Staffan Danielsson måste länka till alternativmedia

MEDIA. Staffan Danielsson har varit Centerpartiets representant i både försvarsutskottet och ersättare i miljö- och jordbruksutskottet och EU-nämnden. Danielsson lämnade Centerpartiet i mars 2021.

Staffan Danielsson, pressbild Centerpartiet

-Pettersson tycker kommentarerna under Staffans Tweet är intressanta, majoriteten är vänsterblivna som kritiserar Danielsson för att han länkar till verkligheten och Samnytt. Ingen bryr sig om offren eller vilka brottslingarna är eller varför de etablerade medierna döljer sanningen bakom invandringen.

Staffan Danielsson (C) erkänner att han läser alternativa media och att endast en tredjedel av invandrarna har jobb efter femton år

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Staffan Danielsson måste länka till alternativmedia

 1. En klok centerpartist ?? Är nog i så fall en fd centerpartist. Undrar om nån av de avslöjade pedofilerna fprtfarande är partimedlemmar ??

 2. Ja han har så rätt, vi måste lämna PK media för att få höra hur det står till i vårt fosterland och blir därmed persona non grata för de som tror sig veta bäst.

 3. Den som är politiskt intresserad måste läsa Mona Sahlins bok , Maktlös, och se Tom Arlands program om Håkan Juholt.
  Då får man en bra uppfattning hur illa ställt det är med våra ynkliga politiker .
  Fega , lata, bekväma och skiträdda så fort något händer .
  Samerna bör inte kräva att regeringen skall agera . Nu kommer hela regeringsgänget gömma sig under några stenar . För inte törs någon förklara varför ett flera år gammalt löfte hamnat i papperskorgen .
  Mitt tips är att Amanda Lind skickas fram för några minuters intetsägande svammel och glidningar .
  Kanske kan det stänka lite skit på (SD).

Kommentera