Tronföljden är säkrad (en verklighetsfrånvänd idiot till)

Att Centerpartiet har en ordförande som helt tappat kontakten med verkligheten, är väl känt.

Lite imponerande är dock att Centerpartiets ungdomsförbund CUF, lyckats hitta en ny ordförande, Réka Tolnai som på alla sluttande plan verkar kunna mäta sig med Annie Löööf.

LÄNK Läs kommentarerna på länken, en hel del ”underhållande”.

39 thoughts on “Tronföljden är säkrad (en verklighetsfrånvänd idiot till)

  1. Verkar vara en liten vilsekommen Stureplanssnärta av attityd och dialekt att döma.
    Kan väl inte så mycket mer än att glappa med käften,som Annie Rööf ungefär.

  2. Britt-marie 45 år har jobb att betjäna centerpartister och övriga riksdagsledamöter i fikarummet. Där sitter de folkvalda och snackar och när de går tar de inte med disken. Den får Britt-marie ta hand om

    16
  3. Vilken skrämmande attityd mot äldre denna världsfrånvända Centerpartist visar. Tror hon unga endast tänker på sig själva, alla är inte egoister och narcissistiska som hon och hennes partiledare är.

    16
  4. Jag kommer aldrig att ens tänka tanken att på Centerpartiet jag tror att jag till och med hellre skulle rösta på fascisterna i MP än C. Centerpartiet består numera med nuvarande ledning mest av pedofilkramare och månggifteförespråkare samt verklighetsfrånvända unga fruntimmer som inte har en susning om livet och dess realiteter.

    14
  5. Ni har märkt trenden, eller hur. Partiledare och troliga ersättare är nu kvinnor och alla med invasiv bakgrund.
    Nu är det inte fråga om ideologi längre utan nu skall kvinnor lockas eftersom de flesta är känslostyrda, och lockbetena är kvinnor med speciell bakgrund.
    ”Oh hon är så söt och det är synd om henne, henne måååste jag rösta på.”
    Nu kommer kvinnor på denna sida trycka tumme ner, men se er omkring tänk och har ni tänkt fel så tryck på ner.

    17
  6. Tror inte Reka har en aning om hur LAS fungerar. Jag gissar att hennes fullständiga information om detta kommer från fru Hatt och Lööf via intern smutskastningskampaj.

  7. Sorgligt
    Det är nog Britt marie 45 som får handleda Reka de första 2-3 åren så hon förstår vad som skall utföras och på vilket sätt!!
    men de kanske föds med erfarenhet och kvalifikation ??

  8. Om unga kvinnor fick bestämma den politiska utvecklingen skulle det svenska Sverige raderas ut väldigt fort. Vid en opinionsundersökning förra året röstade 63,6% av alla unga kvinnor mellan 18-29 år på V, S, C och MP. ”Mätresultaten innebär att unga kvinnor fortsätter att rösta för massinvandring och mångkultur. skriver socionomen och författaren Gunnar Sandelin, (röstar så, trots alla samhällsförstörande konsekvenser…med klankultur och viss religions kvinnosyn…fortsatt nedmontering av offentliga sektor…ökad försörjningsbörda gällande nyanlända,..parallellsamhällen med ökad grov gängkriminalitet).”Listan kan göras lång,”skriver Sandelin”, som samtidigt är tacksam för alla självständigt tänkande kvinnor, en källa till ständig inspiration för honom.

    ”Hur unga kvinnor och män röstar”
    https://kulturbilder.wordpress.com/2020/02/26/hur-unga-kvinnor-och-man-rostar/

    GUNNAR SANDELIN: ”Unga kvinnor förstår inte att de håller på att sänka Sverige”:
    https://detgodasamhallet.com/2020/02/25/gunnar-sandelin-unga-kvinnor-forstar-inte-att-de-haller-pa-att-sanka-sverige/

    • Det lustiga är att det är de som kommer att råka mest illa ut i framtiden… Hehe

      11
  9. Vilket jävla stolpskott, vad kan och vet hon om arbetslivet? Hon siktar väl på en politisk karriär så hon slipper anstränga sej att arbeta!

    15
  10. Vad tycker LRF om Centerns Ungdomsförbund? ? ?

    Avståndet ökar med kvadraten mellan bonderörelsen/bönderna och ”Södermalmarna” plus ”Stureplanseliten”.

    Kommer SD att göra ett inbrytning även här? Vad har bönderna att förlora som de inte redan vet att de kommer att förlora om CUF får inflytande?

    Skicka en tunna koskit till tösen i present så hon får veta vem som avlönar henne.

    11
  11. Fikarumet?
    Britt-marie?

    Jag tror nog att en 45-åring stavar bättre, eller hur?

    • ja vi får håppas på att anilöv springer i väg och försöker få ett samarbete med soåarna eller vänstern..
      det finns inget som är så bra för valresultatet som det..

      för eller senare måste den mest korkade bonden vakna

      6
      1
  12. Utan ansvarsmedvetna människor med arbetslivserfarenhet så stannar Sverige.F.ö.tror jag nog många skulle gå i pension tidigare än nu om den ekonomiska möjligheten fanns.Den här snorungen behöver nog lära sig ett och annat innan hon öppnar näbben nästa gång.

    11
    • personligen tror ja att det är ett bra val…bäst vore det pm man kunde ersäta anilöv med pedofilen som man huserar det finns faktiskt en som är bättre det är barnläkaren som vikade för rödskrikan. är ganska säker på att det är polare med fre

      3
      1
  13. Det gamla talesättet stämmer här. ”Den siste idiotien är inte född än” men är alla C eller Mp. Britt-Marie 45 har sett till att du fått utbildning o (barn) bidrag , om du nu själv skaffade dig ett jobb som behövs så kan du återkomma med kritik. . CUF ordförande är det minsta vi behöver.

  14. C liknar mer o mer MP, alltså man måste va idiot för att få
    bli medlem? Nåja pedofil kan också va inträdesbiljett.

  15. Jag är 59 har jobbat i 43 år mitt kontor flyttade till Göteborg. Jag söker runt 15 jobb i månaden Får inte ens svar från många
    jag har 6 år kvar att jobba och jag vill ha ett jobb blir tokig att gå hemma
    men ärligt s känns det Hopplöst
    fösrat hälften av mitt arbertsliv jobbade jag som säljare/resevdelsman
    sista 19 år som tekniker på försäkringsbolag jag tycker jag borde kunna tillföra en del inom andra jobb men då saknas det högskoleutbildning

    43 år i arbetslivet är inte värt mycket

  16. Oförskämda snorunge. Detta är alltså din syn på oss hårt arbetande vuxna.
    Det är vi som har försörjt dej och gett dej utbildning, men du verkar inte ha tillgodogjort dej den.

  17. Vår framtids politiker. Bevare oss väl !! Sen att det finns ännu värre i MP.

    • maka söker kaka. …
      ocl ja som trode att Liberalerna skulle åka ut först..
      men det verkar som centern som verkligen anstränger sig för att bli ivägjagade med högafflar

      8
      1
  18. Barbro Westerholm (L) 87 år, vill inte gå över en gräns ,syftande på samarbete med SD. Själv vill jag ha en gräns både neråt och uppåt som begränsar ungdomlig oerfaren dumhet och äldres påbörjade vandring in i den förstockade dimman som begynnande demens ger. 20 till 80 År anser jag vara adekvat rösträtts ålder.

    • Tror inte att Barbro Westerholm är senil utan hon tillhör den svenskföraktande ”eliten”. Eftersom (SD) uppfattas av ”eliten” som det svenska folkets parti, ser de (SD) som en fiende som skall krossas.

      • Javisst gör hon det, SD säger ju sanningen, och
        det är ju det värsta som finns för PK figurerna !

      • Om man är 87 år och inte sett vad som händer i landet, därtill sitter i riksdagen, måste man var antingen dum, falsk eller oförmögen att ta till sig verkligheten. Vad det beror på, kan man tro vad man vill om, men tro är att intet veta och tron bedrar en alltför ofta. Röstade för EU, i min tro på bättre för oss i Sverige. Hur fel hade jag inte i min tro.

  19. Ja herre djävlar vilket stolpskott. Grattis alla typ Britt-Marie inom sjukvården skolor omsorg osv, Reka o CUF och regeringen vill att Ni lyfter på röven o börjar jobba, annars åker Ni ut och jobben övertas av de nya unga starka snabba! OBS Svenska som språk är inget krav.

Kommentera