26 thoughts on “Sverige i överlägsen ledning

  1. Detta verkar inte heller vara någon förtjänst för svenskt samhälle. Det är detta bidragskaos regeringen vill försvara vad jag förstått. Toppen av ett gigantiskt isberg igen? Äskar bidrag men utför inget är det nya normala kanske. Jag vet att jag vill byta regering nu.
    https://youtu.be/qmFYUCmBdmc

  2. Det måste kännas bra för alla PK samt vår Regering att de får vara i topp på åtminstone ett område.

  3. BRÅ är en genompolitiserad pajasmyndighet. Finns många fler……. Alla skall läggas ner i sinom tid.

  4. Då Sverige har flest politiker per capita i världen, kommer detta att åtgärdas snabbt med mera genusteori i förskolan, hårdare kontroll av jägare, ökade anslag till Exbo och näthatsgranskaren för att jaga högerextrema!

  5. Med andra ord är ”vi” bäst på att vara sämst? Men det är inte ”vi” som skjuter utan personer som om vi haft regeringar de senaste 30 åren inte hade belastat den svenska statistiken.

  6. Hörde nyss damberg på radion Nu har man börjat arbetet straffskärpningar hade man tagit fram vad hjälper det när domare dömer i lägre straffskalan Detta Facit borde göra att Morgan kan räfsa ihop sitt skrivbord Börja rör jössenamn göra något Prata med SD kolla på Danmark dom ligger ju hästlängder före oss

    Morgan har ju agerat står bromskloss i misnt 20 år med det facit skulle han sparkats för länge sedan

  7. Svenska åtgärder är som att gå ut i trädgården och prata(polisen) med ogräset att det inte får växa(vara) just här.

    Och förstärkningen(valfritt) senare vid olydnad är att sätta upp en skylt bredvid och skriva på åtta språk, det är förbjudet för ogräs att växa här.

    Ogräset bryr sig inte efter denna åtgärd, då ska det utredas i flera år till och helst glömmas(gömmas) bort, då har första ogräset redan dött(skjutits), och ännu mer ogräs tillkommit….o.s.v.
    Utredningarna nedlagda p.g.a. brist på munkar, och åren går.

    Avspärrningar görs numera inte av våran PK-polis, det har dykt upp nytt ogräs som sköter detta.

    Klart slut/Morgan.

    (Viss ironi kan finnas i de digitala bokstäverna)

    Lilla lördag, en kall eller två för att dämpa galenskaperna…

  8. ”Vi tycker det är bra att morden ökar, för det beror bara på anmälningsbenägenheten har ökat” hälsar regeringen och sover sött vidare.
    Hur korkad är man om man röstar rött? 100%!

    • Frågan är om inte ”borgerliga” väljare överträffar röda då det gäller huvudets flytförmåga. Åtminstone fram till för något år sedan. Importera en miljon rödgröna väljare och kalla sig ”borgerlig”. Granskning Sveriges intervju med Beatrice Ask var en klassiker.

  9. Sorgligt men sant, inte en dag utan någon skjuts ihjäl,
    bra Riks, bara fortsätt och rapportera om allt som är
    snett i samhället!

    • I SVT Rapport kl 12.00 idag 2021-05-26 finns ett kort inslag om detta.

      Klara Hradilova-Selin, utredare på Brå påstår märkligt nog att de inte vet varför det dödliga skjutvåldet ökat mest i Sverige. D v s man blundar helt för det som är helt uppenbart för de flesta i vårt land.

      Se och lyssna till inslaget på SVTPlay på länken nedan:

      https://www.svtplay.se/video/30854418/rapport/rapport-26-maj-12-00-1?position=5&id=K5R7Ed1

      • Om hon som jobbar på BRÅ och har tillgång till statestik inte kan förstå detta så bör hon sparkas eller sjäövmant söka ytt jobb BRÅ skall väl flagga upp såmt här?

      • Klara undrar också över varför är det ljust på dagen och svart på natten? Har det med rasism att göra?

      • Det är sådana som Klara Hradilova-Selin (fast kanske inte specifikt hon) som är orsaken till det dödliga våldet. Den så kallade juggemaffian lär ha dräpt både en och två men det torde vara västasiater, östafrikaner och nordafrikaner som både är förövare och offer i de flesta fall.

        SCB har statistik på invånare efter födelseland från 1900 och framåt. Läs och bli förskräckta.

    • Orsaken är migration, men orsaken till den är svenskarnas galenskap. Grundorsaken är med säkerhet ackumulerade mutationer, p.g.a. obefintlig barnadödlighet + allt äldre föräldrar.

  10. Man kanske skulle tillämpa utvisning och riktiga straff istället för samhällstjänst och avskaffa straffrabatt sänk även ålder för att kunna dömas till fängelse till 15 år ta bort villkorligt och ungdomhem inför arbetsplikt på fängelser

  11. Laglösheten har fått breda ut sig ohämmat under en lång tid.Se bara på t.e.x. Södertälje som är ett skräckexempel på detta.Nu först börjar dessa kriminella element klämmas åt rejält som har förstört denna fina stad och infiltrerat sig överallt.Men, resurserna är obegränsade när det gäller att jaga pensionärer som i ilska och frustration skrivit något ”olämpligt ” på facebook.Då blir det hembesök och åtal ! Eller när det gäller att stuva in arga äldre Damer och Herrar i piketbussar under fredliga demonstrationer och köra i väg dom långt bort. Då står hela Stockholms poliskår redo för att tysta och använda våld mot vanliga skötsamma ilskna medborgare.Man måste då få ställa sig frågan hur resurserna fördelas och vad som är prio 1.Jaga oliktänkande med alla till buds stående medel eller skjutglada gangsters ? Kanske Morgan kan svara på det …….??

  12. Kanske varit bättre att bjuda pensionärerna på saft och bulle eftersom detta ändå inte hjälpt.Men regeringen är kanske stolta över att de nått rekord?

  13. Den svenska myndigheten BRÅ? Då får vi nog dubbla siffrorna.

Kommentera