Ung kvinna allvarligt knivhuggen, tre kvinnor gripna

VÅLDSVÅGEN. En 18-årig kvinna vårdas för allvarliga skador efter att ha hittats knivskuren i Upplands Väsby i natt. Kvinnan var knivskuren i halsen och magen, och kördes till sjukhus i ambulanshelikopter, hon hålls nu nedsövd.

Strax efter händelsen greps tre kvinnor, även de i övre tonåren efter att ha flytt platsen i en A-traktor. Alla tre är nu anhållna. Brottsrubriceringarna är i nuläget försök till mord, drograttfylleri, grovt brott mot knivlagen, ringa narkotikabrott och skyddande av brottsling.

– Nu hålls förhör med de misstänkta personerna, tillsammans med socialen och föräldrar för de två som är minderåriga, säger Anna Westberg vid polisen.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Ung kvinna allvarligt knivhuggen, tre kvinnor gripna

  1. Inte ens grävarna på Flashback har identifierat MGM. Att det är en A-traktor inblandad tyder på att det minst en person med närmare anknytning till närområdet än vad vansinnesdåd brukar ha.

  2. Gärningspersonerna är tydligen svenska flickor för inte åker de onmändbara A-traktor, är det kanske en tack för senast aktion?

  3. Egentligen är det väl synd om dom vänstervrida som har missat så mycket kunskap eller ska man bli förbannad???????

  4. Hmmm… Det måste vara i V-dominerade landsting som man inte blir botade på sjukhus?

  5. Hon är både korkad (0.2 på högskoleprovet 😂) och drivs av en ideologi som aldrig har fungerat någonstans. Kanske det första är en förutsättning för det andra?

  6. STRAFF??
    GLÖM DET! Det blir samtal med en soctant i max 20 min.
    Offret skiter man i!
    Dagens Sverige!

  7. Förhör med närvarande av föräldrarna !
    Är dessa ”barn” så förslagna,att de kan åka kring i en s.k. Epatraktor och knivskära,bör de även vara gamla nog,att taga sina straff.
    Förhoppningsvis lär de sig då,att så skall man inte uppträda.

Kommentera