Raketkaos i Malmö när studenten firas

INSÄNDARE. Till Märta Stenevi, Mp, på något konstigt sätt minister

I filmklippet härunder kan du se hur mångkulturella vildar firar sin studentexamen mitt på ljusa dagen i centrala delar av Malmö genom att skjuta fyrverkerier.

Mohammeds moral

Det är väl bar en tidsfråga innan vildarna för att förverkliga sina traditioner fullt ut kommer att använda sig av maskingevär och granater för att fira sin studentexamen.

F ö så måste ju kraven på att kunna ta ”studenten” ha sänkts till en nivå som även gör det möjligt för en apa att kunna kalla sig för student. Allt för jämlikheten, eller hur Märta?

Hade ett ärende ner till en gata i närheten av Stortorget just denna dag och kunde naturligtvis inte undvika att lägga märke till alla bilar varifrån man viftade med bl a dom Turkiska och Palestinska flaggorna.

Jag undrar hur det hade gått om nu någon bilbesättning hade viftat med den Israeliska flaggan?

Studentfirandet hade nog i bästa fall slutat på akuten för dom som åkte i den bilen.

Eller vad tror du, Märta?

Sandor Herold, Malmö

17 thoughts on “Raketkaos i Malmö när studenten firas

    • Det enda vi kan ”lära” av dem är att den som kaosar värst vinner, och så håller det på att bli! T o m polisen tillåts backa utan åtgärder från den kriminella regimen!

  1. Första filmsekvensen är från korsningen Amiralsgatan / Drottninggatan, en av stadens mest frekventerade gatukorsningar, där MENA-folk hindrar trafiken.

    Ordningsmakten låter det fortgå. Här borde naturligtvis den olagliga trafikspärren brytas upp, med hjälp av vattenkanoner och tårgas.

    Det enda som eventuellt biter på MENA-folk är mothugg. Dalt fungerar inte.

  2. Märkligt att svensk lagstiftning inte gäller på svensk mark…. mig veterligt är det förbjudet att skjuta raketer? Eller dessa har sökt och fått tillstånd? Det skulle jag isf vilja se…
    Mina tankar går till alla skotträdda husdjur som bor i det drabbade området…

  3. Fira studenten? Ingen av dessa har väl tagit studenten,
    beteendet tyder snarare att möjligen gått ut första klass
    grundskolan.

    • Studentexamen är avskaffad sedan länge, men ännu på 1970-talet måste en viss betygsnivå uppnås för att bli godkänd, i dagsläget vet jag inte hur det är!?

      • På 1990-talet firade vi studenten, hur det var med de som inte hade godkända betyg vet jag inte…och hur det är nu, det ser vi väl på filmen? Godkända betyg? Tveksamt med sådant beteende…eller?

      • @Jenny Ek.
        Det var ungefär så att den som hade för låga betyg (under 2,3 i snitt, tror jag det var)
        fick tenta upp eller gå om en årskurs för att bli godkänd!

  4. Fejbök blockar alla möjligheter till att dela detta. Går inte att dela från Jotjob heller. (avsiktlig felstavning)

  5. Kan dom inte bränna av inne på någon skitmyndighet? Det vore trevligt med springande, skrikande och inkvoterade genuskärringar med raketer i stjärten.

  6. Dom säger sig fly från krig och oroligheter, så kommer de hit och agerar som super dårar.

    Vill DU ha mer av detta ?
    Kommer DU rösta på Socialdemokraterna ? 🤢

  7. Om detta inte ett ord från dem som vi skatteavlönar i media: Bonniers med Sydsvenskan och SVT med Sydnytt. Ni är fega ”journalister”.

Kommentera