Den kriminelle George Floyd hyllas

BROTTSLIGHET. I går var det årsdagen för den multikriminelle George Floyds död, det blev startskottet för nya protester mot polisbrutalitet och rasism i USA. Det var även premiär för en nyskriven symfoni inspirerad av händelsen. Årsdagen uppmärksammades under natten svensk tid på flera håll i landet med demonstrationer och manifestationer och musik.

I Los Angeles spelade Pacific Symphony det specialskrivna verket ”Alone together” av tonsättaren Christopher Wineglass. Ett verk som handlar om rasism och systematiska orättvisor i det amerikanska rättssystemet.

-Pettersson säger Black lives matter-rörelsen och deras medlöpares val av förgrundsfigur säger en hel del. Det är för mig obegripligt att någon hederlig människa stödjer BLM.

George Floyd, kriminell

Black lives matter i Stockholm

Svenskar som fallit offer för rasistiskt våld hyllas inte

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Den kriminelle George Floyd hyllas

  1. Klart han hyllas, Han har ju gjort många BLM ledare rika sen inte minst hans släktingar har han ju gjort stormrika, Tror inte de var så förtjusta i honom mens han var i livet.

    • Andra svarta kommer högst troligt vilja ta del av pengarna. När släkten blir rånmördad så måste cirkeln anses vara sluten.

  2. Tack Pettersson för din artikel.Det är en stor skam att man hedrar en brottsling. Men det krävs stolpskott för att känna igen stolpskott. Hur som helst så har Leapy Lee beskrivit fenomenet enligt följande: ”True problem lies in the home”! Han skriver bl.a. i ”Euro Weekly News regelbundet och är värd att läsa!

    • usa landet är på väg att göra konkurs .. landet svämaröver av droger man har inte klart för sig att fienden anvnder droger som vapen sen infiltrerar man pundarna som genast anser att kommunisterna som dom kallas har rätten att föra ett inbördeskrig
      och en påtänd falsksedels ut prånglare som rånat kärringar faktiski inte skall arresteras..
      usa roll som ledande industrination är synerligen hotat

  3. Islam och kommunisternas ideologi drivs framåt av martyrskap. Det handlar inte om rätt eller fel. Det handlar om att få så många anhängare som möjligt att tro på lögnen om att människan är svag och att det är våld som löser alla problem.

  4. Det går att dra paralleller med Sverige här är det också mer synd
    om brottslingen, offren struntar man i, hur många har här
    blivit skändade av importerade figurer? Man skyller på
    socioekonomiska skäl, trotts att dessa uppbär högre bidrag
    än vad våra fattigpensionärer får i pension, dessutom hinner
    en del knappt komma över gränsen förrän dom är ute och begår
    brott!

Kommentera