Mordförsök med kraftig bomb i Skåne

VÅLDSVÅGEN. En kraftig detonation har inträffat i Sövestad norr om Ystad, skriver polisen på sin hemsida. Ingen har kommit till skada, men det är stora skador på fastigheten.

Explosionen inträffade vid en fastighet där det bor två familjer. De har nu evakuerats. Nationella bombskyddet har kallats till platsen och händelsen rubriceras i nuläget som mordförsök.

Sövestad

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Mordförsök med kraftig bomb i Skåne

  1. Tur för Stenbock i sitt Ghetto,att bo högt upp !!
    Knarkhandeln florerar dygnet runt. Trots att Stenbock är ”Stengammal” erbjöds jag en schäfertimma av en nedknarkad ”dam”,för något år sedan.
    Hon väste fram ”50 spänn”….
    Så allt har inte förbättrats,med importerna till Abzurdistan !

  2. Det kan man förstå eftersom Du är såpass hjärndöd att Du inte ens lärde Dig den Svenska geografin i skolan.

  3. det är ju givet vem som ligger bakom.. av den enkla anledningen att sprängämnen är inte säeskil vanliga i sverige . dom komer ju med dessa så kalade flyktingar dom tar ju med sig krigsmatrialet dom använder hemma.
    sen forsäter man kriga här det enkla faktat är att dom vapen som används här kommer dessa länder …det är inga svenska vapen som vissa politruker vill på skinna

    • Var det inte så att man skyllde på byggena ?Det var för lätt komma åt Dynamit

      vi får nog BRÅ kolla knivmord och sprängningar vi är nog Europa bäst där med

  4. Inte är det Assar Lindbecks avkomma som skrev utan någon annan skrev på skämt; ”Det ante mig, det är där hotfulla SD har sin bas. De hotar, de hatar och spränger. Jag röstar på Socialdemokraterna för ett lugnt land.”
    @Assar du har inte vaknat. Jag tolkar dig.
    – Det ante mig, det är där hotfulla SD har sin bas. De hotas, de hatas och sprängas bort. Assar röstar på Socialdemokraterna för ett lugnare land utan opposition.

Kommentera