliserad, statlig demokratur eller sansad, konservativ demokrati med stabilare välfärd och minskad kriminalitet. Ingen fortsatt samhällsförstörelse tack.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur

  • Hur tänkte du där, hur skulle det vara straffbart att inte samarbeta med vem man vill. Om SD och V fick majoritet tillsammans, måste då V få en regeringsplats.
   Så funkar inte parlamentarismen, den mest effektiva demokratiska metoden,.

 4. De som bemyndigade Migrationsverket att frikostigt dela ut PUT till alla som påstod sig komma från Syrien bär en tung skuldbörda.
  Den bördan skall fördelas lika mellan alla PK partier, men väljarna har inte den insikten de känner sig belåtna med att hata SD, utan att riktigt veta varför.

 5. Reinfeldt är en elak jävel.
  Löfvén är en korkad jävel.
  Men det gemensamma draget är att de båda är psykopater.

 6. Undrar om dom dumstrutarna begriper att det var rena stödet till SD. Hade det skötts på ett vettigt sätt hade SD varit på sin höjd ett KD parti.

 7. Äggskallen erkände ju öppet att han ville straffa väljarna
  för att dom röstade in SD, han misslyckades med det, det
  gjorde efterträdaren med, det enda dom bevisade var att dom
  var och är 2 odemokratiska skitstövlar som inte kan acceptera
  folkets val! Ynkligt! Den skada dom gjort landet är fullt i klass
  med att sälja ut sitt land. Sådana figurer ska inte ha hand om
  makten!

 8. Mutkolven och bedragarn Fredrik Reinfeldt han är nog genommarinerad av ren ondska. Stefan Löfven är dummare än den dummaste åsnan.
  Att Sverige leds av totala tokstollar är det iallafall ingen tvekan om.

Kommentera