Paludan får tillstånd till teckningstävling om Muhammed

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Polisen har beviljat den danske islamkritiske politikern Rasmus Paludans ansökan om en manifestation i utkanten av Malmö under torsdagen. Polisens kommenderingschef Petra Stenkula säger i ett uttalande att man planerar för att manifestationen ska kunna anordnas under ”ordnade former”.

Den islamkritiska juristen och politikern Rasmus Paludan vill förbjuda islam i Danmark och utvisa hundratusentals människor som inte uppfyller partiets definition av att vara dansk…Foto: News Øresund – Johan Wessman.

I måndags fick Paludan nej till att arrangera sammankomsten på Rosengård, vilket polisen motiverade med hänsyn till ordnings- och säkerhetsläget. Syftet med manifestationen är enligt Kvällsposten att avbilda profeten Mohammed för att provocera muslimer.

Samtidigt kommer ett antal föreningar, studieförbund, politiska partier och församlingar att protestera mot besöket.

Pressmeddelande från polisen…

-Pettersson undrar om muslimerna skäms över sin profet eftersom han inte får avbildas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Paludan får tillstånd till teckningstävling om Muhammed

  1. Ett obestridligt faktum är att denne Muhammed var en människa och varför en människa ej skall få avbildas är mycket märkligt.
    Att det som de kallar gud inte får eller kan avbildas är lätt att förstå eftersom ingen under årtusenden sett eller hört fenomenet.

    Att de onämnbara vill förbjuda det är helt normalt eftersom deras hela värld består av, Du skall men inte få.

  2. Vi har ju våra dialogpoliser och det verkar ju fungera bra mot buset???
    Demonstrationer mot våra styrande(korrupta) verkar ju inte bita på dom heller, så vad finns det för alternativ(tänk lite)?

  3. De är kanske rädda för att det upptäcks att Muhammed var en ”Nabatée”, alltså en av de judiska stammarna med staden Petra i centrum. När Muhammed, som klanledare, alltså JUDE, för en av Nabatéernas klaner började svamla om syner etc, vilket ju var relativt vanligt bland judar genom tiderna, De ville ju bli profeter! Alltså kördes klanen bort från Nabatéernas land och hamnade i orten Medina. Där utvecklade Muhammed sin politik i annan riktning än judisk. Hans arme kom sedan tillbaka till Petra och besegrade judarna där, samt slaktade alla judar i Petra. Men det är först ca 150 år efter hans död, som Abbasider-dynastin låter slakta alla Nabateer de kan hitta, river allt i hela staden, plundrar, samt bryter ut stenen Kaba ur det tempel i Petra som kallas Mecka, samt flyttar stenen till en liten oas längs vägen mot Jemen och bygger ett nytt tempel Mecka där. Varvid den nya orten börjar kallas Mecka.

    • Den politiska ideologin är bara skit, värre är det att så få fattar det.

  4. Vive Pettersson!
    Je Suis Charlie
    Att publicera teckningarna är ett hedersamt försök att hedra den fria västvärlden.
    Att försöka stå upp mot en religion som håller folket fjättrat på en tid tusen år tillbaka.
    De står och gapar på en p plats vid Öresundsbron. De kan inte ens prata svenska.
    Charlie hebdo teckningarna kan de inte förstå för inte ens om de bor i Paris förstår de språket
    Min vän umgicks med redaktionen. De var vänner och umgicks i kulturkretsen som alltid funnits i Paris. De var från 68vänstern. Jag var i Montmartre senast och vi gick på en klassisk varietete där de sjöng de gamla visorna. Vi drack vin och sjöng med. Fattade nästan allt.
    Hade lågpannorna fattat dessa klassiska visor vart det mord.
    Stå upp för den fria världen.

    • Islam är ingen religion, utan en politisk ideologi som grund för prästdiktatur.

  5. Vadå ”högerextrema” ??
    Vem påstår att Paludan är högerextrem, polisen eller vem?
    Rasmus Paludan är en dansk, rättskaffens politiker som inte tycker att vi ska bli invaderade av muslimer.
    Vad är högerextremt i att tycka att vi inte ska bli invaderade ?
    Var den danska motståndsrörelsen under andra världskriget högerextrem ?

    • Underbart sagt !!! Kom att tänka på att… kan det vara för att motståndsmännen stred mot nazister och att Paludan strider mot socialdemokraternas gullegrisar? (just saying)

Kommentera